Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    Gyerekeeek...
    Eljöttem balcsira nyaralni, elhoztam a switchet (v1 sajnos) aztán otthon minden faja volt (még pár hónapja egyiket alkohollal másikat WD40el lubrikáltam meg mert elkezdtek kicsit driftelni és most a nagy meleg autóba gondolom elpárolgott az alkohol belőle, konkrétan a jobb joy-conon úgy beállt az analog lefelé mint a szög, akárhogy mozgatom a kart a képernyőn csak a lefelé áll. Nagyon jó, hogy pont most első nap meghalt :D
    Vicces az, hogy pont a bal joycon amit WD40el javítottam (amit mondtatok nem kéne :DDD) azóta is hibamentes úgyhogy holnap veszek aztán csepegtetek a jobba is már nem érdekel.
    Kérdésem az, hogy a kínait nem akarom megvárni és hazaérek tuti ezeket a analogokat kukázom. Tudtok valami jó magyarországi eladót/helyet/webshopot ahol tudnék venni újakat? Fontos, hogy csavarhúzó is legyen mert megcsinálom magamnak.

    (közbe olvasom itt felettem addig pont erről kérdezget egy leendő tulaj, neki üzenem, hogy ez a drift főképp a v1 eket érinti (fehér dobozos) de persze a v2 nél is van rá példa meg a lite nál is...
    És mindenképpen megéri az asztali verzió. Lite ot vettem volna és unokatesóm beszélt rá erre úgyhogy használtan vettem egy v1 et de így driftelősen se bántam meg)

    [ Szerkesztve ]

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák