Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz AxBattler #1188 üzenetére

    Amik engem erdekelnek: Deathloop, Destruction Allstars, Horizon Forbidden West, Astro's playroom (imadom az astrobotot!), az uj Abe jatek, meg lehet kiprobalom a rachet & clank-ot is. Igy hirtelen ennyi. Boxon meg az uj halot vartam nagyon, de hatalmas csalodas volt, remelem picit meg kupalnak a dolgon megjelenesig, aztan akkor lehet csak legy egy box es vegigtolom a teljes szeriat, mert eddig kevesebbel jatszottam, mint nem, de amivel de, azt szerettem.

    szerk: ui: lehet meg a Sackboy-t is megnezem, akar meg jo is lehet.

    Ha teljesen oszinte vagyok, akkor a fentebbi jatekok nekem siman kitartanak egy evig. Plusz a mostani backlogom is eleg nagy. Igazabol az van, hogy beesik a PS5, onnantol kezdve szerintem mar csak a mostani backlog + amiket felsoroltam, es elvagyok minimum ket evig. Addigra meg ki tudja mi jon meg, ujabban hihetetlen minosegi jatekok voltak Ps fronton, amik kozott raadasul volt uj IP is, nem csak xy cim n-edik resze, pl a Ghost of Tsushima is zsenialis es kb a semmibol jott.

    szerk2: De azert engem se fog meg minden, pokember pl olyan szinten nem erdekel, hogy el se tudom mondani. Nem igerek semmit, de siman lehet, hogy abbol az lesz, hogy ps5 topikban lepasszolom valakinek a kodomat amikor kijon es kesz. Egyszeruen olyan szinten nem erdekel, hogy az elozo verzio kb 10 percig kotott le es meg is untam, meg a helyet is sajnalom ra.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák