Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
-
F-ECT$
titán
Ha jól emlékszem, akkor DJ Tonka - She Knows You c. számának van egy magyar verziója (zene ugyanaz, a szöveg nem tükörfordítás.) Mi ennek a számnak a címe?
Dive ever, work never.
-
De4d
őstag
Hali, pár napja kérdeztem egy számot, nem sok infót tudtam róla. ma megint ment a 88.1-en egész pontosan 18.30kor szóval aki ma hallgatta és ismeri írja már meg
Minden jó, ha a vége jó!
-
brownus
veterán
üdv,
keresek egy zenét, talán Radiohead az előadó neve....
a klippben egy fáradt, érdekes arcú férfi sétál szemben az autós forgalommal, többször is elütik, de mindig feláll. csak megy és megy.... kicsit lehangoló zene.
köszi! -
vagamo
őstag
MR2-ön szoktam hallani egy Karibi hangzású dalt annyit tudtam megjegyezni, hogy "Under one" van a refrénjében.
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Candy000
újonc
Sziasztok.
Ehhez a számhoz szeretnék segítséget kérni tőletek, ami ezen az oldalon található. Remélem sikerül, Fontos lenne.http://clickshoes.com/
Előre is köszönöm.
-
rien
senior tag
válasz Candy000 #10806 üzenetére
Agnes Obel - Riverside
FF DownloadHelper adta a címét----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Candy000
újonc
rien Nagyon szépen köszönöööööm. )
-
BaGeBrain
tag
-
Kronk
őstag
Sziasztok!
A Rádió 1-en szokott menni egy szám, amibe egy hang állandóan bemondja refrén szerűen, hogy Rádió 1.
Ennek a számnak kéne a címe-előadója.Üdv: Kronk!
http://totesz.myminicity.com/
-
vagamo
őstag
+ kérés
Nem tudom, hogy jól értettem e, de Michael Flatley éneklésre adta a fejét?
Ha igen melyik az a szám? Mert ha az amit hallattam, az Ő volt akkor az nagyon tetszett.
Youtube-on csak táncolós videóit találtam[ Szerkesztve ]
-
gabby13
újonc
Sziasztok . Ment 1 zene a lazarádióba , de nem tudom se a címét se az előadót, annyit tudok hogy 23:20 körül kezdődött , jó pörgős. Pls segítsetek , ha valaki épp hallgatja.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
vagamo
őstag
válasz gabby13 #10815 üzenetére
nagyobb esélyed van megtudni a dal címét ha rákérdezel most a rádióban: http://lazaradio.hu/
élő chat is vanMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #10801 üzenetére
Pedig de jó lenne tudni.
-
mocsanisi
senior tag
válasz szőröscica #10817 üzenetére
mégse...
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Apollo17hu
őstag
Keresem azt a trance(?)-számot, aminek a klipjében egy csaj meg egy csávó száll fel éppen a metróra ellentétes irányban, de meglátják egymást, és a köv. megállóban mindkettő leszáll, és elkezd visszafele futni, hogy megtalálja a másikat. Néhány hete néztem Youtube-on, de sajnos nincs meg a link az előzményeimben sem. Talán 10 év körüli lehet a szám.
-
R@ymonD
tag
Sziasztok!
A VV-be most mutatták nemrég a Gigi legjobb pillanatai és ment benne 2 zene. Engem az első érdekelne amivel kezdődött rögtön a kis videó. Ha valaki tudja légyszíves írja meg nekem!! Előre is köszii!! -
rien
senior tag
válasz Apollo17hu #10819 üzenetére
Blank & Jones Feat. Elles - Mind Of The Wonderful?
és az melyik szám aminek a klipjében egy néger csávó meg egy fehér, szőke csaj egy szállodában vannak és ki se jönnek csak du.nak, a szobalány megy csak pakolja le a kaját az ajtó elé, csóválja a fejét, meg tépkedi le a naptárról a napokat 90-es évek vége kb.
[ Szerkesztve ]
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
vagamo
őstag
válasz vagamo #10813 üzenetére
Sikerült megtalálnom
PASO - I'm the One
http://www.youtube.com/watch?v=hUdmKQoZQu8&feature=related[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Üdv!
Chill/vocal house zene, dallamos, a refrén az, hogy "love is on the way" sokszor. Shazam nem ismerte fel, egy francia house rádió játssza (FG) de nem francia zene szerintem. Mixben volt így a címet sem írta ki.
Tudom kicsi az esély így de hátha valaki szintén ezt a stílust szereti[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Poiro7
senior tag
Van egy dal aminek a háttér zenéjét nem tudom beazonosítani. Esetleg valakinek beugrik, hogy melyik film vagy sorozat zenéje volt anno?
0:53-tól halható 1:25-től belebeszélés nélkül[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz Poiro7 #10826 üzenetére
nagy zene, én is gondolkoztam már rajta, és egy nagyon régi film zenéze, amiben ilyen sárkányféleségen utaznak ilyen képzeletbeli világban gyerekek, ilyen Óz féle kalandfilm.
Megvan! The NeverEnding Story
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
hajni1987
csendes tag
sziasztok
nekem annak a számnak a címe kéne amin az elején nyög egy csaj..
A refrénje meg valami ilyesmi: a a a a a
Help -
Ezmegmiaz
csendes tag
Üdv mindenki!
Aki ezt megfejti annak ezer hálám! http://www.youtube.com/watch?v=ll2bzay7Kko
Ez egy részlet a Magyar retró c. filmből. A lényeg: 1:33-tól 2:00-ig, ill. 3:44-től a végéig van két részlet egy zenéből és nagyon érdekelne, hogy kiféle-miféle.
A dalszöveg valami ilyesmi:
Ilyen gyárban, olyan gyárban
mindig lábujjhegyen jártam.Ne legyen most semmi lárma
szent dolog a melós álma.Azt eddig a frász se tudta
negyvenhárom perc a bukta.A filmben sehol nincs feltüntetve a címe. A film adatlapján sem találtam. Google, Yahoo, dalszöveg kereső stb... Semmi találat...
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
MR2-n hallottam egy számot, kb. 2 hete. A baj hogy nem online, hanem rádióban. Próbáltam a dalszöveget úgy ahogy megjegyezni, de elég érdekes angolsággal énekeltek. Szóval szinte 100% hogy egy külföldi szám, férfi vokállal, hasonló ehhez a stílus, ahogy emlékszem. Az MR2 toplistáját áthallgattam 10 oldalon keresztül, de nem találtam meg. Ha valaki így is tudna segíteni vagy csak sejtése van, linkelje már. Köszi!
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
rien
senior tag
válasz Kekmen #10833 üzenetére
egy gyenge próbálkozás:
ahogy indul a zene arról ez ugrott be 3 Doors Down - When You're Young----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Kekmen
senior tag
Nem az, de köszi. Egyébként meg nem a próbálkozás gyenge, hanem a leírásom.
Kár volt halogatni eddig, még frissen kellett volna megkeresni. Na mindegy, azért hallgatom a rádiót, hátha leadják majd..."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Brucehun
aktív tag
jó reggelt mindenkinek!
Mi annak a zene számnak a címe ami a mostani FANTA reklám alatt megy?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Van egy szám amit keresek már pár éve, de címéről sejtésem sincs. Pár napja találtam egy remixet, ami annak a számnak a feldolgozása amit keresek csak keményebb kivitelben. Amit keresek az jóval dallamosabb verzió. A remix: Dario Nunez & Sergio Gallegos feat Samantha Moon - Madam (Original Mix)
-
benie
újonc
Hali, a következő zenére vadászok már jóideje, 80-as évek közepe lehet, megköszönném a segítséget:
http://www.zshare.net/audio/88735935402a347c/
-
zsolesz010
senior tag
Sziasztok,
Az ITT szóló zene előadójára, címére lennék kíváncsi. Előre is köszönöm a segítséget!
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
rien
senior tag
válasz zsolesz010 #10841 üzenetére
Winamp azt mondta Edwood - Soft-core
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Ennek a zenecíme érdekelne: [link]Köszi
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Aladdin
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #10845 üzenetére
Brokencyde - Schitzo
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
LOL ez a brokencyde schizo ilyen ordibálós zene,de olyan verzió nincs amibe nem énekelnek.
Ha esetleg valaki talál plz egy linket. köszi!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #10848 üzenetére
Meglett a "nem éneklős verzió" Entrance - Shadowville
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest