Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Mano
tag
válasz 4Grider #6145 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ez az egyszerű mondat már gondot okoz..
Van a SZERZŐDÉS, ami határozatlan...
És a HATÁROZATLAN TARTAMÚ szerződéshez kérhető a HŰSÉGIDŐ, ami határozott tartamú.
Tehát a hűségidő lejártakor NEM egy határozott tartamú szerződés változik határozott tartamúvá.(Nincs mire reklamálni ebből a szempontból -
-
H-Mano
tag
válasz 4Grider #6152 üzenetére
Akkor még egyszer és utoljára:
"Hűségnyilatkozatot csak határozatlan idejű Egyedi Előfizetői Szerződéssel rendelkező Előfizető tehet."Tehát "HűségNYILATKOZAT" van, és EGY SZERZŐDÉS.
(De ne haragudj, nincs több kedvem egy könnyen értelmezhető mondatot oda-vissza elemezgetni a továbbiakban.)
Szia. -
H-Mano
tag
válasz StarKiller89 #6242 üzenetére
Mint az egyetlen kommentelő, aki anno megírta, szerinte miért NEM jár el a Netfone jogszabály ellenesen, most már én is várok egy HIVATALOS állásfoglalást....
(apropó, megírnád, nálad pontosan mennyi a "hűség" idő?)[ Szerkesztve ]
-
H-Mano
tag
válasz 4Grider #6247 üzenetére
Erről beszéltem anno, de senki sem akarja megérteni...
Amire hivatkoztok "hűségidő", 10 hónap az NEM az ami az ÁFSZ-ben szerepel.A határozott idejű szerződés csak 6, vagy 12 (speciális esetben 24)hónap.
(de nincs kedvem újra kezdeni, majd csak megjön valakinek a "hivatalos" válasz) -
H-Mano
tag
Aki(k) nem érti(k) meg, hogy a "hűségidő" (10hó) az k**vára NEM u.az, mint a határozott idejű szerződés (6, vagy 12 (speciális esetben 24)hónap, azoknak nincs mit (mondanom)írnom.......
-
H-Mano
tag
válasz MadMancs #6545 üzenetére
Én biztos EZZEL a 74 éves cégvezető nővel üzletelnék...
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2024. július 19.
A végrehajtás ügyszáma:
A végrehajtást elrendelő megnevezése: NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztály 3.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2024. július 26.
Bejegyzés kelte: 2024/07/26 Hatályos: 2024/07/26 ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest