Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colika03
csendes tag
Hellosztok! Vásárlás előtt állok és nem tudom hogy melyiket vegyem
Leadtek 8800GTS 512Mb/256bit vagy....
Leadtek 8800GTS 320Mb/320bit
Árba elenyésző a különbség!!
Ti melyiket vennétek a kettő közül??Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
-
-
Colika03
csendes tag
Én is mondjuk erre szavaznék. Hát remélem befog vállni ez a kártya. Gondolom neked bevállt, ha te is erre szavaztál
Más: Iwiw-en néztem a géped, jól néz ki[ Szerkesztve ]
Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
Colika03
csendes tag
Hellosztok! Akkor 8800GTS 512mb / 256 bit-el a jobb ? Akkor lehet emellett fogok dönteni. Köszönöm a segítséget.
Amúgy konfig: 2x1 giga kingston 533Mhz memó, 3Ghz pentium proci 1 magos.Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
Colika03
csendes tag
Hát igen ezzel tisztába vagyok, azt is cseréltem volna egy Core 2 duo 2.67Ghz procira de nem úgy jött össze Szóval marad előszőr a vga.
Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
Colika03
csendes tag
Köszi Laraxior!
-
Colika03
csendes tag
Csákó! Egy elég naiv de lehet érdekes kérdés.
Van egy Asus p5vdc-x alaplapom: -->http://www.bgslevi.cz/image/AsusP5VDCX.jpg
Rendeltem egy 8800Gts videókártyát és dilemmába vagyok hogy maga a kártya befér a foglalatba? Nem fogja akadályozni a hűtőt a mellette lévő pci foglalat? Vagy ez szabvány ? Bármilyen alaplapba belemegy ez a vga??
Bocs a lama kérdésért csak jó lenne tudnom.Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
Colika03
csendes tag
Köszi Rento
-
Colika03
csendes tag
Hali! Gigabyte 8800GT -nek a hűtése még mindig hangos?! Ilyen kártya tulajdonosok tapasztalatait várom Köszi
-
Colika03
csendes tag
válasz rétisün #17935 üzenetére
Ha tudnám is Most veszek 1-et de semmi infót nem tudok róla mert nagykerből jön. Úgy általánosságba kérdeztem hogy mondjuk egy gyári hütővel mennyire hangos
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest