Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok.
Van egy rövid betét a Narnia Krónikái - Caspian herceg c. filmben.
Az elején, mikor a metró eltűnik, és kifutnak a partra, egy nő elkezd énekelni.
Ezt keresem én.
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jericho69
tag
Nem tudjátok, hogy mi lehet annak a számnak a címe (dubstep), amit mostanában rádióban sűrűn játszanak? Rádió1-en azt hiszem (de ez nem biztos). Férfi vokál is van benne. Már másodszor hallom konditeremben amint belépek, de mindig csak a végét kapom el sajna
-
samfishR
senior tag
válasz jericho69 #11804 üzenetére
nem vagyok otthon a magyar rádiók műsorában, de én example-re tippelnék, pl:
Skream & Example - Shot Yourself In The Foot Again
Example - Kickstarts (Bar9 Remix)
Example - Changed The Way You Kiss Me (Mensah Remix)
vagy ennek az eredetije, ami szerintem jobb, de nem dubstep:
Example 'Changed The Way You Kiss Me'
(esetleg, bár ez szinte kizárt: [link])hirtelen ennyi jutott eszembe a nem régi férfi vokálos számokból
vagy: Benny Benassi - Cinema (Skrillex Remix) ezt játszották nemrég petőfin.
aztán: Brains Feat Tenor Fly - Positive People
Brains-Blood Pressure (Matt-U Remix) vagy ennek az eredetije.
de aztán lehet hogy egyik sem talált
[ Szerkesztve ]
-
Matekb
csendes tag
-
xdx@
aktív tag
-
seenseven
csendes tag
Sziasztok. Engem az a zene érdekelne, ami a Bajnokok Ligája meccsek félidejében van egyből amint vége van a meccsnek. Nem a BL himnuszra gondolok, azt ismerem. Én valami Gorillaz-ra tippelek, de sajnos nem találom. Légyszi segítsetek!
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy jó helyre írom-e,de nem tudjátok,hogy mi annak a Cypress Hill számnak a címe,aminek a klipjében egy ilyen börtön féleségbe rappelnek a srácok ? Kicsit ilyen rock zenés beütése is van a számnak......Akinek eszébe jut a szám címe,az légyszi segítsen
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
válasz seenseven #11811 üzenetére
Nem erre a számra gondoltam,amit én keresek annak is hasonló rock-os rap beütése van,de az nem a Rock Superstar,és az teljes egészében egy börtönben játszódik....ha jól emlékszem
szerk : Időközben megtaláltam,a szám címe amit kerestem : Cypress Hill - Can't Get The Best Of Me
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez melyik mix?
Az igazi címét tudom,de nekem az kellene hogy melyik mix ez?™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #11815 üzenetére
Megvan: DJ Splash Remix
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
JetiRulez
őstag
válasz Viktor77 #11797 üzenetére
Mégse stimmel. Ugyanezt eljátssza a WatZatSongnál is. Flash beállításokban érzékeli, hogy működik a mikrofon, de mikor elindítom a felvételt, semmit se rögzít. Se vonalbemenetre, se mikrofonra nem reagál, de a mutató szerint van felvétel.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
enginev3.0
félisten
Mi annak a zenének a címe amiben egy lány énekel, (rajzolt figura) egy helyben áll vigyorogva énekel, valami hülye nyelven, ha egyáltalán igazi nyelv.
Másik verziója mikor ugyan ezt énekli egy lány viziló felöltözve lila szoknyában, háttérben valami birkák vagy mik táncolnak ?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
samfishR
senior tag
válasz enginev3.0 #11820 üzenetére
a Loituma-ra gondolsz szerintem.
-
balcsy
aktív tag
Valaki nem tudja melyik szám a fut az "Irak"(over there) című sorozat első éved második rész elején.
Over There : Roadblock Duty (s01e02) (4:17 körül indul)
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi a szám címe ami ez alatt a videó alatt megy?
[link] -
samfishR
senior tag
-
Tom5
addikt
Bloodhaund gang - The bad touch-nak van vmi új verziója. Vmi csaj énekli. De egyszerűen nem találom sehol...
-
kukinyo
addikt
Helló
Van ennek a videónak a végén egy szám ami nagyon tetszik.Nem tudja valaki véletlen az előadó nevét és a szám címét? -
Peterius
újonc
Hey, srácok segítsetek: hogy tudok ide illeszteni részletet a zenéből?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz HollyBoni #11836 üzenetére
Caribou – Melody Day
műfaj: Electronic, Rock
stílus: Leftfield, Psychedelic Rock, Indie RockErlend Øye – Unrest
műfaj: Electronic
stílus: Downtempo, Synth-popDeerhunter – Halcyon Digest
műfaj: Rock
stílus: Art Rock, Lo-Fi, Indie Rockkukinyo: Elvileg ez a két szám: Lynyrd Skynyrd - Simple Man és Lynyrd Skynyrd - Call Me The Breeze
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
alone89
csendes tag
helló!
Én keresek egy zenét, szokták adni mostanában a rádióban, habár nem vagyok benne biztos, hogy mai zene lenne. Sajnos nincs sok meg belőle, a lényeg, hogy egy rekedtes hangú nő énekli, kicsit lassabb a refrénből ennyi van meg, hogy "finallyyyy i...." (azért írtam az í-t hosszan, mert a számban is amikor ezt énekli, az í el van nyújtva egy kicsit)
-
alone89
csendes tag
válasz BlackVelvet8 #11841 üzenetére
sajnos nem ez :/ hogy mondjam ilyen taglalt az üteme, és igen, rekedtes a hangja a nőnek, és szerintem kicsit régebbi. Viszont nagyon szépen köszönöm a fáradozásod!
[ Szerkesztve ]
-
kisboxi
tag
Üdv Urak.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Ebben a mixben 3:15-töl 10:20-ig lévő számok címére lenék kíváncsi.
A segítségeket előre is köszönöm."Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Mi annak a számnak a címe, amely ez alatt a videó alatt szól 0:08-től [link] ?[ Szerkesztve ]
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
No-kia
addikt
Üdv!
haveromagt érdekelné egy zene, a klipről a következő leírást adta:
a klippje olyan hogy van benne egy régi 4 ajtós piros skyline ki van csövezve és lerobban vele egy csaj meg egy csávó
és
jön egy öreg házaspár a csaj elmegy a nővel a férfi meg a férfivel
buliznak mind a ketten a végén meg mind a két pár saját párjának ágygába fekszik beötletek?
u.i: a seek bromance-hez hasonló zene, vocalt is csaj énekli
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Dyrtyho
őstag
Ennek a számnak a címét keresem már mióta,aki tudja,vagy felismeri az légyszi tényleg segítsen nekem,amúgy a videóban szereplő zeneszám 0:33tól egészen 0:49ig szól a videóban
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest