Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tigi
őstag
Sziasztok.
A 3 8800GT közül melyiket vegyem?
GeForce PCX 8800 512 MB DDR GT Extreme MSI
GeForce PCX 8800 512 MB DDR GT Gigabyte
Asus GeForce EN8800GT/HTDP 512 MB DDR HDTV PCXKb. egyárban vannak.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
AMATŐR
őstag
A 8800GTS G92 / 512MB / karikból, van már OC vagy valamilyen gyári tuning verzió?
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Laraxior
titán
Gigabyte
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jarfy
csendes tag
Hi mindenki!
Még új vagyok itt bár a topikot már régóta olvasgatom. Végre tegnap nekem is megjött a karim BFG 8800GTS OC. Bedoptam a gépbe aztán egyből nyomtam vele egy tesztet.
Gondolom ha a proci lenne húzva egy kicsit jobb is lehetett volna. Amúgy a BFG elég szolid emelést csinált az OC-s karin a referenciához képest. 675/1674/1940 -
Adamka3kerék
tag
üdv
Érdeklődnék,hogy az új coolermasteres galaxyval van már tapasztalat,javallott a kicsike?
Esetleg inno lehetne helyette az uj ichill hűtős vagy Gigabyte alap...melyiket és miért?Köszönöm
Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
afterburner_
őstag
válasz Szabi2121 #15658 üzenetére
hat nekem is annyit produkalt, szarráhuzva a 8800 gt és adott 10700-at.... amikor 2.4 ghz-en hajtottam a core 2-esemet, 3.6-on ujraindult a rendszer, szegeny tap amr rohadt öreg és nem birja sztem (430-as enermax 6 éves lesz most nyáron )
nahde 3.2 ghz-en a proci és egyből 13001 pont galaxy 8800 gt core : 700 mhz / mem : 2300 mhz
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
mfranky
őstag
válasz Zalaymate #15624 üzenetére
Nagyon jól hűt! 37fok IDLE, max. a 40.
NEm akarlak elkeseríteni, de elképzelhető, hogy voltmod nélkül nem fog többet menni a kártya, az én XFX-em is 720/1758/950 körül megáll. A ramok nem tuningvilágbajnokok, elméletileg a GPU jobb etéren.
Egyébként egy teszt során azt is észrevettem, hogy drivertől is függ mennyire tudod húzni, a 169.25-el nálam 12570 pontot csinált, viszont fagyott a Crysis. Visszaraktam az eggyel régebbit, a 169.12-est, de ugyanazokkal az órajelekkel a 3dmark06 már kifagyott...[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Nordic
Közösségépítő
-
Laraxior
titán
válasz Pietrosz #15646 üzenetére
A Scythe-os téma? Ugyan...még mindig az véleményem hogy jobb vagy max annyit engedek hogy egy szinten van a typhoonnal.
Most meg:annyit írtam hogy azért mondom hogy 320 mert nekem is ilyen van.Se több,se kevesebb Tény hogy jobb az 512es,potom különbségért...[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz mfranky #15664 üzenetére
a proci nem megy 3.6-on?
-
Lidi
aktív tag
Most hogy már frankón lehet beállítani a venti vezérlést, és monitorozást is rivatunerben, már csak 1 dolog hiányzik: a 3 szintes órajel beállításra nincs vkinek ötlete ? Tehát 2D, 3Dlow, és 3D performance külön legyen állítható ? Annó gef6800 on evvel semmi gond nem volt még.
-
Nippon
őstag
válasz Laraxior #15663 üzenetére
Azért nem potom különbségről van szó! Arról nem is beszélve, hogy ha egy árban vannak a kártyák, akkor nem elfogadható indok, hogy az egyik csak kicsit lassabb....
Főleg, hogy az összes kapható kártya lassú és fos. Szerintem az egyetlen dolog amit biztosan nem akarhatsz az az, hogy a kártyád akármennyivel is lassabb legyen! -
Laraxior
titán
válasz Nippon #15672 üzenetére
Ok.Igaz,részletezni kellett volna,hogy az 512est válassza,de én a voksom CSAK azért tettem a 320as mellé mert nekem az van.Ez így korrekt...asszem.Remélem megfelel mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz mfranky #15668 üzenetére
3.2 és 3.6 között tudnám mondani a különbséget,mert azt próbáltam én is
egy teszt erejéig felnyomhatod,kapsz ajándékba pár plusz pontot De ne használnám tartósan.Sok külöbség úgysincsen.3.2vel kihajtod a karit."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
válasz Laraxior #15673 üzenetére
és nem mellékes, hogy 45k alatt hozzá lehet jutni egy igencsak kellemes teljesítményű kártyához, mellyel akár 168x1050-ben is szépen lehet játszani (G80 320 )! Olyat akartam venni, de nem volt senkinek, vagy drágán adta... Aztán 3870-et akartam, de nem volt... Beidegeltem magam, és egy hónappal ez előtt megvettem ezt a szarost 55k-ért. Újan...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Laraxior
titán
válasz RECSKA #15675 üzenetére
De ő írta hogy elenyésző a különbség a kettő ára között,tény hogy akkor a jobbat válassza,bár nem tudom milyen konfig van alatta.
Nah itt az enyém ;) benevezhetsz rá[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz RECSKA #15677 üzenetére
ehh..kerekedjen?ehemm..mesterem hetvenegy ezt megtehetem?
negyvenegy? kevesske esetleg cserebe? nevem nem mekkelek.de e helyen mekegek"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
H.O.D.
senior tag
Hosszú bekkelés után kezemben a 8800GT, Gigabyte háza tájáról. 58K-ért egy Zalman hűtő és egy Neverwinter Nights2 társaságában.
Where do you want to go today?
-
Szabi2121
tag
Lehet tudni, hogy mit tartalmaz egy E-VGA 8800 GTS 512MB-os doboza?
-
Laraxior
titán
válasz Szabi2121 #15680 üzenetére
Annyit tudni (legalábbis én) hogy van Crysises is.
-
endorf
csendes tag
Sziasztok!!!
Kiváncsi vagyok,h egy 8800Gt/512mb/maximális meghajtására/1024*768-on!!!// elég-e ez a config/legfőképp a procira vok kivi/
msi k9n neo/nforce550,am2/
X2 am2 5200+!!!!!!
chieftec 500w,
samsung 2*1gb ddr2 ram 800mhz dualba
Szerintetek a crysist 1024-be mennyire tudom kihajtani xp-n???
Mennyi FPS jönne ki?[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz Szabi2121 #15680 üzenetére
attól függ melyiket veszed.
nekem a crysis-os van.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
afterburner_
őstag
srácok, ha rakok bordakat a memoriakra a kartyan akkor lehet tudnam stabilizalni a 2350 mhz-es mem orajelet?jelentene valmait a borda rajtuk?!
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
AMD X2
senior tag
válasz endorf #15683 üzenetére
Szia, megkeresésedre itt adok választ. Sajnos a proci még húzva sem tudja kihajtani a vga-t,
ehhez legalább egy C2D- 3400Mhz-en hajtva kellene!!!
Saját AMD FX62-esem csak rendesen hajtja inkább mint, kihajtja belőlle a maximumot. Neked azért 1024 X 768-hoz elég lesz,ha nem állítod a játékokat maxra!!
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Colika03
csendes tag
Hellosztok! Akkor 8800GTS 512mb / 256 bit-el a jobb ? Akkor lehet emellett fogok dönteni. Köszönöm a segítséget.
Amúgy konfig: 2x1 giga kingston 533Mhz memó, 3Ghz pentium proci 1 magos.Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
AMD X2
senior tag
válasz afterburner_ #15686 üzenetére
Jelentene, de a ram húzhatóságát szerintem nem emelné!
max stabilabb lesz emelt órajelen amit borda nélkül is tud.Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
vinakos
csendes tag
1.2V-os feszt hogy fogja bírni a GTS 512mb-os? Valaki adott már neki annyit Nibitorral?
-
Laraxior
titán
válasz Colika03 #15688 üzenetére
Nah tessék
Igen JOBB az 512es 8800GTS
De a konfigod nem fogja kihajtani,még a 320ast sem hajtaná ki! a kb egy árban van tény hogy a jobbat vedd meg."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Colika03
csendes tag
Hát igen ezzel tisztába vagyok, azt is cseréltem volna egy Core 2 duo 2.67Ghz procira de nem úgy jött össze Szóval marad előszőr a vga.
Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
Laraxior
titán
válasz Colika03 #15694 üzenetére
később jól jön az 512es
De nekem akkor is a320as a szimpi,mert az itt duruzsol gépbe, az 512 meg ki tudja hol és mennyiért De 512-t vidd el!"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Lamair
aktív tag
üdv beléptem a klubba egy 8800gts-el EVGA az aranyom (10év gar)
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
ceka
tag
hali! sorry a kérdésért tom hogy már volt de nem nagyon találtam rá megfelelő választ!
szóval galaxy 8800GTm van és kettőő tápcsatlakozo van rajta...az a 6 tűs vagy milyen PCIe ha jol tom, namost mindkettőnek bekell lennie kötve? vagy mi értelme van egy általán 2nek?
köcce előre isÍgy van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest