Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
na skandinaviat is elerte par het csuszassal a mining laz. 2x 290 (nem x) ref ahogy nezem gari nelkul elment 300 euroert / ket darab. namost ezek a karik egy honapja 70eur / darab aron mentek.ld a visszatero agyalasom, hogy nem veszek 290X TriX OCt vizesblokkal meg backplatevel 120 euroert sem.
es egy hete amikor neztem meg volt keszlet 480bol, na ezt ahogy nezem konkretan leraboltak a boltokban. lehet nekem is be kene fogni a ket 290Xet banyaszni?
---
mas, Cosmos 2 25th anniversary edition, gyonyoru haz, viszont lassan tenyleg itt az ideje a Cosmos 3nak, mert a belseje idokozben teljesen elavult.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
Egy kis Volta (professzionalis) hir.
Es egy kis szomorubb hir, emelkednek az 1060-1070 esek arai...
Komolyan mi ez a banyasz orulet mostanaban?!
Eddig is volt ilyen, megse volt raakadva mindenki.
Lemernem fogadni 3 honap mulva majd jon a hir, az egesz beborult...de valakik marha gazdagok lettek belole...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Speed® #64254 üzenetére
eladni nem akarom, igy, hogy megvannak kb/legalabb a duplajat kene radobni egy hasonlo tudasu kartyara. a tudasukhoz kepest itt is fillerekert mennek az apron a jarulekos koltsegek miatt.
a durva egyebkent az hogy ahogy nezem banyaszni foleg alulfeszelt 480/470eket hasznalnak mert kiegyensulyozott es mert 75W fogyasztas mellett halkak es huvosek. hawaii memlimites, de ha az ember mondjuk lefogja a kartyakat max 900 korul ugy meg 200W alatt kene maradniuk.
-
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #64257 üzenetére
Akinek 1070-ese megéri eladni és kb 20e ft ráfordítással vehet 1080-at (de lehet még 20 se kell). Én is addig agyaltam a 1070-re váltással míg megugrott az ára a minerek miatt Aztán eltelik pár hónap és tele lesz az apró 0-24-ben hajtott videokártyákkal.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Devid_81
félisten
Azzal szamolni kell mostantol, hogy RX 470-480-570-580 es 1060-1070 bol szinte biztos lesz olyan ami ment heteket, honapokat csogazon.
Ha rendesen lennenek hutve userek altal...de aki berak 2-3-sokat a gepebe...ott lesz ami kigyulladaskuszobon fog menni.
Es ezekkel lesz tele a piac jah......
-
Devid_81
félisten
Hitman episode 1 ingyenes, ha valakinek kellene.
...
-
cyberkind
félisten
Egyébként mindenhol tényleg ekkora hiány van? Kezd hasonlítani a tavalyi Pascal rajtra az egész.
-
wsanyi
aktív tag
válasz tailor74 #64264 üzenetére
Már hogyne adna. Ott havi több ezer Ft a fogyasztácsökkenés. nekem pl. 2 db RX 580 megy 1366 helyett 1015 MHz-en, és 995 mV-on 1150 helyett. Alig melegszik.
Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tailor74 #64264 üzenetére
azert az szerintem nagyon nem mindegy, hogy egy 650es tap elvisz 6 GPUt konfigostul, vagy kell neki egy 1000-1600as. meg ilyen nagyobb mennyisegnel a hutesi koltseg egy ido utan az aramfogyasztassal osszehasonlithato merteku lesz.
Preyrol nem tudom meseltem-e. a kartyaim nem mennek fullon, kb a 900MHzs GPU statenel megvan a fix 60 fps 1080@ultran, itt kb a teljes rendszer 600W korul van konnektorbol, ami ezzel a konfiggal a 7850 OC CF kornyeken mozgott. a gyari 1050es orajelekkel megvan a 880W jatekban pl Dirt Rally alatt. tehat a kerdes itt az, hogy kb 15-20% teljesitmenyt meger-e +50% fogyasztas.
580aknal emiatt szoktak eleve a banyaszkartyaknal visszafogni az orajeleket min 480 szintre, ott a perf/watt sweet spot (ill a 470 szintjen).
egyebkent hasonlo volt a helyzet annoa q6600 topikban, konkretan az enyem 35-45W korul evett alaporajelen, aztan 25% tuninggal meg mindig befert 60-80Wba a legendasan kazan proci. mas kerdes, hogy 50% tuninggal meg 165-180W korul evett, innentol ertelemszeruleg 25% tuninggal hasznaltam mert ugy egyszerubb volt huteni (meg a VRMet is).
[ Szerkesztve ]
-
-
Anubris
őstag
Win 8.1 PC-hez bármilyen Xbox one kontrollert meglehet vásárolni, ha rákötök egy sima mini usb kábelt akkor kompatibilis lesz vele?
Mert nézegetem a neten van itt mindenféle elado, kábeles, kábel nélküli, One S stb.
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #64269 üzenetére
Most semmiképpen ne válts, ha esetleg ezen gondolkodsz. Várd meg a Voltát, addig már nem érdemes.
Részemről ha feljebb megy a használt 1080 ára, mondjuk 180-200 ezer körülre (ami akár még elképzelhető is lehet, ha mindenki eladta a 1070-et a bányászoknak, és feljebb vált), akkor azonnal eladom a p@csába és veszek egy PS4-et.
Most úgyis nagy a zavar VGA fronton, kb. lehetetlen kártyát venni, Vega hol jön, hol nem jön, mint a mesében, az Intel is kapkod proci fronton, plusz még itt a PCIe 4.0 meséje is, meg egyéb nyalánkságok. Lehet, hogy inkább egy PS4-gyel kibekkelem azt a pár évet, amíg kicsit leülepednek a dolgok.#64271 Pont most kérdeztem meg egy másik topikban ezt. Tehát a One S kontrollere simán bluetooth-tal is kapcsolódik, ha tudja az alaplapom, nem kell hozzá a receiver?
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cyberkind
félisten
Dehogy akarok váltani csak az a tudat mindig jobb ha van lehetősége az embernek.
Ez a kártya nálam hosszú évek után az első lesz ami magabiztosan megéli a 2 évet. (kb még 1 év )
Nem kell hozzá a gyári, én is vettem bedugós vevőt (asus) de nem használtam sokat úgyhogy kábelezek, tudni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
Crytek ezért kapott büntit vagy mi?
-
törölt tag
Krájtek a vs-ben beszürkült meg banán is járt mellé.
Beelőztek.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
A vs-be amit hami-nyami tol az valami kegyetlen
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
ScomComputer
veterán
EZT,ide beszabad tenni...ez offtopik...itt lehet anyázni....
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #64283 üzenetére
Persze, hogy meg, nem elég, hogy alapból (nem értem miért) közel sincs komolyan véve az állatkínzás, itt ez a drága csemete elvileg politikus gyermek, úgyhogy...
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #64287 üzenetére
Vagyis?
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #64289 üzenetére
Bocs de nem tudom követni amit mondasz, a linkelt cikknek (nálam legalábbis) semmi köze sincs a Vega-hoz, sőt az infóhoz se.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hááát ezzz.....ilyen nincs és mégis van.... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ScomComputer
veterán
válasz cyberkind #64290 üzenetére
Bocsesz...azt tudtad.hogy Players...nek,milyen fasza csatornája van...ahol csak könyörög.....i neeed youu.....i loeeve you.... and more..
-
TTomax
félisten
Én még ilyen bokszot az életben nem láttam,egy bohóc a gyerek de olyan ritmusérzékkel lép el fordul le a másikról amilyet neves bokszolók nem tudnak... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #64294 üzenetére
Nem tetszik a zene.
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #64298 üzenetére
A vén kecske is megnyalja a sót... Reggel 6kor ezekkel a csajokkal van kibélelve a konditerem...
Ne szerkeszd már többet,van róla screenshotom úgyis...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest