Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitehand
senior tag
Keresek egy régi számot a ghost in the shell részletei vannak benne talán.
tippek? -
Ifju
aktív tag
-
Ifju
aktív tag
-
Keresek egy kb. 60-as 70-es évekbeli dalt. Egy szép lassú szám, sok dúdolás van benne. A refrénje talán ennyi: ooo ooh, i'm loving you.
A klipjében az énekes srác a tengerparton sétálgat. Tudom így nem egyszerű, de hátha ráismer valaki. Sajnos ennyi infóból nem találtam meg a youtubeon se.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Petya25
őstag
Egy olyan számot keresek, ami ha jól emlékszem régebben aegy Bounty reklám alatt volt, de lehet tévedek. A lényeg, hogy festett mintás benszülöttek (talán Maorik) pózoltak rajta, ugráltak vízbe vagy hasonló és olyan tipikusan olyan zengő hangú hangszerekkel ment alatta a ritmus. Ennyi maradt meg belőle nekem, lehet másnak beugrik róla.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Fecogame
veterán
Ebben a mixben, 3:50-től kellene a zeneszám címe. Tudom, van a leírásban és a kommentek között is tracklist, de egyik zeneszám sem az, amelyiket én keresem :/
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
samfishR
senior tag
válasz Fecogame #10910 üzenetére
Spor - Aztec ;D
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Ennek a számnak a címét ami a videó alatt megy nem tudja valaki?A tunatic más számnak ismerte fel.[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
-
samfishR
senior tag
-
samfishR
senior tag
-
qdak
addikt
válasz samfishR #10918 üzenetére
köszi nagy vagy
14 megvan Magashegyi Underground - Metróhuzat (rádió változat)
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
[link]
megprobálom jobban körbe irni, [fiat hitelcsereprogram] ennek a reklámja, ugy kezdödik h a nőci üti a retikullel a pénz automatát, majd beszáll 1 piros (pici) fiatba, sajna még a reklámot sem találom de majd holnap éjjel ha tv zek megprobálom felvenni ( bár csak teloval tom )
kössziஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Oracle
senior tag
Hi
Nem tudja valaki hogy a vv4-ben a nagy szakítós jelenet alatt melyik szám ment, valami filmzenére gyanakszok.
-
Ifju
aktív tag
válasz Oracle #10922 üzenetére
Az Armageddon lesz az.
Linkkel gyorsabb lett volna. -
ChromeX
addikt
Üdv!
ITTA második szám címét valakiiii? nagyon megkoszononném
-
14adam
addikt
most codoztam az előbb. És amikor mutatták az eredményeket akkor egy rap szólt. "ez van,az élet az egy játék"
nem children of distance volt -
Dyrtyho
őstag
Nem tudja véletlenül valaki,hogy mi annak a számnak a címe ami VV Beus (rossz-kislányok kategória) bemutatkozó kisfilmjében 0:34-től 0:48-ig szól?
best regards, egy fórumozó blogger
-
enginev3.0
félisten
Ez micsoda?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
samfishR
senior tag
válasz enginev3.0 #10929 üzenetére
-
Dj Polc v.2
csendes tag
A fallout 3-ban milyen típusú zenék mennek?
-
Des1gnR
őstag
válasz Dj Polc v.2 #10931 üzenetére
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Archer
őstag
Üdv!
Valaki megtudná mondani ebben a videóban a legelső zene előadóját, címét?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
RoyalFlush
őstag
A videó elején hallható számnak lennék kíváncsi a címére / előadójára. Köszönöm!
szerk: közben megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
sixpack89
tag
a dal címére lennék kíváncsi.
http://www.youtube.com/watch?v=p9gwNQxhc14&feature=related1 perc 24 másodperctől kezdődik.
-
zH.
senior tag
just be
-
samfishR
senior tag
-
KDSH
tag
Hali!
Annak a számnak a címét keresem, ami akkor megy a Ponyvaregényben, amikor a Vincent Vega és Marsellus Wallace felesége c. fejezet kezdődik.
Köszi! -
samfishR
senior tag
-
chungee
addikt
Smokie-tól az a szám címe kéne nekem, amelyik a klipben az anyuka a babakocsiban hagyta gyermekét. Miközbe bement a boltba, mire kiért elvitték. A klip 90-es években készült.
[ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
válasz chungee #10944 üzenetére
azt nem ismerem, de a Soul Asylum - Runaway Train-jében is van ilyen 1:46-tól indul ez a szál, 90-es évek ez is
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
jaja Csellengők
Én meg megpróbálom mégegyszer tehát: 90-es évek, talán annak is a vége, stílus: dance, ha jól dereng vidám, szerelmes dalocska (legalább is remélem mert a zenéből semmi nem ugrik amúgy be )
Történet: Egy nagyon szép, szőke, talán rövid hajú csaj és egy fekete srác a klip főszereplője (emlékeim szerint mindketten énekelnek, de ez közel sem biztos...és nem Mr. President ) Egy hotelban vannak és ki se jönnek onnan....erotikától túlfűtött ágyjeleneteket mutatnak, szerintem ez a klip legalább 75%-a
Néha mutatják a szobalányt aki ezüst tálcán pakolja a kaját a szoba elé, meg csóválja a fejét, hogy háddemégilyet és ilyen tépős naptárról tépi le a napokat (ha jól emlékszem több hónapról van amúgy szó). Egyszer kidugják az orrukat a hotelból és elmennek egy elegancsos partyra. A csaj ha jól emlékszem fekete, hátul teljesen kivágott ruciban van és hátnyaklánca van, mutatják is így az ágyban is. Azt hiszem bordó, nyitott cadillacje van a srácnak, ezzel mennek a partyra.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Flour - mizu, ennek a számnak állítólag létezik egy eredeti angol verziója is, tudjátok esetleg az előadóját/címét?
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
sixpack89
tag
Az előző rap zenénél senki nem tudott segíteni,talán majd most,kivágtam a sorozatból részletet,és érdekelne a dal címe,10 másodpercnél kezdődik.
link http://www.youtube.com/watch?v=uG-AQLlW6_E
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest