Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
Új hozzászólás Aktív témák
-
akimot
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy vadi új Galaxy 8800 Gt-t és az lenne a kérdésem, hogy 3DMark06-ban
akár felhúzom (700/2000/1800-különben stabilan megy így is...) akár nem
"csak" 8700 körüli pontot kapok!Hogy lehet ez? Lehet, hogy a procim túl kevés? AMD Athlon X2 4800+
A memóriám szerintem elég 2G.Tud mondani erre valaki valami okosat?
A válaszokat köszi előre is!
-
Lui76
őstag
-
Zalaymate
senior tag
1. Off: Esetleg valaki tud nekem válaszolni erre: [link]
Sorry az off-ért!
2. On: Nézzétek meg a gépemet az adataimnál!
Az a gondom, hogy a GT-m sehogy sem tudom 720/1750/950 fölé húzni!
Egy kicsit is tovább húzom akámelyik értéket azonnal befagy a 3DMark06
Ref hűtő vn rajta, és úgy van rivatunerrel szabályozva, hogy 60C felett 80%al megy és 65C felett meg 100%.
Na de a teszt során nem kapcsol 80% fölé, mert már előtte kifagy, amikor elvileg még nem melegebb 65C -nál! Vagy lehet, hogy már az is sok neki?
Ha hidegebb lenne akkor bírna többet is?
Valaki mondjon erre véleményt PLS!!!!!!!
(= Zala =)
-
tomyoy
senior tag
ma végre megérkezett ...
Gainward 88GT GS! eddig 800/1870/2166 és még holnap adok neki +fesztgyorsan le is kaptam róla a gyári hűtőt(duplaslot) pedig tök zsirul néz ki.....raktam rá wassert
nyiknyiknyiknyik
-
Zalaymate
senior tag
válasz Cyberbeni #15615 üzenetére
Rivatunerrel húzom a kártyát! Elvileg mennie kéne többet is, még így is szerintem. Vagy nem? Eddig a max pont 12.777 pont volt. 3DMark06-ban!
Ha minden igaz, akkor vagy jövő héten, vagy február elején kerül rá egy HR-03GT, az majd hűvösen tertja remélem!
Booz: THX! Pedig reménykedtem!
(= Zala =)
-
Nordic
Közösségépítő
[OFF]Na ez egy jó nagy OFF lesz de kissé beparáztam...
Rendeltem egy faxa ki gépházat a Modding Computerből(Cooler Master CM 690 ).
Namármost ezzel nincs is gond, de a minap amíg én melóztam hoztak egy teljesen idegen cuccot, amit a faterom át is vett mivel pont annyiba került, de nem a ház volt...Most ilyenkor mi a teendő, mert valamit nagyon elkavartak??? Saját költségre most visszakéne postáznom, vagy mi a fa...z? Please Help!!![/OFF]
-
afterburner_
őstag
na gyerekek minap vettem Giannitól egy 8800gt-t galaxyt megnezem mit megy, remelem valami jo antituningos vga-kkal sosem volt szerencsém. remelem ami a galaxin van huto az elbirja a gpu-t
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Zalaymate
senior tag
válasz afterburner_ #15619 üzenetére
Tudnál róla küldeni egy képet, illetve majd teszt és tunning után értékeket, hogy neked mit bír, mert nekem is galaxy van és alig megy valamit!
(= Zala =)
-
Zalaymate
senior tag
Remélem tényleg a hőmérséklet a bibi.
Van valakinek HR-03 hűtője a 8800GT-jén? Tudna mondani valami adatot, hogy mennyire hűt????
(= Zala =)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz banderasz77 #15622 üzenetére
egyrészt foggalmam sincs mi van benne, mivel nem akartam felbontani (még kisértésbe jönnék ), de jó lenne tudni, hogy mit tegyek, jó magyar léttemre...
-
Zalaymate
senior tag
válasz Nippon #15623 üzenetére
Be kell kapcsolni, hogy rögzítse a hőmérséklet adatokat, majd csinálsz 1-2-3...ventillátor szabájzó profilt és utána a hőmérséklet figyelőnél a bellításokban csinálsz 1-2-3...hozzárendelő profilt ami bizonyos hőmérséklethez hozzárendel bizonyos előre beállított (1-2-3...) ventillátor profilt.
Ebből menni fog? Vagy írjam le lépésről lépésre?
(= Zala =)
-
-
Laraxior
titán
válasz afterburner_ #15629 üzenetére
semmi mást nem húzol,csak a memóriát,kb. ennyi
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz afterburner_ #15631 üzenetére
kétlem..Crysis-al teszteld...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz afterburner_ #15633 üzenetére
elég lesz...10esével vidd feljebb,aztán ahol fagy vagy szemetel az már sok neki..
-
endorf
csendes tag
Hali.
Tudorok segítségét kérném!!!
Van nekem msi k9n neo/nforce550/am2-es deszka és hozzá X2 5200+-os proci.Ez elég egy 8800Gt/512mb/ kihajtására???
-
Laraxior
titán
válasz endorf #15636 üzenetére
kevés neki..minimum egy core2 3.2GHz!
-
Colika03
csendes tag
Hellosztok! Vásárlás előtt állok és nem tudom hogy melyiket vegyem
Leadtek 8800GTS 512Mb/256bit vagy....
Leadtek 8800GTS 320Mb/320bit
Árba elenyésző a különbség!!
Ti melyiket vennétek a kettő közül??Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
Laraxior
titán
válasz Colika03 #15638 üzenetére
Én az alsóra szavazok,mert nekem is ilyen van
-
-
-
Laraxior
titán
válasz Colika03 #15642 üzenetére
ugyanilyen leadtek 320bit...stb.
-
Colika03
csendes tag
Én is mondjuk erre szavaznék. Hát remélem befog vállni ez a kártya. Gondolom neked bevállt, ha te is erre szavaztál
Más: Iwiw-en néztem a géped, jól néz ki[ Szerkesztve ]
Isten 6 nap alatt megteremtette a világot, az eget, hegyeket, völgyeket, óceánokat, állatokat és az embereket. A hetedik nap meg elment PS3-azni.
-
Laraxior
titán
válasz Colika03 #15644 üzenetére
még beljebb is,amikor vettem még nem volt G92 ) de nekem elég ez 1280 felbontáshoz főleg.
-
Pietrosz
addikt
válasz Colika03 #15644 üzenetére
Nehogy a 320-ast vedd
Pláne, ha azt írod, hogy ugyanannyiért szerzel 512-est is. Milyen összegről van szó pontosan?Laraxior, remélem nem szándékosan vezeted félre az embereket
Múltkor hűtő ugyben írtál totál marhaságot, most meg ez Amennyiben a jó szándék vezérel, akkor tanácsok helyett inkább olvass jobban utána a dolgoknak -
Szabi2121
tag
Sziasztok!!
Lehet tudni, hogy mit tartalmaz egy E-VGA 8800 GTS 512MB-os doboza?
Nagyon köszönöm elQre is!
-
Szabi2121
tag
Meg még annyi, hogy
E6850 proci 2GB Black Dragon P5KC lap, és egy Be Quiet 530W táp az elég neki? Meg tudja hajtani ahogy azt kell!?
Köszi
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
inno3d 8800GT vélemények?
megéri megvenni, vannak esetleg hibái?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest