Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Hali!
Az Inno3D 8800GT 512MB. kártyáról rendelkezik-e valaki tapasztalattal. Akár jó vagy rossz.[link]Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz pityeszka #26001 üzenetére
Hát igen ha lecserélem a hűtést rajta akkor anyagilag ott vagyok minha egyGALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE vettem volna.
Az Inno 43 000HUF+új hűtés a Galaxy 46 000HUF Zalman hűtővel!
[link][ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz TazLeacher #26004 üzenetére
A régebbi / 7600GT / topic-ban nagyon dicsérték a Galaxy tuningolhatóságát. Ennél a 8800-as szériánál már nem?
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz TazLeacher #26006 üzenetére
Csak hát az árak az árak azok a fránya árak:
MSI NX8800GT-ZILENT 512MB PCIE : 55 601HUF
GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE: 53 447 HUF
GALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE : 46 636 HUFMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Sárpac #26011 üzenetére
A fenébe!!!
Pedig már eldöntöttem hogy GALAXY 8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE !!
Az MSI tényleg jó / volt egy 6600GT VIVO kártyám / de majd 10 ezer forint a különbség!!!
Szerinted megér ennyit?
Ja és mi a CM? Amit én néztem kártyát azon nem láttam a nevében.Más verzio lenne?[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Hello!
A családbam aktuálissá vát egy videókártya vásárlás. Kérdésem érdemes-e odaadnom a Galaxy 9600GT OC kártyámat és lecserélni erre [link] ??Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
És az E4500-as proci nem kicsi hozzá ki tudja hajtani rendesen? Konfigom lásd alább!!Egyébként mi a vélemény a Gigabyte kártyákról álltalában / nekem még nem volt és a topic iszonyú hosszú ahhoz hogy visszaolvassak minden hozzászólást /
Köszi a segítséget!![ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Ennyit lehetett kihozni belőle fesz emelés nélkül . A 9600GT-hez ennyi is elég állítólag.
Megrendeltem a kártyát megyek nemsokára érte!! Remélem megéri a csere!!! Bár az egy kicsit furcsa hogy mindenhol 60 000Ft. felett van ez a kártya itt meg a fele!!!
http://www.szarvasszamitastechnika.hu/wp-content/uploads/2007/04/arlista.pdf
http://www.gomb-computer.hu/arlistak/arlista/arlista1.htm[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Nos megvásároltam az új kártyát és elsőre ennyit dobott[link]
-
SirKero
őstag
válasz Talib21 #33863 üzenetére
Hali!
Én is pont ma vettem egy Gigabyte 8800GT 512MB kártyát és van vele egy két érdekesség!
Indulásnál ezt a figyelmeztetést teszi ki rendszeresen:[link] valamint az Everest nekem sem tiszta. Két verzió két eltérő adatot ir róla.
Everest 4.20.1252 szerint:[ PCI Express 2.0 x16: Gigabyte GeForce 8800 GT ]Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya Gigabyte GeForce 8800 GT
BIOS verzió 62.92.16.00.04
GPU kódneve G92GT
PCI eszköz 10DE-0611 / 1458-3468 (Rev A2)
Tranzisztorok száma 754 millió
Gyártási technológia 65 nm
Processzormag mérete 315 mm2
Busz típusa PCI Express 2.0 x16 @ x16
Memória mérete 512 MB
GPU órajele (Geometric Domain) 450 MHz (eredeti: 700 MHz)
GPU órajele (Shader Domain) 1188 MHz (eredeti: 1715 MHz)
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 16
TMU futószalagonként 1
Egységesített (unified) árnyalók 112 (v4.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v10
Pixel kitöltési sebesség 7200 MPixel/mp
Texel kitöltési sebesség 7200 MTexel/mpMemóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa GDDR3
Busz szélessége 256 bit
Valódi órajel 702 MHz (DDR) (eredeti: 920 MHz)
Effektív órajel 1404 MHz
Sávszélesség 43.9 GB/mpnVIDIA ForceWare Clocks:
Standard 2D GPU: 450 MHz, Árnyaló: 1200 MHz, Memória: 920 MHz
Low-Power 3D GPU: 700 MHz, Árnyaló: 1715 MHz, Memória: 920 MHzAz Everest 4.50.1330 szerint pedig:
PCI Express 2.0 x16: Gigabyte GeForce 8800 GT ]Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya Gigabyte GeForce 8800 GT
BIOS verzió 62.92.16.00.04
GPU kódneve G92GT
PCI eszköz 10DE-0611 / 1458-3468 (Rev A2)
Tranzisztorok száma 754 millió
Gyártási technológia 65 nm
Processzormag mérete 315 mm2
Busz típusa PCI Express 2.0 x16 @ x16
Memória mérete 512 MB
GPU órajele (Geometric Domain) 450 MHz (eredeti: 700 MHz)
GPU órajele (Shader Domain) 1188 MHz (eredeti: 1715 MHz)
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 16
TMU futószalagonként 1
Egységesített (unified) árnyalók 112 (v4.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v10
Pixel kitöltési sebesség 7200 MPixel/mp
Texel kitöltési sebesség 25200 MTexel/mpMemóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa GDDR3
Busz szélessége 256 bit
Valódi órajel 702 MHz (DDR) (eredeti: 920 MHz)
Effektív órajel 1404 MHz
Sávszélesség 43.9 GB/mpnVIDIA ForceWare Clocks:
Standard 2D GPU: 450 MHz, Árnyaló: 1200 MHz, Memória: 920 MHz
Low-Power 3D GPU: 700 MHz, Árnyaló: 1715 MHz, Memória: 920 MHzAzt sem értem hogy a jelenlegi órajelek miért kisebbek mint az eredeti?
Bocs ha egy kicsit hosszúra sikeredett a hozzászólásMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Ok értem akkor ez ugyan úgy műkszik mint a proci. Akkor már csak az van,hogy az inditásoknál mindig figyelmeztet .hogy az órajeleket visszaállította alapra / pedig azon is volt /
-
SirKero
őstag
Halihó!
Az érdekelne,hogy kinek sikerült GIGABYTE GeForce 8800GT ( NX88T512HP ) 512MB DDR3 videókariból a gyári értékeken felül valamit kihúzni. Nálam ha csak kicsit is hozzányúlok a gyári beállításokhoz azonnal lefagy vagy hibásan jelenítimeg a képet.
A kártya nem melegszik túlzottam 62 fok feletti értéket még nem mértem.175.16-os Driver van fenn.
Köszi előre is a hozzászólásokat[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Hali!
XP van telepítve. Azt nem tudom mi az a TF. Riva Tuner 2.8-at használtam de próbáltam a gyári Gamer Hud-ot is. A fesz emelést nem próbáltam félek,hogy tönkre teszem a kártyát vele.[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Talib21 #33940 üzenetére
Én is csak gyári hűtővel szerencsétlenkedtem eddig jutottam amig stabil utána már szétesik a kép: [mark]
Ez kb 300 pont különbség az alap órajeles eredményhez képest. A procid húzd 3Ghz-re és akkor alapon is megy vele minden játék rendesen.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hali!
Cysis probléma. Gigabyte 8800GT. vidókártya 175.16 driver. Pár perc játék után szétesik a kép szürke és zöld színűre és ki sem lehet belőle lépni. Eddig nem volt ez a probléma a kártya alapon megy és max 47 fokos amikor a hiba már előjön.
Valami ötlet a megoldásra jól jönne. Köszi előre is!!Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Nos mióta letöröltem a GameHud programot nem jön elő a hiba. Valakinek már volt ezzel gondja itt és emlékeztem rá ezért próbáltam ki de úgy néz ki bejött.
-
SirKero
őstag
válasz Devil Smile #34410 üzenetére
Szerintem használtan sok érte a 30k. mivel most vettem újat 34 900HUF. árban.itt
-
SirKero
őstag
Hali!
Tud valaki olyan programot ami saját maga beállítja az optimális értéket / vga tuning / mint anno a coolbits volt.
Köszi előre is!!
Ja és érdekelne,hogy a gyári Zalman hűtéssel meddig érdemes próbálkozni erről mik a tapasztalatok.[ Szerkesztve ]
-
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
Nekem ez a Gigabyte kártyám van gyári full réz hűtéssel és 67 fok fölé még nem ment két óra Crysis után sem. Ebben a melegben de húzás nélkül ezt hozzá teszem.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Devil Smile #34538 üzenetére
Én itt vettem nem rég és még van nekik.
-
SirKero
őstag
Hali.
Az után érdeklődnék,hogy a GPU Caps Viewer futtatásánál mindent úgy kell hagyni ahogy van vagy számít az hogy pl. az MSAA-t hányszorosra állítom?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hali!
Gigabyte 8800GT-n lévő Zalman 830 hűtőt szeretném lecserélni / hangos a memoria felét nem hűti mert nem takarja / erre
Szerintetek jó választás?[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Köszi. A sütiket megveszem hozzá. A boltos azt mondta,hogy van hozzá gyári keret +2500 forint körül és akkor 2.db. 8cm-es ventit lehet rá tenni.
-
SirKero
őstag
Hali.
Meg vettem én is az S1-es hűtőt a Gigabyte karimra. Az lenne a kérdésem,gogy használta-e már valaki azt a 4db. műanyag pöcköt amit adtak hozzá mert a boltos szerint azzal lehet ventilátort fogatni rá. A GYÁRTÓ HONLAPJÁN NEM TALÁLOK RÓLA SEMMIT.lásd kép[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Úgy látom az ATI kártyánál van használva. Nekem a boltban szerelték rá és a műanyag
takarót nem szedték le arrol a fémlapról ahová a hűtőcsövek csatlakoznak. Ez baj? Idáig nem voltam gép előtt mert venti után szaladgáltam de nem kaptam 12cm-es tipust. Itthon van 9 cm-es elég rá vagy holnap keressek még 12cm-est?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Urak!
A 34704 kérdésben tud valaki segíteni. / feleslegesen ne szedjem szét a kártyát /
Köszönöm
Upsz közben jött a válasz!!![ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Hali!
Te levetted a műanyag takarót ami a processzortt takarja / nagy AC feliratvan rajta / mert nekem az üzletben ahol kicserélték a hűtést nem vették le és nem tudom,hogy ez számít-e valamit a hűtésnél. Így most 58 fok a szőrős fánk alatt alap beállítás melett. 12 cm-es Kolink venti van rajta pluszban.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Esetleg másnak valami tipp a 34799-es kérdésre? / feleslegesen nem akarom szétbontani /. Alapjáraton 41 fok. Az eredetivel / 830-as zalman / 44-45 fok volt. Terhelve 58 fok a Zalmival 67 fok volt. Ennek ennyi a reális értéke vagy ha leszedem a hütőt és leveszem azt a műanyag sapkát lesz esetleg jobb is. Tényleg nem olvad rá esetleg. / ez lehet hogy hüje kérdés volt de amatőr vagyok /
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Nos hallgatva az idők / és a segítő szándékú kollégák / szavára nekiálltam és csak szétszedtem az S1 hűtését és leszedtem róla a műanyag fedelet.
Az biztos,hogy jobb lett mert most már full terhelésen sem megy fel 54-55 fok fölé zárt házban!!kép[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Zippair #34856 üzenetére
Az S1-nek azon a részén ami a processzorra fekszik fel és onnan indulnak a hűtőcsövek gyárilag van egy fekete AC Artic Cooling feliratú műanyag borítás. Na ezt szedtem le de ehez szét kelett szedni a felfogatását.
-
SirKero
őstag
válasz Zippair #34859 üzenetére
Én is azért szedtem le mert takarja a fém lapkát és a venti nem közvetlenül rá nyomja az" ájjert" A motani ezer fokokban néha jól jön az a pár fok
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Nos azt hiszem én is megtaláltam az igazit / csak az asszony meg ne tudja /.
Az S1.-re 2db. 90X90 mm.-es Papst venti taktam eredmény
Alapon 39 fok
Terhelve fél óra GPU Caps Viewer 55 fok. és nincs hang. [link][ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Szerintetek a két cucc közül melyik lenne a jobb 8800GT-re / árban egyformák /
Accelero TWIN TURBO vagy Accelero S1 Rev. 2Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz adamka16 #39782 üzenetére
Köszi de közben eldőlt a polémia nagy valószínűséggel mivel felhívták a figyelmem arra a tényre miszerint a 18cm-es házba nem fér be az S1-es.
-
SirKero
őstag
Hali.
Ha valakinek van Gainward 8800GT 512MB karija nézze meg legyen szíves,hogy max. terhelés / pölö furmark / alatt mennyire melegszik fel. És mennyi lehet neki a maximum hőfoka amíg nem károsodik. Nem a Golden Sample ami hűtőcsöves csak a sima fekete hűtős. Ő lenne
Köszi előre is.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz danati #40079 üzenetére
Hy.
danati
HaZsoltKöszi hogy válaszoltatok. Arról a kártyáról beszélünk ugye aminek a képét linkeltem. Nálam valamiért 88-90 fokos az FurMark 1.8 alatt. A hűtő át lett pasztázva és normálisan fel van rögzítve. A venti szabályozza magát rendesen ahogy nő a hőmérséklet. Nem tudom akkor miért ennyire meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest