Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Van aki alig várja, hogy megszabaduljon a 8800GTS-től, én meg most vettem egyet.
Egy Club3D 8800GTS 320Mb aminek az alapórajelei(513/792/1188), kb mennyire lehet felhúzni gyári hűtéssel hogy ne legyen gubanc?Ez még G80-as változat.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz norbi1992 #30483 üzenetére
Én egy Xpertvision 8800GT 512Mb Sonic kártyát vettem br. 34k-ért. A hűtését össze se lehet hasonlítani pl. a Galaxy hűtésével. Nagyon hatékony és HALK.
Ja és alapon 650/1900.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz katt777 #30553 üzenetére
Nem akarok személyeskedni, de úgy tűnik hogy mostanában habzsolod a hardvereket. Régebben(X2 4200, 1950xt ha jól emléxem) sokkal megfontoltabb voltál, most meg sorba veszed a cuccokat. Nem voltál te ilyen.
ui.: a hardverekkel annyi élményed lesz, hogy nemsokára könyvet írhatnál.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Új Galaxy 8800GT AKCIÓ!!! 31.999 Ft + egy IFA aksi + egy bikakábel-PCI-E átalakító.
-
Joshi
titán
válasz viktor82 #30751 üzenetére
Osztom katt777 véleményét, szerintem is egy GTS 512 nem gyorsabb annyival egy GT-nél mint amennyivel drágább. Igaz akinek van 50k-ja videókártyára annak jó vétel lehet.
Csak azért gondolom így, mert mire a GT "használhatatlan" lesz, addigra a GTS 512 is ugyanis a két kártya között nincs olyan óriási különbség.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz viktor82 #30755 üzenetére
Azért vannak alternatívák: [link]
Nézd meg a GPU Idle hőfokát és a venti fordulatát:A hőfok Grid Demo játék alatt nem ment feljebb 52 C° fölé 1300rpm-es fordulat mellett. Az igaz hogy ez a kártya nem 32k, de nem is 50k.
ui.: az utolsó hozzászólásodat nem értem, egy fórum arról szól hogy mindenki elmondja a véleményét és az elhangzottakból azt hasznosít mindenki amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz viktor82 #30764 üzenetére
A keret általában azt jelenti, hogy MAX ennyi lenne rá de nem feltétlenül kell ennyiért venni vga-t. A GTS 512 teljesítmény többlete pedig nem időtálló a GT-vel szemben. Mivel neked GTS 512 kártyád van ajánlhatod, de szerintem most van ár/érték arányban jobb alternatíva is mondjuk egy jó hűtésű GT személyében amire még AC S1-et sem kell venni.
-
Joshi
titán
Tehát még1x:
A GTS 512 ~30%-al drágább a GT-nél viszont csak ~10%-al gyorsabb. Szerintem ezzel elmondtam mindent. Ja és ez az erős középkategória ahol inkább észrevehető az árkülönbség, mint a teljesítmény különbség.ui.: jokemant idézném "A max keret az kb 50, eseteleg + 5 ezer." ráadásul GT-t linkelt be.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Ez a különbség amit írtál kb a 8800GT és a 9800GTX között van, de még ez sem biztos.
A lényeg még mindíg az, hogy ár/érték aránya most a GT-nek jobb.Még mindíg nem értik sokan, hogy nem a GTS 512 lehúzása a lényeg , hanem a többlet teljesítményért bizony többet kell fizetni de véleményem szerint aránytalanul többet. A reális ~10k többletköltség lenne a GTS 512 javára.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz adeon83 #31019 üzenetére
Ha nagy felbontásban szetnél játszani akkor mindenképpen a GTS 512 a jobb választás, habár nem szabad elfelejteni hogy ezért a többletteljesítményér 20-30%-al többet hagysz a kasszánál.
Az X2 4200-es proci nem hajtja ki a GTS 512-t, de még a GT-t sem. AMD-vel legalább egy 3Ghz-en járó proci kell ezekhez a kártyákhoz. A Phenom önmagában nem gyorsabb a Windsor és Brisbane procikhoz képest, inkább az órajelre gyúrjál. -
Joshi
titán
válasz cowboy_bebop #31025 üzenetére
Ha GT-ből nem a leggagyibbat vesszük meg(hűtés miatt), akkor igenis reális a 20-30%-os árkülönbség.
-
Joshi
titán
válasz bozont #31040 üzenetére
Most is itt lapul egy XpertVision 8800GT Sonic az asztalon, de még várja a körítést(alaplap+cpu). Már kipróbáltam és én is csak azt tudom elmondani mint barts a #31107-es hozzászólásában hogy nagyon halk és hűvös példány. Ha összeáll a gép kipróbálom mit bír tuningba, de egyenlőre pihi van.
ui.: így utólag nagyon örülök, hogy nem Galaxyt vettem pedig nem sokon múlt, de biztos van aki meg van elégedve vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest