Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz CalibRasta #4167 üzenetére
Giga D5, Asus Expedition, vagy bármi, amit találsz rendes boltból 55k alatt (de inkább 50k körül).
Mivel ezek a 60ezret verik, semmiképp nem érik meg az árukat. -
Csupingo
veterán
1050 ti-ből egész bátran lehet válogatni, csak pár nagyon fapados változat kerülendő, amin szinte mindig közel fixen forognak a ventilátorok. Nem muszáj a legdrágábbat választani, mert már egy közepes áru változat is szépen teszi a dolgát. Sajna a drágulás az 1050 kártyákat is elérte. A gigabyte g1 változata amúgy talán az egyik legjobb, persze jelenleg drága is. Hőcsöves hűtés, hűtött vram és vrm. Te a sima változatot kérdezted, azokra itt az 1050-ek közül annyira nem jellemző a venti gond, bár már egy tulaj jelzett ilyen hibát a topikban. Biztos, ami biztos, akkor egy másik márkát nézz. Én 380-at nem vennék. Igaz, egy kicsit erősebb mint az 1050 ti, de elég sokat fogyaszt és szerintem olyan sokáig már nem fogják húzni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
félisten
A 3 közül válaszd azt, amelyik jobban tetszik... MSI-nek talán legjobb a hűtése, Strix-en van külön 4pin-es csati házventilátor szabályozására, tápellátására; Giga-val sem jársz rosszul.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs