Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Vigneau #11851 üzenetére
Igen ez elég durva különbség figyelemmel arra, hogy nálad az X4 3.6Ghz-en megy. Egyébként a GTX560-Ti előtt és után egyaránt azt állapítottam meg, milyen jó kis kártya ez a GTX460 - arról nem szólva, hogy teljes terhelés mellett sem hallom a hangját, amit azért az MSI - egyébként kiváló teljesítményű - Twin Frozr II hűtéséről nem jelenthetek ki.
-
Vigneau
félisten
válasz szasanyi #11852 üzenetére
Az MSI hűtésének hangolása zaj szempontjából csapnivaló. Ebben egyet is érthetünk.
Bevallom, a Gigabyte-tól a HD 6850 terén tapasztaltak miatt ijedtem meg főleg. A Sparkle-t kicsit kipofoztam közben, BIOS-ban 40%-ról 30%-ra levettem az alap ventifordulatot 2D-ben - így már igen korrekt a hangja. Terhelten meg halkabb ezzel az egy ventis lélekvesztővel is az MSI-hez képest (hatásfoka persze alul is múlja az MSI-ét, lévén itt még hőcső sincs) - persze azért nézelődök más hűtés után, hátha olcsón találok egyet.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz szasanyi #11854 üzenetére
Ott a VRM résszel volt gond, de hisz' tudod, panaszkodtam is rá. Korábban is volt "jó" VGA hűtőm, az árukon nem is lepődöm meg már - de azért igyekszem leszorítani. Persze, ha univerzális, az csak hab a tortán.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
apollo12
veterán
heló egy gigabyte gtx 460 soc vidinek mennyi feszt lehet adni neki ami még biztonságok?
-
-
Dark KillerX
addikt
válasz odorgg #11862 üzenetére
Én is 3200Mhz-en használom a Q8300-at ,és bizony azt kell hogy mondjam bőven elég,még a GTA4-hez is .Amúgy múltkor kérdeztem a York topikban mire érdemes lecserélnem a procimat a későbbiekben játékok szempontjából,és azt mondták a vgám miatt előbb leszek limites,még 1280-ban is!
-
odorgg
addikt
válasz Dark KillerX #11863 üzenetére
Szerintem egyenlőre semmi értelme lecserélni Tapasztalataim szerint, elöbb fogy el játékban a VGA mint a 4 magvas 775-ös proceszor, és ha olyan gépigénnyel megáldott gémeket adnak ki a közel jövőben is mint mostanság, akkor a VGA-csere is tolódni fog, legalábis esetemben tuti.
i7-ért, legyen akármilyen jó is, nemvagyok hajlandó dupla árat fizetni, mint amennyit a jelenlegi konfigom érne, ráadásul a 460 alá egyébént sem lenne túl sok értelme szerintem.
I5 az meg számomra eleve felejtős, mert ott is 4 mag a maximum, és a jelenlegi zátonyra futott konfigomból, nem hiszem hogy vólna értelme 1 másikba átvergődni, ahol szintén 4 magnál megáll az élet .1280-ban meg nem mindegy hogy 100 FPS van vagy 150? Azért meg aztán tuti nem adnék ki 1 fillért sem
Még 1 Q9550 vagy 9650-el lehet megpróbálkozok a későbiek folyamán, de azzal is csak akkor ha olyan +10Kbol megúszom a cserét.Szasanyi: Természetesen SOC órajelekkel teszteltem én is.
Kiváncsi leszek majd az i7-es eredményre, mert az mutatja meg majd igazán, hogy mire is képes a 460-as.[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
szasanyi
félisten
válasz odorgg #11866 üzenetére
Vigneau kérdése helyénvaló, és látatlanban azt valószínűsítem, hogy nem éri meg. De attól függetlenül sem... a maximum FPS kevésbé lényeges bár ott sincs számottevő növekedés, a minimum FPS olyan csekély mértékben nőtt, hogy amiatt teljesen fölösleges ez az órajel.
Szvsz nem véletlenül lőtték be a SoC órajeleket arra szintre ahol van. -
odorgg
addikt
válasz Vigneau #11867 üzenetére
1.077V kell neki.
Az valóban igaz hogy a legtöbb esetben nincs értelme 900Mhz-en járatni, mert jelentős sebesség növekedés általában nem tapasztalható A 815 Mhz-et meg 0.95V al viszi, ezért ne is szoktam 1V felett kínozni, csak tesztek erejéigA Heavent 2x kellett nekem is futtatni, mert az első tesztnél nekem is a MinFPS-nél 9db képkockát produkált
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
InHell
senior tag
4GHz.
Vigneau: akárhányszor futtatom, akkor is ugyanazt csinálja, kb a 10-15.-ik tesztnél, mikor bemegy a kamera egy ilyen folyosóra, van egy fáklya, meg pár hordó.
Na amikor erre a tesztre lép a progi, akkor mutatja hogy kb. 20 a min fps, holott pl. ennél a résznél is ilyen 35-40fps van végig. Na mindegy.< béna duma helye >
-
N_A_S
veterán
válasz szasanyi #11877 üzenetére
TDU2 alatt olyan 50-70 fps között produkál Veri High 1680 8xAA-val. Lehet a Defragmentet és Chrome-ot ki kéne lőnöm, és indítás után futtatni.
30 órás Uptime-al csináltam a tesztet, és még nem nagyon szeretném újraindítani a gépem.
Egy korábbi Crysis benchel tudok még szolgálni: [link]
Ez szerinted rendben van?
https://tinyurl.com/phnas
-
N_A_S
veterán
válasz szasanyi #11879 üzenetére
játszani nem így játszom én se, 2x AA és sima High és akkor megvan az 55-60FPS. Valaki szúrhatna egy Crysis Benchet, mert engem a Heaven nem nagyon hat meg. Egyre több hiba kerül elő benne ahogy nő a verziószám az FPS-ek úgy csökkenek. Ez a minumum FPS is undorító, direkt az SSD-re raktam a progit, és még így is lemegy 12-re
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz Gaboman #11882 üzenetére
Őszintén megvallva nem érzem nagy hiányát az 560-nak. Nekem kevésbé tűnik melegedőnek a 460 az 560-hoz képest - annak ellenére, hogy a Sabrina Edition hűtő kissé viccesnek tűnik. A hang terén picit bütyköltem a Sparkle BIOS-át, 30%-on a venti már nem vészes és 3D-ben is halkabb az MSI TwinFrozr II-nél (persze utóbbi vezérlésén javítva az kellemes hűtő lehetne). Ami pedig a tempót illeti, arra sincs panaszom - az 560-at 880/2100-on használtam, míg a 460-at 820/2000-en hajtom (persze mindkettő alapfeszültségen). Lehet - ezért sem érzek akkora nagy differenciát. 16k HUF pedig a zsebemben maradt.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ááá, furmark abszolute kihagyós stabilitást illetően. Nekem ment simán 0.925el 800on a fánk 30 percig, Vantage/FC2 kiakadt fél perc alatt. Végül 0.95V bizonyult stabilnak, 1V kell a 850hez és 1.075 a 900hoz..meg kéne henkelnem a BIOSt, hogy továbbmenjek..de csak akkor állok neki, ha már stabil lesz a proci 4G felett.
-
N_A_S
veterán
válasz Speed® #11885 üzenetére
van új fánk
nálam minden megy 900/4600-on kivéve a fánk(#11886) Vigneau
Lehet hogy a VGA mindkét procival full ki van hajtva? Engem csak szasanyi i5-750-es tesztje kavar meg.InHell 2.1-est futtatot, az nem mérvadó, ordogg meg 900/4400-on
[ Szerkesztve ]
-
vuk777
aktív tag
Sziasztok!
C2D E8500@4037 + ASUS GTX460 TOP VANTAGE 14343 Tiszteletre méltó GPU score(18751)
Szerintem nem is oly rossz eredmény egy C2D-tól![ Szerkesztve ]
-
Joker94
aktív tag
Én is csináltam egy tesztet.
Azt hittem jobban megfogja a proci a kártyámat.
850/2200-on ment a vga.
Bár annál a fákjás,hordós résznél nekem is leesett az fps 8-ra. -
szasanyi
félisten
Én ezt tényleg nem értem. Én épp azt figyeltem, hogy látható a javulás a Heaven v2.5 vs v2.1 között - nincsenek akadások ott, ahol korábban voltak (pölö az említett helyen).
Pedig higgyétek el, nekem sincs varázspálcám sem csodakártyám. És nálatok vannak a brutál CPU órajelek! -
N_A_S
veterán
Elnézést: odorgg
(#11890) szasanyi
np, biztos valami bug. megnézem majd hogy vantage-be van e valami teljesítmény csökkenés, ha ott nincs akkor meg vagyok nyugodva. hétvégén lanparty, remélem lesz valakinek 460GTX hogy azt is be tudjam próbálni?valakinek van kedve jönni? elég nagy lan lesz (30+ fő, fő játék a DOD Source, és valszeg egyéb FPS-ek), helyszín / infok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
szasanyi
félisten
válasz Vigneau #11894 üzenetére
Ez valószínű, mivel minden feature-t használ, és az 1680x1050 felbontás is elég nagy már - FullHD-ről nem is beszélve. A GPU hőfoka nálam eléri az 59°C hőfokot, míg játékok alatt nem nagyon megy 55°C fölé.
N_A_S: hát éppen ez! Ugyanolyan a kártya uo. órajelekkel, DE nálad brutál CPU teljesítmény mellett. Az a minimum, hogy ugyanabban a tesztben ugyanazt a teljesítményt hozza, de hogy kevesebbet...
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest