Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
néha van törlés, olyankor mindened megy a kukába a karakteren
Mesélj még.
----
#78329 Devid_81 :
Köcsögömszéken.
----
#78331 cyberkind :
De hiszen leírtam.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ScomComputer
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #78356 üzenetére
8K alatt rá se nézek, köszi!
-
cyberkind
félisten
Úgy néz ki megvan az 50% plusz a 2080TI-nek az előző TI-hez képest, ami így 12nm-en brutális.
-
Devid_81
félisten
válasz bombibmw #78360 üzenetére
Epp ma este kattintgattam ossze egy zsir uj Founders GTX 1080 Ti-t..."veletlenul"...
Annyira pofatlanul jo ar volt erte, hogy felolem lehet az RTX 2080 Ti 4x erosebb is
Mihelyt megjon, es nem teglat kapok a csomagba, teszt utan lovok is ra egy EVGA jatekvizes szettet es meg akkor is csak 1/4ed aron leszek az RTX-hez kepestDe ha tenyleg igaz ez a teljesitmeny akkor orulok neki, nem tunt ilyen erosnek az eddigiek alapjan
Majd ha olcsobb lesz akkor johet egy[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
Írja itt mindenki, hogy úgyse vesz... innentől a 1080Ti már nem menő, elavult, régi... ( )
Úgyis vesztek, viccen kívül. Karácsonyra lesz itt több emberkének, lesz aki blokkot is vesz rá.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
DeckardCain
senior tag
Naa mindenki megvette a 8700k-t?
PCX webáruház fb comment: Bár biztosan sokan tudjátok, de az akciók mindig az aktuális beszerzési árakat veszik figyelembe és nem a múltbéli árakat, hiába volt két hete, két hónapja, két éve olcsóbb, mint az akció alatt. Sajnos az Intel háza táján történt némi malőr és masszív termelés kiesés van a generáció váltás miatt, ami sajnos felhúzta a meglévő processszorok beszerzési árait is. Így hiába toljuk le a gatyát még jobban, nem lesznek olcsóbbak a processzorok, mint korábban voltak, viszont a következő hetekben tovább drágulnak. Nagyjából ugyan az a helyzet, mint a bányásszezon nyomán a videokártyákkal történt, csak most nem a bányászok vásárolják fel a procikat, hanem az Intel bénázta el a termelést és ha valamiből nincs vagy kevés van, annak sajnos emelkedik az ára (nem mi emeljük, drágábban érkezik a nagykerekbe). Szóval lehet nyugodtan viccelődni, hogy az akció előtt olcsóbbak voltak (és tényleg) de erre sajnos nincsen ráhatásunk és várhatóan az év végéig tovább fognak drágulni illetve jó eséllyel lesznek típusok ami jó ideig nem is lesznek elérhetőek. Aki új gépet/procit szeretne, az most pár százalékkal olcsóbban kapja meg, mint mondjuk jövő héten fogja, de az is lehet, hogy 1-2 hét múlva már nem lesz a kiszemelt proci jó darabig. Aki szeretne még venni procit akcióban de drágábban mint két hete, az megteheti, aki viszont nem, azt nagy tisztelettel megkérjük, hogy fölösleges kommentekkel ne keltse a feszültséget, mert mint mindig, most sem mi generáljuk az áremelkédst, hanem a piac, mi igyekszünk az aktuális árakhoz mérten tovább csökkenteni az amúgy is szerény árréseinket.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz DeckardCain #78370 üzenetére
Inkább a forint lett nagyon gyenge a dollárral szemben, nincsenek csodák.
© asszongya'hogy
-
DeckardCain
senior tag
válasz #Morcosmedve #78371 üzenetére
Na igen márc-ápr környékén 250, most pedig 280.
-
VTom
veterán
válasz DeckardCain #78370 üzenetére
Én még nem veszek, majd év vége felé, mikor még drágább lesz.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
Amiota a gagyibaj 1080 Ti odavan, azota en mar kb 50x majdnem vettem valamit
Aztan miutan talaltam egy jo aru 1080-at azt megtartottam, de folyamatosan neztem ebay/amazon/gumtree/osszes shop ajanlatat.
Erre mar kezdtem feladni, amikor tegnap talaltam valami igen hasznosat
De ha kijon az RTX es tenyleg jo, akkor azert ennek a kartyanak sem adok nagy jovot[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
válasz bombibmw #78376 üzenetére
Úgyis vesztek, amennyiben ezek igazak: [link]
Aztán ez DLSS nélkül, DLSS mellett tovább nyílik az olló.
Durván lehagyja a Pascal-t ha ezek igazak.Én nem tagadom, nézelődök... érdemes megnézni ezt is: [link]
Gyönyörűek a kártyák egyébként.
Ez a lényeg:
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #78378 üzenetére
En biztos benevezek majd egyre, de ennyiert egyszeruen nem fog menni amit most a Ti-ert kernek.
Nem is anyagi okok miatt, egyszeruen csak nem veszi be a gyomrom, hogy ennyibe kerul egy fjosh VGA kartya.
Es mivel majd a Ti lenne az igazi elorelepes, igy varok inkabb...
-
bombibmw
veterán
Nem veszek, mégpedig azért nem, mert 1440p-re siman elég a 1080Ti.
Felesleges lenne kiadni még nyomott áron is 400k körüli pénzösszeget a 2080Ti-ért.
A RT nagyon szép dolog a DLSS pedig nagyon hasznos, de a RT lehet zavaró is multis játékokban.
Persze, ki lehet kapcsolni, de csak azért, hogy megemeljem a 100+ fps-emet, ami beesik néha 60-70-re, teljesen felesleges, főleg, hogy ott van a Gsync, ami szépen lekezeli ezt.
Majd a következő gen. lesz az én kártyám. -
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Az NZXT Kraken G12-től sikerült eljutnom youtube-on a Al Madina Burger Street Food of Karachi Pakistan | Triple Layered 50 Egg Burgers | BUN KABAB-ig
Pedig be sem vagyok lépve a yt fiókomba.
Bírom mikor a "csak utána nézek gyorsan" felindulásból órás videónézegetések lesznek változatos témákban
Így lehet jó zeneszámokat is találni yt-n még ha nem is a zenei vonalon indultál el
Hoho!
Na már van EVGA GeForce RTX 2080 FTW3
Ezidáig csak a 2 ventilátoros 3 slot-os verzió volt belőle.[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
proci985
MODERÁTOR
en egy melyebb elemzest "release" driverekkel megvarnek, hogy hogy muzsikal a DLSS azert. AInal is vannak olyan helyzetek ahol nem mukodnek annyira jol. mediaban elegge fel lett kapva, de a gyakorlatban eleg nagy kulonbsegek vannak.
gyakorlatban az NV AI tekinteteben elegge elol van, pl bent vannak az onvezeto auto projektben is. ettol fuggetlenul ai alapu megoldasok kozott eleg nagy kulonbsegek vannak.
egyebkent elozo genbol meg a Titan is max "jatszani" volt jo ha AI computerol volt szo (eleg lassu), meloban egyik csoport vett egyet kiprobalni aztan par hettel kesobb bent figyelt a negy quadros uj cucc a szerverteremben (egyik fiatalabb kollega meg ment tovabb egy masik helyre nemetekhez ahol egy 40gepes cluster volt ezekbol). lehet egyebkent errol is szolt a kivezetese a nevnek.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ScomComputer
veterán
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz ScomComputer #78387 üzenetére
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Puma K
nagyúr
válasz bombibmw #78384 üzenetére
Egy városban lévő piacon se feltétlen jobb a helyzet
Úhhh: Japan vs. Taiwan - Street Food in Asia
Úhhh2: King Takoyaki / Taiwanese Street Food / Ruifeng Night Market, Kaohsiung Taiwan
Ha tényleg minimum ilyen teljesítményt hoz 4k-ban a 2080 akkor részemről helló EVGA 2080 FTW3 és később kap egy EVGA Hybrid szettet
-
Puma K
nagyúr
Óú...
Alphacool Eisbaer 420 mini Review
i9 7900X-en:
"Then I swapped out the coolers and put the Eisbaer to the test. As you'll see within minutes it was over heated and throttling the CPU"
"I then proceeded to back things down.
4.3GHz with 1.2V was a fail
Down to 4.2GHz with 1.15V this was almost do-able but still signs of throttling after a couple of hours.""So I pretty much resigned myself to the fact that this big 420 AIO was only going to work well at stock settings on the 7900X with turb which lands it at 4.0 GHz"
Áttéve az i9 7900X-ről egy Ryzen 1600X-re:
"Here's where I'll add my testing results but I can tell you now that the Noctua D15 actually did a better job cooling the 1600X by a few degrees than the Eisbaer 420 did."
"Alphcool Eisbaer 420 after 30 minutes max temp was 80°C"
"And 30 minutes with the Noctua D15 max temp was 75.8°C"
Szerintetek inkább batár réz-alu tömb a CPU-n felfogatva a házra hogy ne az alaplapot húzza... vagy inkább AIO esetleg épített víz?
-
VTom
veterán
válasz FollowTheORI #78382 üzenetére
Jaja, t-mobile 2 éves részletre.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz Puma K #78390 üzenetére
Az alphacool úgy tudom változtatott valamit a blokk lefogatóján mert egy rakás szar volt.
Nálam volt egy, két hét után el is adtam, mert megfőtt alatta a proci, egyszerűen nem bírtam normálisan feltenni.
Lehet, hogy a teszt még a régi lefogatóval volt.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
keIdor
titán
Ryzen+Vega konzol hybrid: [link]
Következő PS, Xbox előfutára is lehet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
AMD EPYC ‘Rome’ 7nm Based 64 Core Processor Performance Leaks Out
Nem tudni mennyi az igazsag alapja ennek, de ha valoban egy 7nm-es 64 magos EPYC, akkor le a kalappal az AMD elott
...
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Flagship Graphics Card’s Market Availability Pushed Back To 27th September
Nah tessek, a kartya ami mar kesz van honapok ota, megsem lehet ott a usereknel olyan gyorsan?
Pedig mar pont eloakartam fizetni 2-re is
Vajon lesz meg valami amivel az NDA-t is b@cogathajtak?Es a tesztek is kesnek majd?...
-
snecy20
nagyúr
válasz Devid_81 #78397 üzenetére
2-3 év múlva már lehet hogy nagy dilemmában leszek, hogy Intel vagy AMD legyen-e a következő platform.
Utoljára 2005-2008 között volt AMD-m, A64 X2 4400, nem ma volt. Azóta nem is tudok szinte semmit az AMD-k gyakorlati használatáról.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- További aktív témák...