Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz cyberkind #76161 üzenetére

    Egyik haver Spanyolország-Malagába költözött ki és küldte maga után a komplett gépét csomagküldő céggel és rendben megérkezett.
    Meg persze neki is van egy laptopja ami szintén egy valag pénzbe kerül... de mondja hogy örül, hogy van egy erősebb asztali gépe amit tud fejleszteni ha kell és jóval használhatóbb a gyakorlatban mint a laptop.

    Tegnap voltam egy másik kománál akinek én építettem a gépét és mondta, hogy ő meg Svájcba fog kimenni elsőre fél évre, de aztán lehet kint is marad. Így fog venni a kinti fizujából egy komoly laptopot, de jó hogy van egy erős asztali gépe amit ő is ki fog hozatni magához.

    Lehet neked is inkább ezen a vonalon kellene elindulnod.
    Hogy meghagyod az asztali gépedet és mellé veszel egy laptopot.

    Én 2011-ben csináltam azt, hogy az akkori gépemet -ami amúgy kiszolgálta az akkori igényeimet- eladtam bagóért és vettem egy laptopot valag pénzért, hogy az majd jó lesz ... hát nem az elképzeléseim szerint alakultak a dolgok... kompromisszumos volt a téma eléggé... aztán a GTA V kijövetele adott egy löketet, hogy 2014-ben a nulláról építsek egy gépet és vegyek hozzá tévét amin majd játszani tudok 2015-ben mikor megjelenik.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák