Új hozzászólás Aktív témák

  • Imre921

    tag

    válasz fgabo #10005 üzenetére

    Pedig ott van a függőleges szinkronizálásnál.

    Most pedig lehet hülyeséget mondok, de az is elképzelhető hogy csak win10 alatt támogatott, ezt nem tudom, de sztem nem. Valami gubanc van ott nálad. Mindenesetre számba vettünk néhány lehetőséget. Én azt mondom rakd újra a rendszert, csak előtte a fontos cumóidat másold át egy másik partícióra, és clean installt csinálj, ne reinstallt. Tehát boot a lemezzel, format, és mehet a buli.

    Javasolnám a Win10 Pro-t inkább az 1060as miatt. Gyorsabb, plusz ugye ott a dx12támogatás, ami úgyis kelleni fog idővel. A 7be nincs dx12. Még talán az is lehet a baja. Akkor is ha jelenleg nemigen használja semmi1-2 játékon kívül.
    De lényeg hogy mindenképp csinálj egy clean installt. Aztán driverek fel ami kell(kényelmi szempontból azokat is leszedheted előre a másik partícióra, mint ahogyan akkor leszedheted előre a geforce.com-ról az oprendszerednek megfelelő legfrissebb drivert is). Win10 esetén nem fog sokat kérni. Alapból feltesz majdnem mindent már telepítés közben. Én inkább a 10et javaslom 7helyett mert biztosabb pont egy gtx10** karihoz. A visual c-t meg a többit meg úgyis felpakolja majd magának valamelyik komolyabb Game telepítés végén.

    Remélem ezzel megoldódnak a mikrolaggok mert bitang jó videokártya.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák