Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
slappy
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Lenne egy próblémám.
Vettem két nappal ezelőtt egy Gainward 8800 GT Gs-t és játék közben (COD 4) kb 10 perc múlva szépen lefagy és egy csomó piros pixel jelenik meg az egész képernyőn és csak restart segít. Az órajelekt nem bántottam, mondjuk nem is érdekel a tuning. Elsőre lefutott a 3d 06, de most már az sem. Amikor betettem a gépbe a 169.21 drivert raktam fel, amit az nVidia oldalról húztam le. De ezt már lecseréltem a gyári driverrel, aminél szintén megjelenik ez a lefagyás a sok piros pixellel együtt. Most már a 3d sem fut le, kb egy perc és kifagy. Remélem, hogy csak driver gond, de a 173-as driver fel se ment a gépre. Így egyenlőre tanácstalan vagyok, remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm -
-
slappy
csendes tag
Nem oldotta meg a gondom a Driver csere, kétszer kifagyott egymás után. Mindjárt kidobom az ablakon
-
slappy
csendes tag
Hello
Két nappal ezelőtt az Alien-nél vettem. A helyzet az, hogy nem vagyok pesti és hát igy küldözgethetem vissza ezt a vackot, de remélem nem az lesz belőle, hogy a kari tökéletesen jó.
Kedden hívom is őket, addig meg letesztelem az atitool-al
Most már el sem indul a game, kifagy rögtön. Hát ennyit erről
Thx mindenkinek, aki elgondolkodott a dolgon.
Üdv -
slappy
csendes tag
Az Atitool 56 másodperc múlva kifagyott és ismét csak megjelent a sok szép piros pixel az egész monitoron. Így hát részemről ennyi volt. Pedig azt gondoltam, hogy a Gainward egy jófajta kari, de erősen meginogtam ma. Remélem a boltban is kijön majd a hiba és csere lesz belőle.
Thx még1x
Üdv -
slappy
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Ismét a klubban
Megjött a csere karim, ami szintén Gainward és azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem melegszik. Crysis, Cod 4 1280x1024 2xAA közben nem ment 60 fok fölé a Rivatuner szerint. Mennyire valósan mér ez a progi????
Pedig nincs is komoly házam, elég régi torony, de jól mükszik és tecccik ezért nem cseréltem sosem.
Nekem ilyen Gainward van:
[L:http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=146]
Remélem, hogy ez a kari tartósabb lesz, mint a múltkori (ami 1 napot ment).
Bye -
slappy
csendes tag
Üdv.
Az árak esése miatt megfogalmazódott bennem a 8800 GT SLI. Használ-e valaki ilyen rendszert mostanság?
Milyen alaplap kellene a 8800 GT SLI-hez? Tudja valaki?
Valahol azt olvastam, hogy még nem megy rendesen a kari SLI-ben, de lehet, hogy csak az akkori alaplapok voltak rosszak. Nem tom.Thx
-
slappy
csendes tag
Hát néztem egy lapot, ami már 780i chip-es. Jó ára van.
Driver szintem mennyire támogatott az SLI a 8800 GT-hez????
De ez egyenlőre számomra csak egy ötlet, igaz ehhez már csak szikra kell és kész a gép
Majd meglátjuk. -
slappy
csendes tag
[OFF] Sziasztok
Kicsit off a téma sorry, de nem tudom hol kérdezzem meg. Mi a vélemény az Ipon ról??
korrekt? megbízható? garanicához magatartás?
Akinek van tapasztalata, legyen szíves az priviben ossza meg velem, hogy ne off-oljam végig a topicokot.Thx
[/OFF]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest