Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Devid_81 #75399 üzenetére
Ennyi...jobb,ha nem tudja mi történik,neki is meg neked is.
#75400 Puma K :
Igen,mint egy hűtő.
Ez már a 2. LS.Az elődje E2140 és E7200 procikat hűtött 24/7.
Illetve tesztelve voltak más procik is természetesen,utoljára akkor láttam élőben 5.5GHz-et egy E8400 proci segítségével.
(jó rég volt,egy plasztikai sebész vette meg)Esztergáltattam hozzá egy lefogatót amivel minden mai forgalomban lévő procira rárakható.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
Kritika: [link]
Egyetértek velük.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz Devid_81 #75403 üzenetére
jar egy kis boldogsag mindenkinek
Erről Kabos laci jut eszembe.
- Azt mondják veri az asszonyt.
- Há' nekem is köll egy kis kikapcsolódás ![ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
Intel admits that their 28-core CPU demo was overclocked - confusing marketing all around
Ez a rész zseniális.
In recent interviews, Intel PR representatives have confirmed that "in the excitement of the moment" that Intel's Gregory Bryant "forgot" to mention that their demo system was overclocked, a detail which was present on the company's teleprompter for the event. This detail is a convenient omission, one which completely changes how Intel's demo was presented to those at the conference, though it is not a change outside of the realm of possibility.
Persze-persze, elfelejtette...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
No, lassan E3 EA konferencia.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
RazoR
veterán
-
keIdor
titán
Ez nagyon jó lesz, Anthem idén se fogott meg, ez viszont bejön.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #75420 üzenetére
nVidia oldalán szereplő, másik gameplay: [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #75419 üzenetére
Szokasos, rohadt jol nez ki, de semmi ujat nem fog adni ez sem.
A battle royal mode lehet talan valami, ami miatt megeri majd vele jatszani, mert a PUBG az csuszik lefele a lejton most mar.
Eleinte fun volt, de most mar egyre jobban erzodik, hogy nem foglalkoznak vele eleget, a heten kb 3 kort mentem kulonbozo idokben, tele volt minden szerver oldali lag-al stb.
Tulajdonkeppen sehova nem fejlodott a jatek hivatalos kiadas ota, de a penzt meg egyre jobban szeretnek mindenert....
-
-
Devid_81
félisten
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #75437 üzenetére
Nekem az a rendszer tetszik nagyon, ahol 3-4 nap alatt kell helytállni, más más mód szerint és az előző nap befolyásolja a mostanit. Ez egy tök jó újítás.
De amiket igazán várok, azokat csak ma mutatják meg. RDR2, új TR, új Spider Man (PS4), Metro: Exodus is tetszett tavaly... na meg az új Forza Horizon!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #75438 üzenetére
Valami hasonlo tobb lepcsos dolog volt a BF1-ben is, haverom mindig azzal jatszott.
Egyszer talan mintha en is mentem volna 1 kort, de passz.
Neztem a videot, erdekes lehet mindenkeppen, a havas palya+hoeses az nalam amugy is nagyon bejovos cucc amugy is, valoszinuleg megvarom vele majd vele a karacsony kornyeket, es akciosan megveszem.Szerk: £32-ert amugy sem lenne sok, de mar megtanultam a lecket, nincs tobb pre-order Battlefield jatekra
[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #75439 üzenetére
Nem lesz Premium Pass már, és elvileg skinek kivételével mikro tranzakció sem lesz.
Valahol már elő lehet rendelni 30 GBP-ért, ami nem sok érte. Én még nem tettem meg, egyelőre nem tudom melyik platform-ra legyen. Jól játszom már controllerrel is fps-t egy ideje, de online-hoz talán kevés még ez a tudás, nem tudom.
PC-n viszont cheater veszély van...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #75440 üzenetére
PC-n hamarabb lesznek kinn a cheatek mint maga a jatek, csak egyszer legyen hozza elerheto alpha-beta teszt a koznsegnek.
Ez meg a masik, hogy a sok csalo miatt sem biztos, hogy kell ez majd nekem ennyiertControllerrel en sztem nem tudnek mit csinalni, max idegeskedni, hogy hogy lehet azzal az izevel jatszani
Probaltam tobbszor is, de nem nekem valo az...
-
keIdor
titán
-
ScomComputer
veterán
EZ azért jó lesz,nekem maga a játék világa jön be nagyon...
A BioWare-től rossz játékot még soha nem kaptunk!
Több info..[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #75443 üzenetére
Online coop és/vagy multi, tök j ó, hogy itt se igazi a single.
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #75443 üzenetére
Graf az odab.sz
Hogy aztan latvanyorgia lesz-e vagy ertekelheto jatek, az majd kiderul.
De ugy latom lesz dolga a VGA kartyaknak ezzel...
-
keIdor
titán
-
ScomComputer
veterán
Nekem közel 6000 órám van a BF játékokban(3-4HL) a BF1 nekem se jött be,amit mai napig tolok az a BF3,abban is az orosz ZLO-féle,miért is..mert ez az orosz gyerek csinált egy olyan,saját anticheat-et,amit a nagy baszó kiadók nem tudnak....itt rögtön ban..forever,sőt regelni sem tudsz soha többet mert azt is szűri.......és ráadásul még magyarul is tud..oroszban élő zolee kollégának köszönhetően...
(#75447) Keldor papa:
Ha lesz demo,vagy beta,majd megtetszik...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs