Új hozzászólás Aktív témák

  • petymek

    senior tag

    válasz koncsik #26815 üzenetére

    Igen. Egészen pontosan a 32GB EMMC cserélhető. 128, vagy 256GB-ra van értelme. Ipatched előtti, és ipatched egy részén megvalósítható, mariko -jelenleg- felejtős. Több járható út is van, azon kívül, hogy műszaki járatasság mindenképpen kell. Ez a beágyazott memória chip, modulszerűen, egy külön áramköri lapon van. A Zoli pasztázós videóján is látható. A legegyszerűbb esett, hogy készen veszel egyet, amin már van egy új chip. A 256GB-os -általában- samsung-al ellátottakat 150-160 dolcsi körül árulják készen. Másik lehetőség egy eredeti áramköri lap beszerzése, és azon lecserélni, vagy lecseréltetni az EMMC-t. Ilyenkor az eredeti, rajta az összes adattal érintetlenül eltehető. További lehetőség, hogy a készülékben levő kerül lecserélésre. EMMC beszerezhető kínából, mind új, mind használt. A használt esetében a chipek teszteltek, és azok érintkezői újra építettek. Ezt szokták újra "labdázottnak" mondani. Egyre többen csinálják, emiatt egyre többen árulják a chipeket, pontosabban árulnak valamit, mert az érdeklődés növekedésével arányosan megjelntek a csalók is.

    Az a gond, hajlamosak vagytok mindenre ráhúzni, hogy ez hack, meg ebbe abba ütköző. Ezen vonal alapján már a hátsó burkolat leszedése is az, ezért írtam azt a pasztázós videót követően neked :) .
    Ez nem befolyásol a felhasználáson. E nélkül is lehet, sőt van tele itt a hardverapro hegesztett készülékekkel. Egyébként kérdezném, hogyan, arra nem vonatkozik a szabályzat?
    A nintendo képes érzékelni, az EMMC kapacitásának méretét (nem azt, hogy ugyanaz van-e benne, mint amivel legördült a szalagról). Megjegyzem van aki magaról tesz a n online "lehetőségre" A műszaki feladat megoldása, vagy a kihívás érdekli.

    Használhatod ugyanúgy mint eddig. Emelett telepíthetsz rá mást is. Pl. a belső tárhelyen van az összes eredeti -igen pénzért vásárolt :K - játékod, ami mellé beteszel egy SD kártyát. Az SD kártyán lehet egy működő, android, linux, lakka, stb. rendszered. Ezek indítását kiválaszthatod menüből.
    Androidon teszem azt vásárolhatsz a play áruházból -igen azt is pénzért :K ha nem ingyenes amit megtetszett- játszhatsz rajta Cod mobilt, tudtommal sokak álma GTA is létezik androidra, guglizhatsz, videózhatsz, vagy akár egy usb-s stikkel navigálhatsz vele a nyaralás alatt. Tehát amit akarsz. Jelenleg oreo van rá publikus, ez úgy tudom a mély alvást nem tudja. A pitét futtatva is lehet már találni működő gépekről videót. Linuxot futtava pedig gyakorlatilag van egy PC-d. A TV re kötheted -a gyári dokkolóval-, és minden ugyanúgy működik tovább.
    Működik billentyűzet, egér, eredeti joyok, stb.
    Szóval mi szem szájnak ingere. Telefonálni viszont nem tudsz vele :DD

    Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

Új hozzászólás Aktív témák