Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz _drk #8123 üzenetére

    Hát... Az az utolsó előtti n+1-edik tucatlövölde relative habgulatosnak tűnt, de amúgy... Fogalmazzunk úgy, hogy amilyen erős a start, olyan gyenge a folytatás, ha ennyi lesz a VR felhozatal az év végéig a mostanin meg pár év közben érkező kötelező update-en (beat saber pl) felül. :(
    Pedig olyan szinten drukkoltam, hogy bejelentenek karácsonyra egy astro-t, hogy az nem igaz. Ha az jött volna, legkésőbb aznap, hogy az megjelenik, van egy vevőjük. Így, látva a felhozatalt, erős sansz van rá, hogy az idei év nekünk kimarad, pedig nagyon szeretjük a VR-t.

    Maga a szemüveg nagyon tetszik, szóval abból a szempontból megvan a hype, de látni akarom, hogy nem lesz elengedve a keze a cuccnak, a jelenlegi kínálat meg bár tetszik, kezdésnek nagyon erős, ahhoz nem elég, hogy ilyen áron megvegyem.

    Én úgy látom, hogy jövő karácsony lesz a vízválasztó nálunk. Ha addig az lesz mutatva, hogy nincs magára hagyva és ömlik rá a játék, megvesszük. Ha nem, akkor majd 5 év múlva valami nagy akcióban behúzzuk.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák