Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Én nemtudom, biztos rosszabb az én karimnak a tuningpotenciálja, de nekem nem adja le a 870et sem kb. 1025mV-on sem. :S A BFBC2 megy-megy aztán fehér, vagy fekete lesz a képernyő.
-
szasanyi
félisten
-
InHell
senior tag
Az új driverrel végre megszűntek a szaggatós problémák a Lineage2-ben.
< béna duma helye >
-
V.Dave
senior tag
Itt a galaxy szupermegagigabrutál tuningcsodája GTX 460 edésön
New World Record Nr. 1
Galaxyéknál sem szarral gurigáznakNa srácok? Vki le tudná nyomni?
Szerk: Ez ha jól látom +100% tuning magórajel szerint
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
-
GyN
csendes tag
válasz gainwardgs #10364 üzenetére
Na ja
-
pityu8611
tag
válasz V.Dave #10359 üzenetére
Azért nézd meg azt is h mi van alatta!!!!!!!!!Mondjuk egy ilyen konfigot ha megtudnák venni nem egy sz**** 460-ast raknék bele!!!!
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
bsh
addikt
az ilyenektől tudok agyfaszt kapni, komolyan... :S amikor 1600 postjából 1500 ennek a baromságnak a szajkózásából áll...
-
OverKiller
tag
Sziasztok!
Egy MSI GTX 460 OC / Cyclone-om van, de nem találom a "266.58"-as drivert.
Az MSI oldalán csak a "259.22"-es verziót látom. -
Pyzoo
aktív tag
válasz OverKiller #10376 üzenetére
Szia!
Gyártók oldalára később kerülnek fel a driverek. Használd az NVIDIA-st azt érdemes,
[www.nvidia.com]UI: Válaszd az "English (UK)"-t és akkor magyar lesz
[ Szerkesztve ]
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
-
N_A_S
veterán
-
megint én
őstag
Oly!
Valaki megmondaná mostanság milyen GTX 460as karit érdemes venni?
Mármint konkrétan nem tudom melyik márka, típus az amelyik a legjobb tuningpotenciállal rendelkezik... -
megint én
őstag
En komolyan mondom, itt a hardveraprón nagyon elvannak szállva az árak! Milyen már, hogy minden második drágábban adja a gétéikszet mint a bolti ára
Vagy épp pont egy kicsikével olcsóbban... Kéremszépen ezek HASZNÁLT cuccok... én amikor eladtam a gtx 260asomat a boltban 42volt, hát eladtam 32ért... -
megint én
őstag
válasz JoolsNOS #10384 üzenetére
Úúúgyan már, kapzsiság + butaság + rossz üzletérzék. De az a legnagyobb marha aki megveszi! Nehogymár azon az áron adja el mint amin megvette hónapokkal ezelőtt... xD
Szó szerint ugyan az a típus drágább az aprón mint zsír újonnan a boltban.
Böngészem az aprót, kollégámnak keresek GTXet, de a gianni sokkal olcsóbb és be is számítja a régi kártyáját (5770) !!! Még ilyet Ez már 99%, hogy gianni lesz. -
szasanyi
félisten
válasz JoolsNOS #10384 üzenetére
Nem mindenki. Csak aki folyton elégedetlen és/vagy nem számít a csere költsége. Én is FullHD felbontásba játszok, és nem látom a szükségét, hogy váltani kelljen. Persze ha nem a játék - hanem a virítás, szertendő széthajtás és tesztelés majd megint virítás - a cél... akkor nincs mese valóban cserélni kell, mind1 mibe kerül!
-
megint én
őstag
Vazze, jön az 560 és kihalt teljesen ez a topic... mindenki tűkön ül vagy mi???
-
szasanyi
félisten
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz megint én #10387 üzenetére
Nem, csak nincs mire válaszolni Amúgy meg GTX560 nem fog annyira alázni mint ahogy azt sokan képzelik, nagyon sokan ezt a kártyát se tudják kihajtani akkor meg minek újabb?
Ebbe a kártyába még nagyon sok tartalék lappang, csak kell hozzá nagyon böszme proc, hogy elő tudd hozni.Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
gainwardgs
veterán
Már csak 1 óra, 560 power csak legyen belőle SOC
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz gainwardgs #10393 üzenetére
LOL
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
gainwardgs
veterán
Erre vártam 5 hónapja Véééééééééégreeeeeeeeeee
46perc........és robban
[ Szerkesztve ]
-
InHell
senior tag
-
xAttilax
őstag
válasz gainwardgs #10395 üzenetére
remélem csak viccelsz, mert ez így gáz. kezdek félni tőled vagy magamtól....
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
V.Dave
senior tag
válasz gainwardgs #10397 üzenetére
omájgád
egyébként egy mezei júzernek tutira nem lesz kifizetendő 460-ról 560-ra átállni mert ha jól hallottam 6950-árán fogják kiínálni tengerentúlon, itthon kis hazánkban sem lesz ennél olcsóbb...
Xiaomi mi 8 6/128
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs