Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
A gyári memokarin (ami jár a géphez) van bármi? Cserélném 16gigásra, de nem tudom hogy előbb át kell-e másolnom majd bármit is, vagy csak cseréljem osztán annyi?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #4301 üzenetére
Azt szokták csinálni, hogy a réginek a tartalmát rámásolják számítógépre egy külön mappába, majd az újra visszamásolják az egészet. Így a 3DS számára nem fog semmi sem változni, de a nagyobb kártyát felismeri majd.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #4302 üzenetére
Én is így csinálnám HA lenne bármi a gyári memókarin. És erre vagyok kíváncsi...hogy alapból van-e rajta valami?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #4302 üzenetére
Amúgy mekkorák a 3DS játékok? Sajnos nekem a legideálisabb opció az eShop, de nem akarom, hogy pl. egy 4GB-os kártyán négy játék után már azon kelljen gondolkodnom, hogy mit töröljek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #4303 üzenetére
Lehet, hogy alapból nincs rajta semmi, vagy csak némi jelentéktelen metaadat. Van a gépnek belső tárhelye is speciális célokra, úgyhogy ha frissiben váltasz kártyát, talán semmi különöset nem kell vele mókolni. A másolás viszont biztosan működik, ha olyanja lenne.
Szerk.: a legtöbb játék 1Gb, vagy az alatti. Kivételek vannak, fentebb már lett említve a RE Revelations, ami nagyobb 3 gigánál. Tudomásom szerint a kártya maximális kapacitása 4Gb, de ezt kétlem, hogy bármely program elérné a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #4305 üzenetére
Hát akkor majd előbb megnézem hogy van-e rajta valami, aztán aszerint cselekszem
-
RangerFox
veterán
válasz Sirandrish #4303 üzenetére
Rajta vannak a gyári alkalmazások: ilyenek például a Mii Plaza, AR Games stb.
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Olvasta valaki ma gameren a kézikönyves témát?
Live-Die-Respawn
-
SolymossyBal
tag
Sziasztok,
Club Nintendo -t hogyan tudom csatolni a 3ds XL-ez? Töröltem az első tulajt és új NNID-t hoztam létre. De sem a rég, sem pedig egy új Club Nintendo kontót nem hajlandó elfogadni.
Köszi előre is. -
Mister_X
nagyúr
-
mirci18
addikt
válasz Mister_X #4321 üzenetére
Jobb hogy megszűnik mert a Stadlbauer már évek óta nem iagzán tett semmit mint forgalmazó.
Értsd úgy hogy nem csináltak játékakciókat egy új játék bevezetésekor promóciókat kampányokat.
Nem reklámozták itthon eggyik Nintendo-s konzolt sem széleskörűen.
S ami a legfontosabb nem foglalkoztak azzal hogy magyar terület is beállítható legyen a konzolon vagy legyen magyar eshop.Tehát nemcsak a Nintendo hibája a jelenlegi helyzet hanem egy kisrészt a Magyar forgalmazóké.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
g@bo
nagyúr
válasz mirci18 #4323 üzenetére
" eggyik " ez mien szó főnök?
amút tipikus magyar mentalitású cég volt, élj a mának, meló nélkül jöjjön a lé. meg is döglött hálistennek.
de a magyar helyzetről nem csak ők tehetnek, szvsz jó ha most eladnak országosan havonta 2 db wii u-t pl.
nincs pénze a népnek, pedig szárnyalunk, állítólag.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz mirci18 #4323 üzenetére
Nem a magyar forgalmazó tehet róla, mert nincs ilyen. A Stadlbauer egy osztrák cég. Egy irodája, vagy max egy fióktelepe lehet itthon a jogi faszkodások miatt. De amióta a csehek átvették a staférungot, azóta is azt látom, hogy elég szezonálisan szállítanak játékokat. Sokszor látom webshopok kínálatában legalábbis, hogy szépen lefogyogatnak a játékok, sokáig nincs is készlet, majd hirtelen löketszerűen töltik fel újra és nem szépen folyamatosan. Majd az idő eldönti, jó csere volt-e, de eddig nagy előrelépést nem látok az ügyben.
-
g@bo
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #4326 üzenetére
nézd meg a boltok polcait. mediamarkt röhej, maga a nintendo szinte kihalt onnan.
576 árai szánalmasak, kisebb konzolboltok kinálata is vicc szinten van.
-
mirci18
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #4326 üzenetére
Ez is igaz hogy maga a forgalmazó nem magyar de az is igaz hogy lótúrót se tettek értünk.
A csehek nemrég vették át adni kell nekik időt.
Egyébként meg én reménykedek egy szebb jövőben mert egyenlőre úgy összességében szar a Nintendo kommunikációja a magyarokkal minden téren.
Érzem azt mivel kis ország vagyunk le vagyunk sajnálva és hozzánk nem fejlesztenek semmit még egy területbeállítást sem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
RangerFox
veterán
Én úgy tudom, hogy az új forgalmazónak köszönhetjük azt, hogy a KZ-nál, a GS-nél és a KSZ-nál le vannak akciózva a nyár végéig a 3DS konzolok, játékok. A Yoshy előrendelői ajándékot is nekik köszönhetjük, illetve a limitált kiadású MK8-at és Hirule Warriors WiiU játékokat is. Ez azért előrelépés, kedves kis ajándékok ezek, valamint az elmúlt hónapokban mintha gyorsabban töltenék fel a játékok készleteit. Emlékszem fél évig nem lehetett kapni Fire Emblem játékot, most meg 1 hónap alatt kétszer is újra volt raktáron.
-
mirci18
addikt
válasz RangerFox #4332 üzenetére
Arról nem beszélve hogy valamiért több konzolbolt is szervezett Mario Kart versenyt az MK8 bevezetésekor garantált ajándékokkal.
Azt se hiszem hogy a konzolboltok maguk csinálták pusztán szórakozásból.
Mondjuk azt nem tudtam hogy limitált kiadásokat is nekik lehet köszönni azt hittem hogy azok alapból így jönnek ki a gyárból.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Sirandrish
legenda
Hja..MM polcairól a 3DS egy az egybe eltűnt pl...4 hónapja mikor a tabletem vettem, még volt legalább 3-4 féle gép meg minden szirszar...most semmi.
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #4335 üzenetére
A Media Markt amúgy is drága ő érte nem kár.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
boost
addikt
Múlt héten kaptam emailt Nintendo akcióról. Tart még az akció? Elvileg a SmashBros karakterek játékait akciózzák le.
-
Sirandrish
legenda
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #4343 üzenetére
Az csak 1-2 vidéki MM-ban elérhető akció volt (pár user írt is ide anno).
-
Sirandrish
legenda
-
mirci18
addikt
válasz adalbert1 #4344 üzenetére
Ezt mondom hogy egy két Media Markt-ban levő akció nem nagy dolog.
Mostanában volt ehhez hasonló két Tescoban adták 8-9 e ft környékén a psp e szériát.
Ezek nem más mint készletkisöprések.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
pupák92
csendes tag
Sziasztok!
Ma sikerült vennem egy 3ds xl-t, és ahogy kell regisztráltam. Nah már most lenne egy olyan kérdésem hogy ti az eShop-ot hogyan töltitek fel pénzzel? Mert a bankkártyámat nem fogadja el ez a kis aranyos... (UK-be van regisztrálva) Rendelgettek netről ilyen feltöltőkártyákat vagy meg lehet-e ezt okosabban is oldani? -
pupák92
csendes tag
Köszi már tárgytalan. Kiderült hogy 20 fontot nem lehet rá feltölteni, csak 10-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest