Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Rájöttem miért olyan nehéz az irányítás.
Olyan lag van benne, hogy csak na.
Ezért csúszkál állandóan a kocsi össze vissza...erre van valami megoldás?Egy kicsit úgy érzem, mintha nem is én irányítanám a kocsit, hanem fordítva...sose arra megy amerre szeretném, akármelyik kanyarban elszállhatok.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Pecc
őstag
Hamachin tényleg nincs senki bejelentkezve, vagy csak a program rakoncátlankodik nálam?
-
Csabee.
nagyúr
Nah én befejeztem az NFS shift-et 650csillagnál megálltam, további versenyek már csak felidegesítenek.. ennyi elég volt azt hiszem
Üdv: Csabee.
-
Tomi 16
őstag
valaki akaor játszani velem Onlinen?.
nemtudok belépni a phshift,szobába mert azt írja ki h telített a szoba.:s
név:kuka21
jelszó:0000jöjjön vki erre és játszhatunk
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kipróbáltam az MSI féle drivert, nálam egyértelműen rossz lett a játék.
Eddig nem volt probléma a startnál a sok autó, most gyakorlatilag majdnem játszhatatlan lett.Lepucoltam teljesen,visszaraktam a 9.9-es Catalystot, most megint tökéletes.
"Aki ad,az nyer"
-
sagesz93
addikt
válasz bakosgabor57 #2815 üzenetére
Én várlak
Ja, karriert nekem is ki kéne vinni....
Amúgy ez a 5xxx-es driver határozottan jót tett a shiftnek Stabil 30fps-el megy.
Amúgy megrohadhat ez a lan mód, ha kidob a szeróról, vagy kifagyok, akkor azt vereségként jegyzi fel... 50/8 körül van az átlagom... (pedig csak 2szer nem lettem dobogós. )
Sztárolás on: az evom még mindig nem talált legyőzőre. Sztárolás off.[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz bakosgabor57 #2817 üzenetére
húha, na erre kiváncsi leszek..
Enyém evo, eddig mindenki probálta, de az enyémet nem lehet leverni!!! Te mivel jösz? Ez 10-es autószint. -
- = Zk = -
félisten
-
pincehely
addikt
Nem igaz, hogy senki nincsen fent
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Zoli1222
addikt
Üdv emberek!
Felraktam a patch-et, meg hamachit, de az folyamatosan offline-on van. Mit kell tennem, h működjön?szerk: tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
10-15 perc játék után kidob APPCRASH hibával. miéééért?
a szingli órákig nyüstölhető...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kutjaaa
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy miután megkapom a legelején az irányítást, a hud-on kívül minden elsötétedik és néha egy-egy pillanatra felvillan a kép!
Az érdekes az, hogy a hud alapján viszont mozog az autó, tudok gyorsítani lassítani kanyarodni, csak éppen nem látok semmit!
Valakinek van valami tippje?
Egy 7900GS van most a gépembe, ha ez számít, a többi az adatlapom szerinti!
Előre is köszönöm!
Üdv.: Kutjaaa
T450, XIAOMI Note 8T,
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
hát ez a shift tényleg egy nagy shit!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Karibaba
aktív tag
Ezt a problémámat ki tudná megoldani mert én nem jövök rá? [link] előre is köszi.
Projekt Torque online MMO
-
tildy
nagyúr
Elég lassan tölt be, ott kell várni felette. Néztem, hogy keresztfiamnak esetleg adjak-e karácsonyra, de félek szaggatna egy 3 ghzes gépen. (x1950 ati kártyával)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest