Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
válasz Robokutya #13264 üzenetére
Biztos van valami mahináció a játékban. Nekem is a boostmentes korszakomban street sport-nál jobb cuccot nem dobott, lvl20-25ig. Fogalmam nem volt h másoknak honnan van race meg pro alkatrész. Pláne pro tuned?? Biztos a srác napi 6-10 órát játszik. Ekkor street improved volt a bolti legjobb alkatrész. Miután befizettem boostra, és költöttem valamire, utána mindig adott vmi jobbat. Ha nem költöttem hónapokig, akkor nagyritkán, de ha vettem egy új autót, aznap összeszedtem hasznos cuccokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest