Hirdetés
Aktív témák
-
BullSoft
tag
Még 2 perc!!! No nézzük hogy fut a játék az én kis gyenge konfigomon
Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
-
BullSoft
tag
78.01-el megy
Miért, te kaptál CD-key-t a demohoz?
[Szerkesztve]Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
-
BullSoft
tag
Toltam párat multiban, hát ez tök jó
Első 2-3 menetben még csak ismerkedtem a pályával (Rockridge & Union vagy vmi ilyesmi, nem tudom a pontos nevét), aztán utána már végig első voltam Legjobb idő 1:53:08 lett. Ja, és xHardTerranx nicken vagyok.
-
BullSoft
tag
Láttam Manitou-t meg Lev Andropov-ot is de mindkét session tele volt
Na majd 12:30-kor meglátjukÁllatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
-
BullSoft
tag
Hát ezt nem hiszem el, végre be tudok lépni HUNxDragon-hoz, jászunk 3-4-et, erre: ''A program szabálytalan műveletet hajtott végre....'' Grrr
-
BullSoft
tag
válasz Alvin_ti4200 #1503 üzenetére
Én meg szeretném néha 30 felett is látni az én konfigomon
-
BullSoft
tag
Jujj, én itt örültem magamnak, hogy milyen jó időt mentem 1:52:07-el, erre már 1:48 ak vannak
-
BullSoft
tag
A teljesben lesz elvileg privát szoba, azaz csak gondolom, mert demoban mikor hostolsz van ilyen beállítás is, csak itt nincs engedélyezve.
-
BullSoft
tag
512/96 ADSL light, es tudtam hostolni is. Na persze ahhoz mar le kellett allitani a DCt
-
BullSoft
tag
válasz FireShadow #1681 üzenetére
Én az első alagútnál úgy szoktam menni, hogy a bal oldalon megyek be, és jobb oldalon ki. Az erdőben átvágok, bár itt mindig lelassulok, úgyhogy kell egy kis nitro kifelé. Elején nitro-val indulok, és mikor jövök ki a kanyarokból, akkor szoktam használni. Mondjuk 1.50.xx-nél még nem sikerült jobbat menni, szóval azért egy 1.46-os időt én is megnéznék
-
BullSoft
tag
Csak legyek túl a csütörtöki ZH-n és jövök én is száguldozni.
-
BullSoft
tag
válasz Lev Andropov #1955 üzenetére
BME-VIK info 1.év és digitális technika
-
BullSoft
tag
Igen, tényleg fent van torrenten, Need for Speed Black Edition néven, de sztem akkora fake mint a ház.
-
BullSoft
tag
Előbb beszéltem egyik haverral msn-en hogy milyen jó lesz az új NFS. Azt mondja, hogy na majd ehhez is kellenek neki cheatek meg savegamek, merthogy akkor jó ha már megvan minden, és nem kell a csomó versennyel szenvedni. Na de könyörgöm, pont az a jó benne!
-
BullSoft
tag
Túl igényesek vagytok . Én 640*480ban minden lowon nyomom, és még így is tetszik.
Ti4200 rulz
Csak lenne már meg a teljes nekem is.
-
BullSoft
tag
Ezzzz mi? Hova lett a rengeteg auto a gamebol?
Grafika nekem egyelore mind1, mivel eleg gyenge konfiggal jatszom, na de nem ilyen keves autorol volt szo.Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
-
BullSoft
tag
Gyááá, még mindig nincs meg a játék pedig már igazán jó lenne
-
BullSoft
tag
No kezeim közé kaparintottam én is a gamet, reszkessetek!
-
BullSoft
tag
Hehe, én 40 ezret kaptam, pedig nincs fenn az NFSU2, csak fenn volt régebben és a registryből előturkálta
-
BullSoft
tag
Hali arcok!
4. vagyok, de a sok rendoros kuldetessel mar a hocipom tele van...
Ezek a Heavy SUV-ok vmi hihetetlen durvak, mintha tankok lennenek.
Carrier mod 56%, mindig csak annyi versenyt nyertem, amennyi epp szukseges volt az aktualis ellenfel kihivasahoz, szoval lesz dolgom Razor utan is ha 100%-ot akarok
Csak lenne mar meg a McLarenÁllatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
-
BullSoft
tag
Nah, 3. hely, 68%, csak jutnak mar mielobb tovabb, megyek is jatszani
A Unique Performane Upgrade-k mennyivel jobbak az Ultimate-nél? Vagy jobbak egyáltalán?Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
-
BullSoft
tag
Haliho,
Na megyek lenyomom Razort, aztan megprobalok beszallni en is ebbe a forumos versengesbe.Állatkertben: -Apu! Nézd mennyi Linux!
Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest