Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Moby #8685 üzenetére

    Francokat nem. TV-ben ment a reklamja, plakatok voltak meg minden, legalabbis Londonban biztosan. A problema az volt, hogy egy ilyen reklamkampanyt nem egy nap alatt raksz ossze, boven a covid elott mar reg le voltak szerzodve egy olyan kampany elemei, amik arra szamitottak, hogy milliok mennek napi szinten adott utvonalakon, nem arra, hogy tok uresek az utcak es az emberek be vannak zarkozva.
    Probaltak menteni a helyzeten utana, de mar keso volt, ugyhogy elengedtek a kezet szegenynek.

    Igen, nem csinaltak neki akkora kampanyt, mint mondjuk egy GoW-nak vagy Spiderman-nek, de boven nem volt annyira elhanyagolva, mint az amugy tunik.

    Az, hogy nem beszeltek rola az influencerek meg nem irtak rola az ujsagok viszont szamomra nem azt mutatja, hogy szemet sony (lehet mert nem vagyok ennyire elfogult ellenuk), hanem azt, hogy zero mertekben lehet bizni bennuk, 99%-uk csak arrol ir meg beszel, amiert fizetnek nekik a nagyok. Es ez nagyon szomoru.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák