Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    válasz johnny23 #29559 üzenetére

    Ugyanúgy fut a digitális meg a fizikai változat is, nincs különbség.

    Mivel fizikai adathordozóról van szó, ezért nyilván el tud romlani, de a selejtes gamecard viszonylag ritka probléma. Használt játékok esetében se aggódnék emiatt, nálam eddig összesen 100+ Switch/3DS/DS játék fordult meg, a többsége használt forrásból, soha egyikkel se volt probléma. Lehet olvasni redditen horror sztorikat elhajtogatott meg megtört kártyákról, amivel a Switch nem tud mit kezdeni, de mint mondtam, ebbe nem túl valószínű, hogy valaha beleszaladsz.
    BtW, digitálisnál se marad meg örökké a játék, ha a szervereket lekapcsolják, akkor nem lesz honnan letöltened (de egyelőre a Switch esetében távoli kockázat).

    Az azért viszonylag ritka, hogy digitálisan olcsóbban kapod meg a játékot, mint fizikai használt árban... Persze, minden akcióban lehet egy-két ilyen niche címet találni, aminél az akciós ár az elérhető legjobb, de ez inkább a kivétel mint a szabály. Megjegyzem sok esetben ez az árazási anomália abból fakad, hogy eleve alacsony számú fizikai változat készül bizonyos játékokból. Ha az exkluzívok / Switches AAA címek érdekelnek, akkor garantálom, hogy mindig érezhetően jobban fogsz járni a használt fizikai példányokkal az ár tekintetében, mint bármilyen digitális himi-humi akcióval.

    Én személy szerint két okból mellőzöm a digitális vásárlást: egyrészt jól mutat a polcon a fizikai kiadás (főleg a gyűjtői darabok), másrészt ha esetleg olyan címet vettél, ami mégse jön be vagy esetleg annyira rongyosra játszottad hogy már unod, akkor tényleg könnyedén és minimális bukóval el tudod adni és tudsz belőle venni másikat. Ettől függetlenül (sajnos) a digitális elérésé a jövő.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák