Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz Thunderzolee #102 üzenetére
Nem illik szidni a németeket, magyarul meg pláne nem (köztük élek és én sem csinálok ilyet). De mondjuk ha engem fikáztak volna, elküldtem volna őket magyarul...
Én is megvettem a játékot, most akkor buzi-e vagyok az ilyen emberek szerint? Vagy csak akkor leszek buzi-e, ha 10-nél magasabb szintre lépek?Legalább te vágod mi ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung NX fényképezőgépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Viccrovat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest