Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krups8
tag
Sziasztok! Asrock P4S61 nem is bootol, felpörög minden, de BIOS-ig se megy, nem ad jelet, csak folyamat ég a piros a led. Ujraindult regebben, kekhalallal és lekapcsolgatta a vinyót fagyással, de nem az a baja, mert vettem bele. Tudom régi, de most egy darabig nincs jobb. Előre is köszi!
-
krups8
tag
válasz #10726912 #16549 üzenetére
Sziasztok guruk! Dumping for physical memory to disk kék ablakkal újraindul boot előtt a gép, végszámolja rövid idő alatt 100%-ig és restart. Aztán vagy a windows töltődik résznél indul újra, vagy felajánlja a csökkentett módos ablakot és 5ből 1szer betölt. Azt hittem vinyó gond, de most a ramra gyanakszok. Vagy alaplap hiba is lehet? Most egy kicsit ment a prime 95 és nem indult újra, meg játék közben sem szokott, ha betölt.
-
krups8
tag
válasz #10726912 #16552 üzenetére
Kösz, de nem indul pendriveról a memtest, nem látja a gép. memtestes topicból vettem egy progit ami bootolhatóvá teszi a pd-t és ráteszi a programot, de nem jó, bármelyik usb eszközről választom is a bootot. örvendek. valószínű a memhiba azért? kiveszem betszem az még nem volt. kösz!
-
krups8
tag
válasz #10726912 #16555 üzenetére
Most kétféleképpen is megcsináltam a pendrive bootos memtest-et és nem megy egyik módon sem. Vinyót most vettem bele, mert tényleg szar volt a régi, nem ment fel a win se, hdd senti 9% a régivel szóval másikat tettem be, vagyis kettőt, de mindkettő jó. Nehezen ment fel a win is, mert újrindításos résznél ugye nem akart továbbmenni a lelkem. 1 2gigás modul van bennt. Nem tudom hova tenni miért nem bootol pendrivról a gép. USB-HDD-ről kellene ugye, de a másik 3-ról se megy.
Egyik verziónál ezt írta pontosan:No DEFAULT or UI configuration directive found!
boot: _ide tudtam volna megadni parancsot, lehet a program nevét kellett volna bebillentyüzni, hogy indítsa?
A leírás, meg a tool program szerint nem, de most már f@szom. -
krups8
tag
válasz CoolMan #16557 üzenetére
Van, de csak olvas és notebook se akart írni utoljára és nincs is dvd-m ... Holnap szerzek bele memót és ha szar azzal is akkor nem tudom. Biztos a lap lesz a ludas szerintem, ha nem a ram. Vagy táp miatt is lehet ilyen? Cooler Master 600W, P45-DS3R, q66, 4850, 2giga ram, dvd.
Jah és most nem jön be az a parancssoros rész, ami fél órája még igen.
[ Szerkesztve ]
-
krups8
tag
Sziasztok! Egy barátomtók kérdeztem ezt egy levélben, de ide is bemásolom, hátha tudtok segíteni.
Szia! Az a táp biztos jó ugye? Mert olyan hülyeségeket csinál a gép, hogy még... Pl. Amit beugjuk neki hátul a kábelt elindul a gép. Gombal sem lehet lekapcsolni, csak ha kihúzzuk. Meg olyan, hogy nem pörög fel a proci venti, de bootol stb. a gép, csak egyedül a resetre reagál. De van úgy, hogy pörög a proc venti, viszont se kép, se hang olyankor. Ha 1000-re jó a táp, akkor lap lesz igazam van? Kösz, ám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest