Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz Bjørgersson #19050 üzenetére
Pont ezaz, te veszed a kártyákat én meg cseréltetem EVGA-val szépen ingyen 1-2 generációval feljebb
-
Atilla001
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz Atilla001 #19055 üzenetére
Valamennyi lététet kellett adni azt hiszem, de azt vissza is utalták. Memóriával a Mushkin csinálja ugyanezt. A német gyárból magyarul beszélő ember hívott fel telefonon és bármit választhattam. Vissza is éltem vele, szó nélkül küldték a sokkal drágább RAM-ot, ajándék baseball sapkát is adtak!
-
Redneck
nagyúr
Atilla001:
Jelenleg valóban drága, de a Gaming X tényleg nagyon eltalált kártya. Én ettől még eladnám a 280-at amíg ér még valamit.laskr99:
Mire eladható lett volna már semmit nem ért. Retróra jó lesz.orc88:
A Gainward GS olcsón ajánlott vétel, de egyébként nem egy nagy eresztés, vannak sokkal jobbak. Mostanában a hibás Palitok sem adtak bizakodásra okot a céget illetően.diegho:
Egy igazi aranyember lehetsz... Nem szóltak még hogy inkorrekt 1-2 generációnként kinyírni a VGA-t hogy cserét kelljen küldeniük?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
diegho
nagyúr
válasz Redneck #19057 üzenetére
Nem én csinálom, mint látod MSI-t használok, de a következő EVGA lesz, ha tényleg probléma van vele, akkor a garanciája mindent visz, ha jól emlékszem 10 évre is lehet hosszabbítani. 5-re biztosan.
Mellesleg arról mesélhetnék, hogy milyen sok x aktázó alkatrészt kellett direkt kinyírni, mivel így sokkal egyszerűbb volt gariztatni a gyártónál, mint x aktákat kutatni. És ezt nem felhasználóként mondom, hanem szervizesként kellett csinálni, különben mi szívtuk meg.
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
Jó amúgy ez az ASus gaming strix, 50 fok fölé még nem ment egyszer sem. Nem tudom melyik kártyán milyen csövezés meg hogy van, de itt vmit eltaláltak nagyon.
-
dewil666
őstag
-
fogtunder
nagyúr
Úgy igen, egy jól szellőző házban. Nálam ROTR alatt inkább 60-63 fok volt egy H440-ben, persze ventiprofil kérdése is, de ha nincs V-Sync, akkor tuti nem ennyi lesz, Furmark alatt ugyanúgy megvolt a 70 fok, mint bármivel.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Mika1227
őstag
Van olyan akinek volt 1070-es kártyája? Nagy a különbség? Teszteket láttam egyéni véleményekre lennék kíváncsi!
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
törölt tag
válasz Mika1227 #19066 üzenetére
Nagy. Konkrétan FullHD monitor mellett soha többet nem kell grafikai beállításokkal foglalkoznod, automatikusan mehet minden manuálisan a plafonra.
Viszont ha hajlandó vagy a grafikai beállításokkal is foglalkozni, akkor szerintem tökéletesen el lehet lenni egy 1060-nal is FullHD-ban. (Sőt, nekem személy szerint még egy 1060 3GB-tal sem volt soha hiányérzetem a látvány terén.)Ha meg esetleg FullHD-nál nagyobb felbontású monitorod van, ott meg eleve a 1070 a befutó.
-
törölt tag
válasz Mika1227 #19068 üzenetére
Én személy szerint rászánnám azt a 30ezret, jól fog majd jönni a későbbiekben a 1070 ereje.
Persze lehet kivárni is, hátha még lejjebb mennek az árak, és talán még tovább csökken a 1060 és a 1070 közötti árkülönbözet. De az is benne van a pakliban, hogy újra elszabadulnak az árak, és pont hogy növekedni fog az árkülönbözet.
-
fogtunder
nagyúr
válasz #24845312 #19070 üzenetére
én személy szerint kivárnám az új szériát, vagy legalább pár hetet, mert most kezdtek el a kisker árak elindulni lefelé. mondjuk ha 30K és jófajta maga a kártya, nem egy MSI Gaming - Palit csere, meg nem kenyérre kell, akkor rá lehet szánni azt a 30K-t.
-
törölt tag
válasz fogtunder #19069 üzenetére
Így van, ezért írtam én is, hogy tökéletesen el voltam még egy 1060 3GB-tal is, és soha nem volt hiányérzetem sem látvány, sem sebesség terén. (Persze nem is volt fullra rakva a grafika.)
#19071:
Na de az új széria mikor jön? Én úgy hallottam a 1060 utódja majd csak valamikor ősszel jön ki, a nyáron még csak az erősebb kártyák (pl. 1080) utódja jelenik meg. Vagy van valami újabb infó erről? -
Hokunda
senior tag
Félig off:
Aprón - szigorúan név nélkül - árulnak olyan 1060-as kártyákat, amik kapnak 1-2 hét próbagarit. Namármost még 2 éves sincs a technika, ha az általános 36 hónapos kisker vagy a 24 hónapos gyártói garit is veszem, hogy lehet, hogy 1060as kártyákból próbagaris van csak? (garanciában cserélt kártyán kiterjesztődik a garanciaidő, szóval ezek illegális forrásból vannak vagy mit nem értek?)
-
Mika1227
őstag
válasz Speed® #19076 üzenetére
Igen én is ezt olvastam erről a kártyáról, csak azt mondja az eladó, hogy cicereg. Így elbizonytalanodtam nem volt még olyan kártyám nem tudom mire számítsak!
fogtunder:biztos letöri az árakat de az 1060-at is lentebb viszi.
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
fogtunder
nagyúr
válasz #24845312 #19072 üzenetére
nem tudni még, mikor jön az új széria. viszont addig valszeg nem lép előre annyit a játékipar, hogy hirtelen játszhatatlan sebességeket produkáljon egy 1060, a mostani generáció árait viszont le fogja tolni, legalábbis szerintem.
(#19078) Mika1227: hát, ha érzékeny vagy a zajokra, akkor coil whine-os kártyát inkább ne vegyél. szigetelt házba esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali.
Gigabyte GTX 1060 am van. 6 GB-os. GV-N1060WF2OC-6GD.
Furmark-ot ranyomtam, 10 perc 98-99%-os terhelés mellett ment fel a hőfok 71-72 Celsiusra. Ez jónak számít? Feljebb nem ment. Különböző tesztekben meg láttam 74-75 fokos kártyát is ezzel a programmal. -
fogtunder
nagyúr
válasz #04441088 #19080 üzenetére
sok függ a háztól és a benne lévő ventiktől, meg a kártya ventiprofiljától, de nem vészes furmark alatt 72-73 fok. játékok alatt nem lesz folyamatos 100% terhelés, úgyhogy ilyen szempontból nem releváns a dolog, csak stressz tesztnek jó, illetve én a ventiprofilt szoktam azzal beállítani, ezen kívül másra nem jó.
-
törölt tag
válasz fogtunder #19079 üzenetére
Szerintem is leviszi a régi széria árát az új megjelenése, csak az nem lesz a mindegy, hogy honnan, milyen szintről.
Gondolom mint minden cég, az Nvidia is profitmaximalizálásra törekszik, így a legnagyobbat akkor fogja kaszálni, ha a tervezett megjelenés környékén lévő valamelyik bányászláz idején dobja piacra a kártyáit. Nem lesz az az ár, amiért ne vinnék el az összeset tőlük. -
Redneck
nagyúr
válasz #24845312 #19082 üzenetére
Ha az nV-nél nem hülyék dolgoznak, még várnak kicsit és később tolják az új szériát magasabb MSRP-vel. Így nagyobb lesz a profit a bányászok miatt, és az előző szériás VGA-kat is hamarabb el tudják adni. Aztán ha az AMD is lép és kihozza az új szériát, csökkenthetnek árat. Nagyjából ez a logikus forgatókönyv szerintem.
Persze van két változó. A bányászok és az AMD még felboríthatja a dolgokat. Ember legyen a talpán aki megmondja mi jön.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
smiti
veterán
-
fogtunder
nagyúr
Mondom, sok múlik a házon, a te Corsaired nyitott elejű, én H440-ben mértem még a Strixet, az amilyen szép, olyan kevés levegőt enged be. Kb 20 percig tartotta magát 70 alatt utána beállt 70-72 közé a gyári profillal.
De holnap úgyis feljön az egyik kártya a tárnából, megnézem mit csinál a Meshify C-ben, mert mióta házat cseréltem még nem volt a gépben VGA.
-
smiti
veterán
válasz fogtunder #19086 üzenetére
Bocsika, mivel majdnem azonos a két gép itthon azt elfelejtettem írni hogy ez az egyes gép:
Phanteks Enthoo Pro M#Asus H97-Pro Gamer#I5 4690#ARCTIC COOLING Liquid Freezer 240#HyperX 16GB Savage DDR3 1866MHz#MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G#Samsung 850 Evo 5000GB#WD15EARX#ASUS DRW-24F1MT#be quiet STRAIGHT POWER 10 | 500W CM#DELL UltraSharp U2417H Infinity Edge#
Még egy kis gyors segítséget szeretnék kérni új gép építése kapcsán. A GTX 1060 6GB-hoz mi az a mostani proci ami a legolcsóbb de még elegendő?
-
fogtunder
nagyúr
tök mindegy, a Pro M is egy szélcsatorna a H440-hez képest. egy nap majd megcsinálom rajta a TG+Airflow modot, csak még nem tudom, mikor kezdek neki
a proci részt nem vágom annyira, attól is függ, mi a játék, mert az online multik és pár játék eléggé eszi, nekem 60fps-re elég az i5-4440 is, de én egyáltalán nem multizom.
-
TTomax
félisten
Miért furmarkkal teszteltek?Már vagy öt éve ha nem régebben védekeznek a driverek ellene.Ott van a grafikonon világosan a tdp limitnél is látszik,meg a perf cap reasonnál is,hogy a driver üres ciklusokat kever bele.Teljesen irreális képet kapsz vgaról,amikor terhel akkor maxon pár képkocáig aztán bumm le is esik.Ne használjátok,semmire való.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz #04441088 #19091 üzenetére
Attól függ mit akarsz tesztelni,ha hűtés hatékonyságát akkor én az MSI Kombustort ajánlom,de finoman kell vele bánni,nem 24/7re való,meg órákig sütögetésre,5-10perc bőven elég belőle,tudja külön a gput és a memóriát is terhelni. [link]
Ha pedig OC stabilitást akarsz tesztelni,akkor csakis játékok jöhetnek szóba.PL a Metro Last Light,ami már fillérekért kapható,benchmark is van benne ami loopolható illetve a Witcher 3,ami megint csak nem drága és még egy rakás játékidő is benne van.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Jinxb1rd
addikt
A kettő közül ti melyiket ajánlanátok? (ha az árakat nem nézzük)
EVGA GTX 1060 SC Gaming 3GB
vs
ASUS Dual-GTX 1060-O3G 3GB
We are only Stardust...
-
mucsiattila
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Zotac gtx 1060 AMP 3GB kártyám, és arra lettem figyelmes, hogy alap állapotban is pörög a venti 30-35% környékén, és a kártya 30 fokos, vagy alatta.
Ez mennyire normális? Nincs valami, amivel ezt tudnám állítani? -
madnoise
újonc
Hát eljött a nap, sms érkezik, a posta az, csomag érkezett..... munka vége, go a posta, fizet, rohan haza..
És itt van , megjött a Gigabyte 1060 G1 Gaming 6GB
Gyors benchmark Tom Clancy's Wildland alatt:
Gigabyte GA-Z87-D3HP, i5-4690, 8GB DDR3-1600, Gigabyte R9 270 2GB
1920*1080 Medium FPS:38,76 CPU: 51,1% GPU : 97,7%és hogy megérte-e váltani? (mármint a nevetséges árakon kívül )
Gigabyte GA-Z87-D3HP, i5-4690, 8GB DDR3-1600, Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming 6GB
1920*1080 Medium FPS:79,11 CPU: 65,0% GPU : 97,3%
1920*1080 High FPS:71,92 CPU: 69,5% GPU : 97,1%
1920*1080 VeryHigh FPS:63,41 CPU: 70,4% GPU : 98,1%
1920*1080 Ultra FPS:41,84 CPU: 63,3% GPU : 98,4%Tom Clancy's Siege alatt még jobbak lettek az eredmények
Hát, elégedett vagyok. Az ultra már talán sok egy kicsit, de ezzel évekig elleszek.
50°ig ventik off, filmnézésnél is még alatta maradt, de ez lehet csak a jól szellőző háznak köszönhető.
Külön pozitívum, hogy nyitott házzal játék közben is szinte hangtalan, miután felraktam az oldalát, .semmi hangja. Szerencsére se cicergés, se venti zörej fordulatszám váltáskor, se semmi. 65 °c volt eddig a max amit láttam.
Egyetlen negatívum, hogy nem nagyon akart feltelepülni a driver. VcRedist 2010 vacakolt valamit, de fél óra vacakolás után minden hibátlan
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest