Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ooooobi

    senior tag

    válasz gabeunit #44930 üzenetére

    Mindenkép használt kártyásan ajánlott, ugy a legkusebb a bukó ha mégse tetszik. Mert azért tényleg elég csúnyácska switchen. [kép] [kép] [kép] Ezeket most csinaltam oled switchen, ott azért mozgásban a kis kijelzőn nem ilyen gáz, de én csak handheld játszok.

    Más, erről is írtátok vigyázni kell a verziókkal mert van hogy csak kód van benne és sokszor a bolt se tudja mit árul. Na én legutóbb a Witchert completet rendeltem meg a konzolvilágtól és otthon derült ki nincs benne magyar felirat csak angol meg lengyel. Próbáltam német lokalizációt az eshopból de az se volt kompatibilis ezzel a verzióval, ott volt a menüben a berakott kártya és megjelent mégegyszer a játék, de ha arra nyomtam akkor azt mondta vegyem meg eshopbol. [kép] Gondolom az eshopos nyelvdlck csak eshopos játékhoz passzolnak.
    Végül konzolvilág rugalmas volt. Felhívtam őket, először azt mondták nem tudják azonnal cserélni vagy a pénzt visszaadni, be kéne küldeni a központba blablabla. De mondtam nekik megyek külföldre nincs erre időm. Ügyfélszolgálatos mondta utánatelefonál és visszahív. Végül megegyeztünk, hogy visszaviszem abba a boltba ahol átvettem és ha az eladó megerősiti a problémám akkor visszaadják a pénzt mert másik példányuk ott pont nincs. Így s lett. Én meg majd beszerzem valszeg nálunk a német verziót. Szal óvatosan a witcherekkel is, ha nincs közelben bolt akkor küldözgetéssel kell kínlódni.

    https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

Új hozzászólás Aktív témák