Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Xbox One
- Life is Strange: Double Exposure - Már játszható az alap kiadás is
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllafren
senior tag
En eddig 3 jatekot vettem: Zelda, MK8 es Xenoblade Chronicles 2. az MK8 hogy legyen multiplayer jatekom, a masik ketto meg eleg hosszu ahhoz, hogy megerje az arat, nameg RPG-fan lennek, vagymi Odyssey valahogy nem fogott meg, pedig ketszer is teszteltem, a tobbi nagy jatek meg nekem nem er annyit.
Odysseyrol sokan irtak, hogy tul rovid a sztori, valami 300 holdat szednek atlag ossze alatta, onnantol meg plusz ket-haromszor annyit kell megkeresni, engem ez pont nem motival.
A webshopbol ajanlott a Stardew Valley, nekem PC-re megvan, ketszer is "vegigvittem". A masik ami onnan erdekes lehet, a Cat Quest.
Egyebkent en (is) feketet vettem, a szines tul figyelemfelhivo, messzebrol eszre- es elvennek a zord arcu egyenek A fekete rejtoszin
-
MODERÁTOR
A Black Friday alkalmával a Switch MINDEN MÁST megelőzött az online értékesítésben.
(4500 website, 55 millió termék)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
g@bo
nagyúr
válasz scyllafren #8101 üzenetére
no igen, de gondolom a super mario, mario 3d utódja akar lenni. /odissey/
ha hozza a mario 3d tartalmát, nagy gáz nincs.
Zelda jó, csak az most 18 ropogós ezres, nem ákciós... szép cucc, de "lineárisan" végig tolható egyszer, és?
na jó, a csillagszedegető odissey se különb, de ott ugrálhatsz fél év múlva újra ész nélkül, és pont.
-
scyllafren
senior tag
Nem linearis a Zelda, van aki 40 perc alatt vegigvitte, van aki tobb szaz ora utan is meg jatszik vele. Es a foellenseg legyozese utan visszarak az utolso autosave-re, megjeloli a mentest, hogy megnyerted, de tovabb boklaszhatsz. Ez foleg azert jo, mert DLC-k jonnek. Es mindenkinek lesz olyan resz, amit meg nem latott.
-
-
MODERÁTOR
válasz fogtunder #8086 üzenetére
A Switch jó úton van, hogy az első 10 hónapban legalább 20%-kal meghaladja a Wii eladási adatait.
Reméljük, hogy a későbbiekben is tudja ezt produkálni
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Madwe
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #8110 üzenetére
Igen, ez egy érdekes helyzet De ugye a konzoloknál nem a hwn keres a cég (mondjuk nintendonál azon is) hanem az eladott szoftverek utáni licenszdíjakból. S ha a switchre vesznek annyi aaa címet mint wiire s annyi handheldes címet mint 3dsre összesen, amit el tudok képzelni, hiszen kétfajta szituációt is lefed, akkor végülis mindegy, h mennyi megy el belőle
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Felesleges minden ilyen klikkvadász cikk, ami kiragad egy-egy részletet a képből és számháborúzni kezd vele. Teljes hátraarcot vett minden azóta, akkora piacot biztosan nem fog a S lefedni, mint annak előtte a Wii és a DS. Az egy dolog hogy eleve nem lehet egyetlen eszközzel két, egymástól teljesen eltérő piacot maradéktalanul kiszolgálni, viszont látható az is, hogy más üzleti stratégiákra kezdenek átnyergelni mindemellett. Például nem annyira megengedőek, jóval szigorúbbak a szoftverkiadások terén és a játékárakat is a PS4/XOne küszöbe tájára pozícionálják. Mint jelenség érdekes ez a gép, de én magam nehezen tudom elképzelni, hogy ez hasonlóan letarolna mindent, mint az előző generáció. Persze az nem jelent semmit, hogy én nem tudok valamit elképzelni.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Madwe
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #8112 üzenetére
Lehet, mindenesetre ha az asztali konzolokhoz nézik, ott biztos sikeres lesz, közel sem biztos h wii szinten, de ps4et utolérhet (ami pedig a wii-t). Márcsak a hibrid mivolta miatt is, s azért a handheld sok csoportnál hamarabb terjed, iskolába gyerekek ellesik egymástól s ajánlják, felnőtt gyerekes ember beviszi munkahelyére ahol lopott pecekben nyomkodja stb. míg ugye ezekről max mesél az ember ha csak otthon tartja...
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
ezzel csak az a baj, hogy a handheld konzol piac kezd bedőlni, állítólag már Japánban is inkább mobilon játszanak az emberek. ami számomra egyébként szomorú, mert ott a rengeteg freemium fos megy, aminek nem vagyok nagy híve.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Kvelstadt
veterán
Srácok, mario kartba mit jelent az az antenna meg az az ikon ahol van egy nyíl ami előre mutat?
Ki-be lehet kapcsolni.
Ott van ahol át lehet kapcsolni mozgásérzékelős irányitásra is.
Azt tudom hogy az egyik ilyen úton tartás de nem tudom melyik."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Ez vajon eljut az EU/UK eShop-ba is?
A new Ubisoft sale is up and running on the North American Switch eShop. Here’s the full lineup:
Uno – $6.69 (was $9.99)
Rayman Legends Definitive Edition – $26.79 (was $39.99)
Monopoly – $26.79 (was $39.99)
Just Dance 2018 – $35.99 (was $59.99)
Just Dance 2017 – $35.99 (was $59.99)
Mario + Rabbids Kingdom Battle – $40.19 (was $59.99)
Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition – $59.99 (was $79.99
These deals will last until December 4.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
fogtunder
nagyúr
I hate morning people. And mornings. And People.
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #8128 üzenetére
Holnapután kiderül, pokemonnál is szigor volt 2 hete, ha jól emlékszem.
-
Tamáska88
csendes tag
Érdekes ez a Vevőkhöz való hozáállás az 576-nál.
Webshopon rendeltem egy pro joyt akcios órán, győri üzletben átvétellel.Mai level:
A rendeléseddel kapcsolatosan írok neked. Sajnálatos módon nálunk el fogyott a rendelt terméked és Black Friday akcióban szereplő termékeket nem tudjuk át kérni másik üzletből így egy utánvétes rendeléssel be tudod szerezni a futár szolgálat plusz költséggel jár pontosan : 990Ft
Tisztelettel még meg jegyezném hogy ha meg rendeled utánvétesként akkor a telefon számhoz a sajátodat írd be és ne a Győri üzlet telefon számát.
Üdvözlettel.: 576 Győr Csapata.
Most a joy ára a webshopjukon 24ezer
-
planbmokus
senior tag
Mostanában esténként a Fire Emblem Warriors-t nyomom, szigorúan ágyban fekve...
Esti agy lekapcsnak teljesen jó, most ideiglenesen megálltam a story módban és a history mode-ot kezdtem kinyomni, végeztem az első, "Invisible Ties" blokkal, visszaléptem, hogy megnézzem, lehet-e újra játszani a részeket, erre bedobott egy emeltebb szintet, 60-as harcokkal... Csak lestem.Amúgy nagyon várom a Xenoblades 2-t is, ez lesz az első Switch-es Limitedem
Nem kell valakinek egy pár Neon Joy-Con? Arms-hoz vettem, hogy párommal nyomjuk, de aztán a játékra se nagyon pörögtünk rá, így az is elfekvőben van.. (pü)
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Adam_Shepard
addikt
-
planbmokus
senior tag
válasz Adam_Shepard #8132 üzenetére
Neon (piros-kék) a switch-hez járó színek ellenpárja.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #8135 üzenetére
Update: a news feedem nem váltott vissza japánról! megnézem, hogy mit csinál egy restart vele.
.
-
fityere
senior tag
válasz Adam_Shepard #8128 üzenetére
Nekem este küldött mailt az Amazon, hogy feladták a Xenoblade 2. Elvile holnap itt van, de pénteken biztos.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
g@bo
nagyúr
urak
akkor most a mario odyssey felejtős? szép jó, de csak nem fényezitek.
pontosabban helyette... inkább más, pl Zelda?
-
Adam_Shepard
addikt
Az a baj, hogy a Zelda még így is, a fanok biggyedő szája ellenére is goty, bocs, GOTY. A Marioban rengeteg jó ötlet van, az is egy kötelező darab, más ligában versenyeznek a Zeldával. Ha teheted, akkor mario először, Majd Zelda, mert utána semmi nem lesz jó. Amolyan Witcher 3 effektus.
.
-
Kvelstadt
veterán
Én játszottam vele egy k.vajót, most zeldázok mert hát rz volt a jéték amit igazán vártam,aztán majd megcsinálom marioba a hátralévő moon-okból amit csak tudok.
Zelda fan vagyok és szerencsére nagyon jó is lett az új zelda de a mario sincs elfelejtve és eladni szerintem nem is fogom azt sem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
hszilard666
veterán
Engem nem győzött meg a mario Amióta megvan a gép csak DOOM és Skyrim pörgött
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
adalbert1
veterán
válasz hszilard666 #8145 üzenetére
Akkor te nem a tipikus switch user vagy.
Erről jut eszembe, szerintem ezt a Wolfenstein II megjelenést is elrontották, hogy később jön ki, mint Xbox One-on és PS4-en, a másik két konzolra BF akcióban már 20 fontért meg lehetett venni, itt meg lesz gondolom 17-8k, mikor megjelenik, tehát megint oda jutunk el, hogy akinek több konzolja is van, már jó eséllyel végigjátssza, mire kijön, vagy ha nem is, akkor sokkal olcsóbban meg tudja venni.g@bo: ugyan még nem játszottam az új Mario játékkal, de az értékelései elég jók, de egy próbát biztos megér, ha alapvetően szereted a Mario játékokat, ha pedig nem tetszik, akkor pár ezressel olcsóbban szerintem el tudod majd adni, mint a bolti ára. Mindenesetre a Zeldában bőven van tartalom, és tényleg a legjobb játék, ami idén megjelent, abba sokkal több időt bele tudsz ölni, mint a Mario-ba.
-
fogtunder
nagyúr
válasz hszilard666 #8145 üzenetére
megnéztem a DOOM-ot Switchen, háááááááát engem nagyon nem győzött meg, miután gépen toltam 1080p 60FPS-sel eléggé magas részletességen. szerintem annak a játéknak nem itt van a helye és annyira nem is vagyok ráfeszülve, hogy magammal akarjam vinni.
a Skyrimet jobban megértem, de az meg csak simán nem az én játékom.I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest