Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
ScomComputer
veterán
válasz #35434496 #52154 üzenetére
Hali..meg van már az 1080-an?
(#52157) players111: na mé,nekem már remeg a az ujjam a megrendelés felett,csak nem tom MSI vagy EVGA legyen....
Jaj ne idd túl magad én valamelyik nap.....rose-t ittam meg hp-t,oszt hülyébb vótam mint most kaptam is bant....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Devid_81
félisten
-
TTomax
félisten
Az ifju padavanod a sötét oldalra akar térni.. http://prohardver.hu/tema/nvidia_geforce_gtx_1070_1080_gp104/hsz_9443-9443.html
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ScomComputer
veterán
válasz Devid_81 #52158 üzenetére
Dehogy, a PH 3 órára mert csúnyát írtam,az a baj velem,bár ritkán fordul elő az ilyen fokú kábaság,hogy ilyenkor agresszív vagyok,meg nagyon hülye,volt már hogy monitort törtem össze, de előfordul a listán 1-2 állkapocs is...sajnos....
(#52159) TTomax: lassan az összes belátja,hogy hogy eddig ő volt a sötét oldalon....
(#52162) hpeter10: ez nem él ez tombol.....ja és olvasom a válaszod a sky....ben köszönöm szépen,igazad van!
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
"Hamm Hamm! Mi volt ez? Á csak a kis Vega megette reggelire az 1080-at. )))))"
Vicces fiúk ezek az Amd-s srácok.
-
törölt tag
Ez most Milka pokemon vagy mi?
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #52160 üzenetére
Nah en meg a csendes bealvos es/vagy nagyon ismerkedos mosolygos vagyok...soha nem vagyok agressziv
...
-
TTomax
félisten
Legalább derekasan bevallod,ez becsülendő!Nem,nem döl össze a világ,de a gpu birná hiszen 130fpsed van,ha lenne elég VRAMod esetleg be tudnád kapcsolni,leesne 100ra,de valóban teljes pompájában tudnád élvezni a játékot,de amikor jeleztük hogy kevés lesz a 4GB a furyra akkor mi voltunk a zöld szemüveges trollok.Szabadulj töle amig pénzt kapsz érte,mert egy sima 390 többet ér mint az a csoda techdemo ami egy pilot project volt csak te fizetted...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Felejtsd el te ezt a VRAM összeadódik dolgot,ahhoz elöbb be kell tenni a MGPU kódot a játékfejlesztőknek,azoknak akik eddig is kihagyták az ilyen dolgok támogatását a kiadó nyomása miatt.A több kártyás rendszerek ki fognak szépen kopni,mert a gpu gyártó nem tud driveres támogatást adni,a fejlesztö meg nem fog mert kisebb gondja is nagyobb lesz ennél.Nem véletlen,hogy az nV is kihátrált a kettönél több gpu támogatása mellöl.Egy vgat kell venni a jövőben,de normálisat.
-
keIdor
titán
Ez a kasa85 mennyit offol, de még az "on" hsz-ek is a nagy semmiről szólnak. Cigi, kóla, monster, kit érdekelnek ezek? Szegény daveoff...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
addikt
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Erdei88
veterán
daveoff-ot kioff-olták.
A kis haterek, mert ugye erre nincs magyar szavunk...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs