Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz Döglött Róka #15979 üzenetére

    A Microsoft mindenkinek kiadta az ukázt, hogy csökkentsék a költségeiket/építsék le a stúdióikat/küldjenek el embereket. Ezért küldtek el 1900 embert már januárban az Activisiontől, Xbox Game Studios-tól és most a Zenimaxon belüli stúdiókból. A cikkekben ott van az is, hogy még nincs vége.

    wesder: "Akkor mégiscsak a Zenimax volt."
    A Zenimax itt csak a hóhér volt. Szerintetek véletlenül van minden cikk, mondat úgy írva, hogy "Microsoft cuts", "Microsoft closes", "Microsoft plans", "Microsoft lays off"? Itt a többiek mellékszereplők. A Zenimax meg olyan csapatot nem építhetett le, aki nemsokára kiadja a készülő játékát. Azokat majd a megjelenés után darálják be. :D

    Aztán a következő 2-3 évben megjelentetnek/bejelentenek vagy 6-8 Fallout játékot. Fallout 5, Fallout remasterek, Fallout Battle Royale, Fallout autóverseny, Fallout farm life sim... valaki talán fent még azt is összerakja, hogy "a BG3, mint körökre osztott RPG nagyot ment, nekünk meg van Obsidianunk és Falloutunk" és még egy értelmes, vérbeli, izometrikus Fallout RPG is lesz.
    Mindenhol Fallout lesz.

    Meglepő ez az egész amúgy? Nem:
    Nostradamus

    [ Szerkesztve ]

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák