Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Erről a kártyáról tudnátok mondani pár dolgot?! -> Inno3D GeForce GTX 1060 3GB Compact (samsung ram)
Mennyire halk, mennyire hűvös?! Gari nélkül mennyire lutri ?!
Egy Asus Strix 1050Ti-t váltanaElőre is köszi!
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
addikt
válasz Zimmi91 #16301 üzenetére
Ezt a kártyát én is néztem, de 57-ért sokalltam gari nélkül. Én inkább vettem egy 2 ventis giga windforce-t 63-ba újonnan, nekem megért annyit a nyugalom, hogy 3év garancia ott van rajta.
Amikor nézegettem volt, ahol azt írták hangos és melegszik, volt ahol meg azt, hogy nincs hangja és 75fokig ment. De konkrét tapasztalatom nincs vele. Az biztos, hogy én gari nélkül 50-nél többet nem adnék érte (de ott is 13eft különbözetért kockáztatnék 50eft-t). De ezt neked kell eldönteni, hogy megéri-e kockáztatni, lehet évekig nem lesz baj, de lehet 2hónap múlva kidobott pénz.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Zimmi91 #16306 üzenetére
hát az tuti, hogy hangosabb lesz, kisebb borda, kevesebb heatpipe és csak egy venti, terhelésen azért fog tekerni, de 250mm-be más nem fog beleférni.
nekem a Strix van, az nem nagyon tekinthető összehasonlítási alapnak, mert a hűtését a 1070/1080 szériából vették át.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
addikt
válasz Zimmi91 #16306 üzenetére
A giga windforce 22.3cm, asus dual 24.2cm, gainward 25,2cm, zotac amp 20.6cm, palit dual 25.2cm, palit jetstream 24.8cm. Kb ezek amik beférhetnek és kétventisek.
Ha a 25cm a totál max, akkor jópár kiesik ezekből is, illetve még a 6pin táp nem néztem, hogy hol helyeszkedik el (a kártya végén vagy az oldalán, mert ugye az se mind1)
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Napi játéknál kb mennyi idő mire a BGA elengedi magát? 40-72 fokos változással nézve.
-
fogtunder
nagyúr
válasz laskr99 #16310 üzenetére
Anno az X360-nál az gyilkolta meg a forrasztást, ha komoly játék után azonnal leállítottad, az alulméretezett borda, a szűk ház, vacak szellőzés és a légáram hiánya együtt kellett hozzá. Ha hagyod rendesen kihűlni, szerintem sokáig kell bírnia.
-
törölt tag
válasz Zimmi91 #16301 üzenetére
Nekem volt jópár darab ebből az Inno3D Compact-ból, tökéletesen tették a dolgukat. A Gigabyte WF2OC-m melegebb volt valamennyivel. Lehet, hogy csak én fogtam ki egy problémás darabot belőle, vagy csak a Gigabyte-on lévő műanyag hátlap fogta meg a hőt, nem tudom, nem is kívánok ezen vitázni senkivel, de a Gigabyte terhelés nélkül 50C fok alá nem bírt bemenni nálam, míg az Inno3D Compact 10C fokkal hűvösebb volt. Terhelésen már kisebb volt a különbség, de valami miatt ott is volt pár fok előnye az Inno3D-nek. Ami sokak szerint lehetetlen, mivel 2 ventis kártya szerintük nem tud soha melegebb lenni azonos körülmények között, mint egy egyventis, nálam mégis melegebb volt.
Ebben a hsz-ben vannak képek pár 1060-as hűtéséről: Link
De a lényeg: garancia nélkül én sem venném meg, sőt, semmilyen nagyértékű VGA-t sem. Nem is értem, hogy akik a garancia nélküli 1070-1080-asokat megveszik, vajon miben bíznak? Elég nagyot lehet bukni rajtuk, ha valami gond lesz velük, márpedig ami elromolhat, az el is romlik.
-
Hauptmann
addikt
válasz #24845312 #16314 üzenetére
Jaja, apróról venni nagyértékű VGA-t venni apróról gari nélkül igazi oroszrulett. De ezt magyarázd meg nekik, amikor azon örömködnek, hogy 10 ezret spóroltak.
Zimmi,
Nézz utána, nehogy a plusz garancia csak rendes kisker számla után érvényesíthető-e, mint az EVGA-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz fogtunder #16312 üzenetére
Ott (is) az ólommentes forraszanyagra átállás volt a gond, nem akkora a hőtűrése. Egyébként a nagy intervallumban ingás a fő gond, szóval emiatt nem hülyeség a félpasszív üzem a nextgen cuccoknál. Más kérdés, hogy rosszul felépítve/kalibrálva a GPUn kívüli dolgok kapják az ívet.
-
dewil666
őstag
válasz Hauptmann #16316 üzenetére
"Nézz utána, nehogy a plusz garancia csak rendes kisker számla után érvényesíthető-e, mint az EVGA-nál."
Pedig csak úgy működik számlával. Minden kiterjesztett garancia ilyenKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
fogtunder
nagyúr
válasz Speed® #16317 üzenetére
mondjuk úgy, hogy azzal is. megfelelően tervezett hűtéssel nem lett volna ott komoly gond, csak volt egy aránylag késői design váltás, amivel az optikai meghajtó a GPU fölé került és amúgy is bazi nagy TDP-s chipre egy még kisebb borda került, miközben a gépből két darab 4cm-es venti tolta ki a levegőt. nagyon sok dolog nehezítette ott a terepet. igazából a venti mod, amivel kikapcsolás után még 5 percig jártak a ventik, ki is küszöbölte a dolgot nagyrészt, szóval ennyit kellett volna a MS részéről is tenni, kíváncsi vagyok, hogy a mérnöki gárda miért nem tudott átverni egy ilyen projektet, pláne, hogy valszeg szoftverben is meg tudták volna csinálni.
-
törölt tag
válasz dewil666 #16318 üzenetére
Ezt megerősítem, már a regisztráció során kérik a számlát a Zotac-nál is:
https://www.zotac.com/eu/support/product-registration -
törölt tag
válasz Czvik2.0 #16322 üzenetére
Lehet valami gondja volt a kártyámnak (ami amúgy vadonatúj volt), mert terhelés nélkül én is ezt a 40C fok környékét tartanám normálisnak, annyi volt az Inno3D Compact is.
Ventiprofilt gondolom nem állogattál te sem, ugye? Tehát minden alapon volt nálad is?Nekem furcsa volt az is, hogy játékok alatt (pl. GTA5) a Gigabyte WF2OC hátulján lévő műanyag hátlap melegedett, míg az Inno3D Compact hátulja meg nem. Tehát kézzel megérintve is egyértelműen érzékelni lehetett a hőfokkülönbséget a két kártya között.
FireStrike alatt a max hőfok és a max ventifordulatszám automatikus ventivezérlés mellett nálad mennyi? Nálam az Inno3D Compact 67C fokig ment föl, ez a Gigabyte WF2OC meg 73C fokig (a max ventifordulatszám pedig 1704 rpm volt automatikus ventivezérlés mellett).
-
törölt tag
válasz Raymond #16325 üzenetére
Hogy gyárilag mennyi feszt kapott, azt nem is néztem, állítani meg úgysem lehet, szóval minden a gyári alapon volt mindkét kártya esetében az biztos.
Mondjuk a mostani 1070-esem is alulról nyaldossa az 50C fokot ha nincs terhelés és állnak a ventik, szóval lehetséges, hogy jelentősége sincs annak, hogy 40 vagy épp 50C fok.
-
-
Czvik2.0
tag
válasz #24845312 #16324 üzenetére
Először játszadoztam a venti profillal mert lazán felmegy 75 fokra. Aztán meguntam inkább nem nézegetem és maradt gyárin nem lesz annak baja. De ha néha ránézek idle mindig 38 fok körül van álló ventivel. Külön Fire Strike-al nem néztem csak játékokkal. Amig a Zalman T3 házban volt addig volt az 85 fok is.
-
fogtunder
nagyúr
-
Euromail
aktív tag
Én nem nagyon szórakoztam a házammal valami 4-5000ft-os de leszedem az oldalát és a cpu (max 45) se de a vga se ( max65) melegszik
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
nyulnyulu
senior tag
válasz SECTORnooB #16338 üzenetére
Ma vettem,nagyon jó áron(ajándék ár tényleg)soha nem adom el,cm haf xb evom volt,azt vadásztam,de nem találtam jó áron,igy ez lett,remélem örök darab lesz nálam,érkezik bele egy 240 es viz,meg tt ringekhez hasonló venti 10db coolermaster böl.
privátra illik válaszolni
-
nyulnyulu
senior tag
válasz SECTORnooB #16340 üzenetére
Haverom rendeli külföldröl,most megnem mondom a pontos típust,de olcsón jön ki,valahol 2000ft alatt db ja,szerintem 3 hét és megjön
privátra illik válaszolni
-
Redneck
nagyúr
Tolja valaki a BF1-et? Ha igen, hogy fut 1080p Highon, hány fps-sel? Minimum és átlag érdekelne, és csak a multiplayeres értékek.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz SECTORnooB #16345 üzenetére
Köszönöm!
100Hz-re raktam High beállításon, hogy ne legyen túl nagy ingadozás. Így elég frankón megy (90-100 fps) és szép. Játékban is limitáltam 100-ra, biztos ami tuti, de így is ette 80%-on a CPU-t.
Még szerintem finomítok rajta, mert még semmi nincs igazán belőve, de egész korrekt kezdés.60-61 fokon ment így. Lassan kiporolom már, idén még nem nagyon tettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz SECTORnooB #16347 üzenetére
Megnézem holnap, egyelőre csak rápillantottam az ingyenes 10 órás verzióra. Fogok még finomítani a dolgon, de nekem BF-ben mindig fontos volt a látvány. Oké a 3-ban és a 4-ben nincs gond az fps-sel, de ez már kicsit más gépet kíván. Belövöm majd úgy hogy lássak is de ocsmány se legyen.
-
tpeter77
addikt
válasz SECTORnooB #16345 üzenetére
szia,
A te procid melyik intellel van partiban? Mert Redneck gépében i7-4790 van, nem vagyok otthon áemdében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest