Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hát a drift az tényleg egy katasztrófa 5.-be rálépek a gázra,és már 360-as fordulat
Sikerült valakiek full csillagosra megcsinálni őket? Nekem most egyiket igen, ugy majd egy óra alatt.. Legtöbb pont 675 lett, de az se tudom, hogyan sikerült
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
-
pincehely
addikt
Én idén fogok diplomázni!
Szakdolgozat helyett meg a shiften agyalok
Meg azon, hogy honnan kaparom össze a pénzt az új lcd-re amit kiterveltemhttp://kefetemap.deviantart.com/
-
csoli31
aktív tag
Itt megtalálod. Amúgy nekem is sikerült az összes csillag megszerzése driftben.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
Gulyo
tag
válasz csoli31 #4316 üzenetére
Ez nem jó link mert ennél a modnál ki kell csomagolni a játékot.
Ami nekem van ott nem.P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
kayman
senior tag
válasz pincehely #4297 üzenetére
Másoknál működő oldással van felülírva, de nálam nem megy.
Elindul a csík, fölötte a shift felirat. Eljut a 2/5-ig és ott megáll és annyi...
A demo ott képet vált és folytatja a betöltést.
Nem sikerült még a rendszert felraknom az új winyómra, vasárnap fog majd kiderülni hogy nálam win7 alatt megmozdul-e...HyperTransport az úr!
-
kayman
senior tag
válasz bakosgabor57 #4298 üzenetére
Neked akkor most semmi vibra hatás nincs, nem hogy FF
Lehet én is úgy fogom tolni, majd kipróbálom. Igen, az ff-be bele kell kapaszkodni rendesen.
Lehet átcserélem egy csak vibrásraHyperTransport az úr!
-
kayman
senior tag
válasz pincehely #4320 üzenetére
Az a vicces, hogy az xp is friss volt, mert a gépem belét kidobáltam és akkor egyből új XP lett és arra tettem fel első játéknak a Shiftet. És így nem ment.
De legalább a gép belső csere megérte, mert high-on 1680*1050ben simán megy.
[ Szerkesztve ]
HyperTransport az úr!
-
pincehely
addikt
Akkor nincsen tippem.
Tényleg próbálj meg egy reinstall-t.
De előtte atért frissítsd manuálisan is a directx, et és a phsyxet is mindenképpen.
Nem sok idő, egy próbát megér.UI.: Nekem is ilyen hűtőm van, passzívban hajt egy e 8200-at 3,4 ghz-en
http://kefetemap.deviantart.com/
-
- = Zk = -
félisten
visszatértem
gondoltam zúzok pár kört shiftben. hát jóltettem megint rákattantam, pláne a mostani 3 napos 7vége miatt főleg...jah a holnapi nap még majd kiderül később
de a lényeg:
rátaláltam az autóim/tunning/speciális tuning, és ott mégbeljebb a gyors/haladó beállítások..(tapadás, kormányzás, gyorsulást meg még valamit lehet állítani csúszkával)
nah itt úgy beállítottam az Audi TT-met, hogy Nord pályán úszik az autó. mintha zsinóron vontatnák. Csak lestem, mint qrva az üdülési csekkre...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bakosgabor57
őstag
válasz - = Zk = - #4329 üzenetére
Állítsd be a haladóval, akkor olyan lesz, mintha rúddal tolnák...,ez a qrvára is igaz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz bakosgabor57 #4330 üzenetére
qrvát még nemláttam haladó szinten. náluk egy szint van. illetve kettő, vagyis több, ha úgynézzük
de sztem megint megkeresem Sageszt, ugyanis ezen a nordschl...pff pályától kezdek agyvérzést kapni...
jah, a haladó szintű beállításhoz meg nincs türelmem..
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sagesz93
addikt
válasz - = Zk = - #4331 üzenetére
Mihez kellenék megint én?
-
Gulyo
tag
Embörök ... szerintem sokak nevében írok ... valaki aki ért hozzá írja már le a tuningolás alapelveit lépésről lépésre ... léccíííí
Én folyamatosan próbálkozom de sokszor ellentmondanak egymásnak a beállítások vagy én látom rosszul
Szóval nem a titkok kellenek csak végigmenve a listán kb mit, merre, hova ...
Kérdezte ezt már más is csak aki tudná az szégyenlősen titkolja ... hogy miért nem tudom
Na üdvP35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
- = Zk = -
félisten
válasz sagesz93 #4332 üzenetére
nordsch pályán a főgonosz legyőzése
pl. azelőtt versenyzik egy mercivel. 7220 edition....aztán mikor egy "kihívásos" műbalhé van, jön egy Zondával......" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mokus1
addikt
Valami gubanc van.
Corvette Z06 nem indul el nekem.Pörög a motor pedig sebességben van,de nem halad.a fék kormány mükszik.Mi gond? -
bakosgabor57
őstag
Látom senki nem veszi a fáradságot, pedig nem titok...
Nincs is benne semmi ördöngösség, ha valami nem úgy sül el, mint ahogy számítottad, próbáld máshogy. Ne is várjátok, hogy részletesen leírja valaki, mikor mit, hova ésszerű állítani, mert eleve mindenki máshogy vezet, ami jó nekem, nem biztos, hogy neked is jó..., és tényleg nem százas, hogy olyan lesz, mint vártad.
Egyébként is a játékban a tuningban elég jól körül van írva, mi mire szolgál, szerintem ennél jobban nem is tudná senki leírni.
Nem tudom, az alapelveken mit értesz(netán ha a sebesség jobban számít, nyilván nem a legrövidebb áttételeket használod, vagy ha mindig elszállsz nem rakod a leszorító erőt nullára, vagy a felfüggesztést max keményre ha nem akarsz sokat csúszkálni), a tuning meg egyébként is rossz kifejezés, inkább "autó beállításoknak" kéne hívni. Nincs rá általános recept. Az aki a "gyári" beállításokkal nem tud rekordok közeli időt menni, tuninggal sem fogja tudni. Itt csak az autó kézre, illetve adott pályára való beállításáról van szó, nem teljesítmény fokozásról, mert az a fejlesztéseknél található, amit inkább kéne tuningnak hívni.
Most, hogy leírtam a jó nagy semmit, itt a bizonyíték, hogy a játék adta beállítással is lehet uralni bármelyik autót:
Így kéne csinálni a Bugatti Veyron Battle futamon a tiszta kört, és utána még elsőnek is lenni(egy teljes napom ráment)[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz bakosgabor57 #4340 üzenetére
hátigen, ez szép
de!
1. rühellem az álltalad mutatott autót,
2. rühellem a pályát, amin mentélmost vittem végig az első nfs live szériát...fura, hogy a Murcim, átépítve és egykis buherálással nem volt hajlandó többet menni mint 200km/h....(remélem nem lett átállítva mph-re)...de a Ford GT meghozta gyümölcsét lassan de biztosan....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
blazsey2
senior tag
válasz bakosgabor57 #4340 üzenetére
Hát becsülöm a kitartásod! Én nem szenvedtem volna vele ennyit.
PSN ID:blazseydr
-
bakosgabor57
őstag
válasz - = Zk = - #4341 üzenetére
Én sem szeretem a Veyron-t, nem is értem egy ilyen "állatra" miért nem raknak tisztességes féket , de ebben a futamban ezzel kell menni...
A pályát sem szeretem, de a Shift-ben ez tartom a legnagyobb kihívásnak.
Átépített Murcival mindenkinek meggyűlt a baja, 0 szárnyállással és megfelelő áttétellel 284 a vége, csak elalszol, mire eléri a játék leghosszabb egyenesében...[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz bakosgabor57 #4343 üzenetére
Főnök véletlenül a veyron nem 7 sebességes?370nél még tudsz váltani vagy rosszul emlékszem?
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz Csabee. #4347 üzenetére
Nekem nem csak a video miatt tettem be Mert bakosgabor 370-et ment 6osba de 7.ikbe nem váltott.Én R8,és STi szeretem nagyon
Ezt is nagyin szeretem mondjuk.De kíváncsi lennék hogy élóbe is ilyen-e mert hatalmas a turbolyuk. Meg amikor felépül az erő és 5500 körül megindul az nagyon durva. -
mokus1
addikt
válasz bakosgabor57 #4349 üzenetére
Szar a játék ennek kell menni 402öt
Na majd én megdöntöm azt a 372öt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest