Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crowent

    tag

    válasz GabN73 #8990 üzenetére

    Sziasztok!

    Én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, tegnap léptem a 7. szintre. Nem igazán értem a játékot a sima Mazda autóval megyek, próbálom tuningolni, de ahogy észre vettem nagyon korlátozott az ingyenes játék... Szerettem volna új autót vásárolni, de csak Fizetős pénzért tudok venni 1-1 napra autókat. Most nem igazán értem ezt az egészet, ha jól tudom már ingyenesen is elérhető az 50? szint... De jelenleg nem tudok semmit se csinálni, se autót venni, se ilyesmi... Bár a Mazdát sikerült kicsit felhúznom de jó lenne másik kocsi. Valaki el magyarázná nekem az egész játékot hogy hogy vagy merre?

    Láttam itt pár játékosnál hogy van Lamborghinije... Nekem ez a kedvenc autóm, szeretnék is egyet majd, de ez elérhetővé válik egyáltalán úgy, hogy nem költök a játékra 1 fillért sem? Persze nem azt mondom hogy adj uram mindent de rögtön, csak azért jó lenne tudni hogy előbb utóbb sikerül-e elérnem amiért el kezdtem játszani... Köszönöm szépen a válaszokat előre is. :)

    HOZZÁTESZEM: HA ESETLEG LENNE VALAKI AKI ELJÁTSZANA VELEM HÉTVÉGÉN AZ A KINYIRLAKTITEKET SKYPE CÍMEMEN MEGTALÁL. BÁR BESZÉLNI NEM IGEN TUDOK DE AZT HISZEM ÍGY IS JÓL EL LESZÜNK, FŐLEG HA TE IS KEZDŐ VAGY. JÓL ELBÉNÁZUNK:)

    [ Szerkesztve ]

    Need for Speed World Nickname: NORBI5528

Új hozzászólás Aktív témák