Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    Üdv!

    Meg van a Switch, egyelőre csak bekapcsoltam, hogy működik-e, meg ilyenek, végigfutottam a beállítás részt, lefrissítettem a Software-t (melbóban vagyok, úgyhogy egyelőre csak kézi módban üzemel).

    Lenne egy pár noob kérdésem:

    Feldugtam töltőre, egyből bekapcsolt. Kikapcsoltam. Nincs semmilyen visszajelzés a tölétsre ilyenkor? Illetve (remélem) ilyenkor tölti a kontrollert is? Tehát ha feltöltött, akkor mindkettő fullon lesz? Ha feltöltött a gép, és rácsatlakoztatok egy másik (merülőfélben lévő) joy-con párost, akkor csak azt tölti azért tovább?

    Beállítottam egy profilt, hozzácsatoltam a nintendo accountomat. De valami nem tiszta. Nem "húzta le" a nevemet és Mii-met netről, hanem a profilomnak saját nevet adhattam és választanom kellett képet (amit akármikor meg is változtathatok). Ha neten játszom, akkor melyik név fog látszani: az accountom neve vagy a gépen beállított név? Ezzel kapcsolatos, hogy gondoltam beállítom a Mii-met képnek, de amikor rákattintottam a Mii-re, ott csak újat tudok csinálni. Nem látja a neten beállított Mii-t a gép?

    Van még egy pár joy-con-om...gondolom ha ráhúzom a gépre, akkor automatikusan "párosítja" a géppel. De ha TV-re van kötve, akkor hogy tudom bekapcsolni a kontrollert? Úgy működik mint a PS-nél, csak itt a házikóval?

Új hozzászólás Aktív témák