Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
[ Szerkesztve ]
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
volvoguy
addikt
van vmi mód hogy kikapcsoljam, hogy nagy sebességnél ne mosódjon el a műszerfal, mert egyrészt hülyén néz ki, meg zavaró is, mert pont a belső nézetben az a lényeg, attól jó, hogy lárod a műszereket...de a kurva EA még webbe is belepiszkál, ne mtom miért nem tudnak a hülye elmosódás-effekttől megszabadulni marhák
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mariann294 #2407 üzenetére
Létom a látásom még jó. a türelmem szokott kevés lenni
nahde...nemlehet testreszabni nálam a fóliákat
ilyet szerettem volna" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Csabee.
nagyúr
Találkoztam egy érdekes buggal Egyik pályán mikor rámentem a kerékvetőre, akkor úgy dobott vissza róla mint ha falnak mentem volna Meglepődtem picit Elértem a 30as szintet
Üdv: Csabee.
-
pityaa23
senior tag
úgy járt már vki, hogy felrakta peccset és a momo miatt állandóan felfelé scrollozik az egér? Ha benyomom féket jó, de akkoris nemá!
-
sagesz93
addikt
Sikerült összehozni a hamachit- egy menetet már mentem, nem laggolt az ellenfél.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz pityaa23 #2514 üzenetére
A Logi driverben állítsd be a kombinált bedálokat, majd konfiguráld újra a beállításokat a pedáloknál, és jó lesz. Nekem prostreetnél volt ilyen, és megoldotta. Ha nem megy, szól, és megkeresem.
sagesz93: Eredeti a gémed? PÜ-ben válaszolj pls.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
csoli31
aktív tag
válasz - = Zk = - #2509 üzenetére
Meglehet csinálni. Csak hogy, amit én hátra a csomagtérre tettem, az annyira elmosódott sz*r lett hogy csak no.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
csoli31
aktív tag
válasz Csabee. #2519 üzenetére
Nem volt kedvem számolgatni. Majd ha lesz kedvem akkor megszámolom. Jelenleg 744-750 között van a csillagom (nem tudom pontosan). Viszont a 4-es szint kezd nagyon idegesíteni! A 3-as szinten szinte semmi lökdösődés nem volt, de a négyesen meg úgy lökdösnek hogy csak no. Ehhez még hozzájön az is hogy így is alig bírom az aszfalton tartani a kocsit, hát még ha lökdösnek.
[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
A kérdés szerintem sokan feltették elöttem de én is megkérdeznémSzerintetek elindul a gépemen a Shift?(gépem a cuccok között van)
Köszönöm előre is a válaszokat!
With every conflict I grow stronger!
-
bivalyolo
őstag
válasz napoleon2323 #2522 üzenetére
a moncsid natív felbontásán biztos h nem fog élvezhetően futni..
megkockáztatom, h még alacsonyabb felbontáson is csak low, esetleg mid beállításokkal[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
pityaa23
senior tag
válasz CHIPman #2517 üzenetére
na nem ment. Viszont érdekes, hogy tdu ban is ugyan ezt csinálta. Full gázon volt alapból. Ott megcsináltam az általad leírtakat és lám megy, de az Nfs nemakarja a jót. Töröljem le teljesen a momo drivert, mert régebben nem volt ilyen bajom, csak most máshová dugtam be az usb-jét és azóta van ez.
-
Mariann294
őstag
válasz - = Zk = - #2509 üzenetére
Meglehet csinálni! Nézz körül,olvass el mindent mert én is nehezen vettem észre a dolgokat.Pl azon agyaltam hogy miért csak autó jobb oldalát lehet matricázni a többit nem??Mekkora baromság..aztán átfésültem a képernyőt (nem szószerint ) és rátaláltam az opciókra
-
kisza25
félisten
válasz apollo12 #2504 üzenetére
azt benézték, mert csak 132Nm
CHIPman:mindig így írja
csoli31: ráadásul a 4. színten van olyan, hogy márka verseny és az egyiken csak porséval a másikon BMW,...nissan,lambo, aston-nal lehet csak indulni, na ezekre építhettem új autókat leszámítva a nissant,mert az volt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
- = Zk = -
félisten
válasz barnam_ #2511 üzenetére
becoptuk
(#2518) csoli31: ezis egy bug lenne?...hmm
(#2528) Mariann294: persze, meglehet! ha összeszerkesztgeted magadnak. kompletten fólia csomagok nincsenek, csak az a 4db gyári, oszt' csá...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dokee78
félisten
Hamachin szeretnék nyomulni mi kell hozzá Hamachin és partneren kívül?
milyen verzió stb? -
Norbika88
senior tag
Hahajdu barátommal megoldottuk Hamachit Shift témát, go aszfaltra fel
! -
sagesz93
addikt
-
hahajdu
aktív tag
válasz dokee78 #2538 üzenetére
XP-s hamachi/multi beállításhoz itt a screenshot:
kep
hálózati kapcsolatok/fent speciális/speciális beállítások ( Hamachit nyilazzátok fel)utána jobb klikk hamachi networkre/tulajdonságok/tcp-ip -> tulajdonságok/speciális
hamachi:
szoba: phshift
jelszo: shift[ Szerkesztve ]
hunpad.com
-
dudika10
veterán
-
hahajdu
aktív tag
vazzzz.. eszembe jutott egy probléma.. vagyis nem tudom kinek az..
phshift hamachi szerver online nyitvatartás:
Hétfő: 18:00 - 22:00
Kedd: 16:00 - 22:00
Szerda: 15:00 - 22:00
Csütörtök: 16:00 - 22:00
Péntek: 16:00 - 00:00
Szombat 10:00 - 0:00
Vasárnap 10:00 - 22:00Ugyanis a hamachi szerver az én gépemen van most.. van valaki akinek mindig be van kapcsolva a gépe? ott kéne inkább hamachi szervert csinálni..
de ez a hamachi szerver mindig is lesz, aki iskolába jár, v dolgozik azt nem érinti az h estére lekapcsolom a gépem
FAIL
[ Szerkesztve ]
hunpad.com
-
Jofi81
őstag
Akinek rezgős gamepad-je van, annak működik a rezgés? Mert nekem nem akar, hiába van bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs