Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Nem-e? Persze, mert nem nézted meg a videókat bakosgabor57 hozzászólásában! Azért van ott közel 2mp-cel jobb idő is.
Más: elszállt a mentésem. Profilt megtalálja, betölti, de "profilelemek betöltése" után már nem jó, csak karrier megkezdését tudom választani.
Viszont látszik az utoljára kiválasztott kocsi, amivel mentem, és ha el is kezdem a karriert, megcsinálom az időmérő kört, a versenyt. Utána kéne elvileg megvenni az első kocsimat, ami kikerülhetetlen. De nem engedi, mondván nincs hely a garázsomban. Ebből, meg a 13 millión felüli készpénzből gondolom, hogy valamit mégiscsak lát a mentésből. Valakinek ötlete, hogyan tudnám működésre bírni? -
blazsey2
senior tag
PSN ID:blazseydr
-
ToBeY
nagyúr
Mi a titka a Dakota Tri-oval pályának?hiába nyomom ki a szemét a kocsinak,akkor se sikerűl első lennem...
-
blazsey2
senior tag
-
SzlobiG
félisten
A szuper autó mit takar? Mer nem jövök rá, hogy honnan kéne olyat szerezni vagy melyik az, hiába építettem már át vagy 3 kocsit azt írja, hogy nincs a birtokomba olyan autó.
-
bokrosolajos
őstag
Bonus car: Carlos Sainz edition
-
Voyage
aktív tag
válasz bokrosolajos #3675 üzenetére
Kaptam én is legalább 2-3-4 bónusz autót, de nem találom sehol őket.
Merre kell keresni?
Csak 35-ös szinten vagyok még.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Vasinger!
nagyúr
Valamiféle módon ki lehet kapcsolni a szabályokat? Pl. azt, hogyha hátrafele megyek, ne kezdjen el visszaszámolni.
Felőlem akármi jöhet, akár cheat is, csak ki tudjam kapcsolni.
Nordschleife-en nem kéne az egész pályát végignyargalni, hogy kihúzassam a 380-at. -
DerStauner
senior tag
mi a halál van a játékkal?
elindítom, nyelv kiválaszt, profil kiválaszt, és új karriert akar kezdeni. szétverem!! mi ez? korábban még elő szokott jönni a "kapcsolódás az ea nation-hoz", de most ez sem jött elő.
valakinek volt már ilyenje?
-
Scorpio06
aktív tag
válasz DerStauner #3691 üzenetére
Nekem ugyan ez volt, és én sem tudom, hogy ez mitől lehet.
De ha rákattintok az új karrier kezdésre, akkor lezajlik az első verseny, utána pedig nem enged kocsit venni, mert azt írja, hogy tele van a garázs. Meg a pénzem is megmaradt... Szóval csinálhatunk szerintem egy új profilt.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
Zozzy
aktív tag
válasz DerStauner #3691 üzenetére
Nekem is totál ugyanez a helyzet, elölről kellett kezdenem, nem találtam megoldást. Lehet el kéne küldeni a mentést az EA-nak, ugyan nézze már meg, mi a rák van vele, hogy nem akarja elfogadni...
(#3694) DerStauner: Akkor kb sejted, hogy szétvet az ideg engem is: 49-es szint, közel 500e profilpont, 13 milla, meg vagy 6 beállított verda, ami ugrott most.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz DerStauner #3694 üzenetére
Jah rosz smylit nyomtam! van fenn 100%os mentés neten ... ha az segít valamit.
Üdv: Csabee.
-
nagyúr
Mostmár tényleg nem tudom mit csináljak...
Kicsit változtattam konfigon, de még mindig szaggat a játék....
gigabyte ga-965p-ds3
Core 2 Quad 9300
4 GB geil value
HD 4890 Black Edition
Asus xonar kártyát kivettem, letelepítettem (többen mondták, hogy lehet azzal akad össze de nem )Ötletetek van?
Legújabb ATI driver, de úgy van beállítva, hogy az alkalmazás határozza meg a megjelenítést (use application settings).Még egy dolog. Valaki mondta teljesen jogosan, hogy eredeti gamát kell venni. Már csak erre merek gondolni, hogy lehet azért szaggat, mert rossz a feltörés? Megveszem én eredetiben, ha így nem fog szaggatni...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest