Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Aha...és ezt hogy kell elképzelni? Nem fogsz több Halos cikket írni vagy kivetted az aláírásodból hogy mekkora rajongó vagy és így minden oké?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
raggg
senior tag
Budapesten hol érdemes játékokat szerezni? A westendben elég gyér volt a kínálat. :/ A jókai utcán láttam egy konzolboltot, mintha ott elég jó lenne a felhozatal, de hátha tudtok jobbat.
ragklaatPS
-
Mister_X
nagyúr
GameShop, KonzolVilág - akartam volna még a Console Cornert is linkelni, de semmi 3DS címük nincs raktáron... hanyatlóban van az a bolt is a Konzol magazin után
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
boost
addikt
Már várom nagyon az új DS-eket, akkor lecserélem a mostanit. Idei konzolvásárlás meg egy Playstation TV lesz.
-
ldave
félisten
Hoppá!
RUMOR!!! An Alien told me that there is a possibility, that the "NEW #Nintendo #3DS" won't have #RegionLocking & Big NNiD changes incomming
Azért ne éljük bele magunkat
A Slime draws near! Command?
-
Linkh
tag
Üdv!
Múlt héten sikerült beszerezni a Bravely Default játékot. Norende városát fejleszteném és kellenének hozzá jó munkások,szóval akinek megvan a játék, az vegyen fel a friend listre. (igen, ez felszólítás )
A kódom: 1075-2024-2501
NNID: TomekKowal
Köszöntem előre is![ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Shin Megami Tensei IV újra elcsúsztatva
-
peterez
csendes tag
Sziasztok, ha Nintendo eShop-ban vásárolok játékot 3ds-en keresztül, akkor az csak az adott gépen használható?
Ha veszek másik, újabb konzolt majd, azon tudok majd játszani a megvett játékokkal?
-
ViharVadász
őstag
válasz peterez #4665 üzenetére
Szia!
A játékok nem a profilhoz, hanem a géphez kötődnek. Így ha esetleg a jövőben tervezel egy új 3DS-t venni, akkor a beállításokon belül, a System Transfer segítségével át tudod helyezni a játékokat a régi 3DS-ről az újra. Ebből egyértelművé válik, hogy mindkettő konzolod egyidejűleg Nálad kell, hogy legyen, mert különben nem tudod végrehajtani a játékok áthelyezését egyikről a másikra."Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
peterez
csendes tag
válasz ViharVadász #4666 üzenetére
Köszi, és akkor, ha megvan az áthelyezés, a régi gép kvázi egy szűz gép lesz, amit el tudok adni bárkinek?
-
ViharVadász
őstag
válasz peterez #4667 üzenetére
Hogyha az áthelyezés után használsz egy formázást, amit a beállításokon belül lehet, akkor úgy tudom szinte olyan lesz, mint ahogy Te mondtad, egy szűz gép. Hogy az eShop-ot is érinti-e a formázás, arra sajnos nem emlékszem pontosan. Remélem egy többet tudó fórumozó ebben ki tud esetleg majd segíteni.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
addikt
Leformazza transzfer utan az eredetit. De ha ramesz irja is a menetet nyugodtan lepj bele olvasd, el jol leirja.
-
adalbert1
veterán
Remélem, hogy igaza lesz annak az aliennek - az igazi az lenne, ha a korábbi region lockos tartalmak is játszhatóak lennének, de tudom, hogy bilibe lóg a kezem.
szerk.: ha esetleg az is megvalósulna, hogy végre accounthoz lennének kötve a dolgok, és nem géphez (és így akár egyszerre több 3DS-en is rajta lennének ugyanazok a digitális tartalmak), akkor még inkább instant get lenne az új konzol.
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #4673 üzenetére
Én is vacillálok, mert most xl-em van, aminek a képernyőmérete tetszik, de a kicsivel megegyező felbontása/pixelsűrűsége már nem annyira. Szóval lehet sima új 3ds lesz ebből. Tetszenek a snes-féle színes gombok is rajta, míg az xl-en csak a betűk színesek.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #4673 üzenetére
Odaraktam a 3DS XL-em a monitor mellé, belenagyítottam a képbe, hogy meglegyen a méretarány és én most nagyon meglepődtem, hogy a sima 3DS-nek ilyen kicsi volt a kijelzője. 3.88"-on kellett volna talán kijönnie alapból...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
A japán írásnak megvan a maga szépsége és valóban tükrözi az egyén tudását: míg mi azért írunk-olvasunk, hogy tanuljunk, addig ők tanulnak, hogy tudjanak írni és olvasni. Valljuk be, nem nagy kunszt a betűket szavakká összeolvasni (bár ez sem megy mindnkinek még középiskolában sem...). Zárójeles megjegyzés: egy 14 éves japán diák felfele kerekítve tud már 1500 írásjelet, amivel már lehet játszogatni és újságokat is olvasni. Középiskola végéig ~2100 már megvan, aztán még marad 400 ritkábban használt írásjel, ami előfordulhat könyvekben, újságokban, játékokban, ezen felül van még 500, amit szó szerint keresni kell avgy csak konkrétan szótárakban fordul elő már. Tehát a japánban van 3000 kanji, de ebből 2000-et használnak. Kínaiban is "csak" 3500 aktív írásjel van, abból 2000-2500-zal konkrétan bármit el tud olvasni az ember, valag bullshit meg rémtörténet, hogy 50000 van (azaz van, csak a 92%-a nem használt)
Nekem elég jól megy, mert arra mentem rá, hogy az írással haladjak jobban, ennek ellenére beszélni jobban tudok (tanulod a szót, megkeresed a kanjiját, leírod, memorizálod, aztán az esetek egy részében a szó megmarad és maximum csak megismered, ha látod, de leírni nem tudnád az leted árán sem), tehát ha lenne szinkron a játékok többségében, kevesebb gondom lenne. De persze használok szótárt (iPadet), mert csak 600 írásjelet ismerek.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Mellesleg továbbra se "tudok" mivel játszani 3DS-en. Ez persze idézo"jelbe. Rendes RPGkhez nincs ido"m, esti 15p rájuk nem elég, Animal Crossingnak meg most már nem állok neki, mikor itt van "mindjárt" a Fantasy Life. Addig is maxolom a Mario-kat. Tudtok ajánlani komoly sztori mentes játékot, esti 15 percekre az eshopból?
g@bo: Tiszta sor, csak poén volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Nem, ők is 800-at tudnak már
g@bo: én megnézem azt, aki fél év alatt eljut az abszolút nulláról alapfokra angolban. Én momdjuk (ha a papírt letenném) középfokúnak (B2) minősülök.
-
adalbert1
veterán
Nagy kár, pedig egy pillanatra azt hittem, hogy rájöttek, hogy csak a vásárlókat szívatják ezzel - amúgy kíváncsi lennék, hogy a Nintendonak mi a jó a region lock-ban? Mert a vevőknek a postaköltség/esetleges vám miatt annyira nem érné meg mindent más régióból rendelni...
szgergely: Ajánlom a Steamworld Dig-et, kb. 6-8 óra alatt végig is lehet vinni.
-
boost
addikt
válasz adalbert1 #4690 üzenetére
Megvan neki az üzleti oka biztosan. Egyrészt jobban tudja koordinálni, hogy kinek milyen tartalom juthat el. Az európai játékok 5nyelvu"ek, a Japánok meg japán, esetleg angol, meg talán más keleti nyelvek. Esetleg több pénzt is kérhet az Európai játékokért, mivel több velük a meló. Mások a korbesorolások is, és nem akar emiatt szívni, hogy beimportalják Japánból, majd árulják Európában, o"k meg szívjanak esetleg emiatt, hogy nincs rajta rendes korbesorolás, stb.
Tökre megértem, hogy nem szivatásból van, hanem erre nekik szükségük van.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah ácsiácsi...
Ez a Fantasy Life egy MMO?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #4695 üzenetére
Animal Crossing-szerű játék, csak jóval több benne az RPG elem.
-
RangerFox
veterán
Én már előrendeltem! Ha jól tudom ldave is. Tudjátok mit? Rendelje elő mindenki aki játszani akar a játékkal és toljuk együtt multiban!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest