Hirdetés
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz Cosmic Gate #400 üzenetére
Touareg?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz Motion_Blur #401 üzenetére
Jó lenne 5.0TDI V10 cső
-
Kindgrind
aktív tag
kösz mindenkinek
PSN: TheKindgrind
-
Motion_Blur
félisten
válasz Cosmic Gate #402 üzenetére
3000-nél leszabályozás, 800Nm nyomaték
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Cosmic Gate #400 üzenetére
Azt írtam le ami egy oldalon volt.csak fogtam és bemásoltam.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Cosmic Gate
aktív tag
válasz [pod]Diablo #405 üzenetére
Gondoltam!! De akkor szerinted milyen volkswagen van benne?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Cosmic Gate #406 üzenetére
Az a VW koncepcióautó... (nem tudom a nevét, de ha jól emléxem, akkor W12-es szív dobog benne)
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kokobe
őstag
válasz [pod]Diablo #399 üzenetére
na ezaz benne lessz a nissan syline gtr r34 még jó ezt a járgányt bűn lenne kihagyni csak a honda s2000-est hiányolom a listáról jó kocsi az szerintem meg jól is néz ki!
<---AMD___ATi--->
-
Type-R
őstag
válasz Motion_Blur #407 üzenetére
Annak az autonak az a neve hogy Volkswagen W12 Nardo Concept.
-
Type-R
őstag
válasz [pod]Diablo #399 üzenetére
Tudom hogy nem te állitottad össze ezt a listát, de egyszerűen nevetséges, semmi bizonyiték nincs rá, hogy ezek az autók lesznek a játékban, és ilyen autó nem is létezik: Nissan Skyline Type-R, azt Skyline GT-R nek hivják, és nem Type-R-nek, meg a másik 2005-ös Evo 3-as, LOL! Az EVO III-as ha jól emlékszem 95-ös. A GT40-es meg egy Le Mans versenyautó, amit a 60-as 70-es években használtak.
-
MoneyM
senior tag
demo mikor jön?
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
Agostino
addikt
Hát ez a Volkswagen sem egy mai darab, meg nem is tul egyedi, de biztos jó lesz vezetni a játékban.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
MoneyM
senior tag
demo egyáltalán van már kint?
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
P.Dude
őstag
HAJRÁ NOVEMBER!
Zoll
-
F.Misi
csendes tag
Itt van több új kép a gaméből!
Ezeket itt találtam és + még 8 új kép van (sztm a felső képek voltak a legjobbak)
Itt van a hír és többi képhez a link: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Valami megjelenési dátumot ami pontos lehet már tudni?Mert ahány oldalon járok minden oldalon más dátum van!
-
SoulReaver
veterán
Ha jol hallottam elég sok rendör lesz majd nfs mw-ba és ez várta szerintem már sokmindenki!!!! nemigaz???? nem csak azokat a buta versenyzöket a városba akiket lelehet rázni még nehézfokozaton is....
alig várom nov15 asszem hivatalosan!!!???? -
SoulReaver
veterán
nemtudja valaki véletlen h milyen konfig szükségeltetik majd hozzá???
-
SoulReaver
veterán
up!
-
Type-R
őstag
válasz SoulReaver #423 üzenetére
Egyenlőre még nem lehet tudni, hogy milyen gép kell neki.
-
SoulReaver
veterán
Valami változás csak van a grafba.... van egy kissebb videom rolla abba mintha látszana valami fejlödés
-
Gyuzi
tag
Itt a játék:Bővebben: link
Szeritem az egész oldal kamu
De valaki leszedheti.Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
-
Type-R
őstag
Ezan az oldalon van egy X360-as HD videó: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Csak közlöm, hogy orosz warez siteokon már tolják a játékot...
-
Gyuzi
tag
válasz (Kolombusz) #431 üzenetére
Te már láttad?
Ha tudsz linket nyomassad.Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
-
Bullet_
tag
válasz Motion_Blur #430 üzenetére
Regisztráltál esetleg? mert akkor elhiszem h. üres... énsem bízok teljes mértékben h. fent van akármi is, de elképzelhető h. vmilyen ujságíróknak kiadott cuccok fent vannak...kétlem, de ha regisztráltál akokr okosabbak vagyunk
-
SoulReaver
veterán
Én már jáccani akarok vele!!!!!!
-
Bullet_
tag
válasz SoulReaver #434 üzenetére
Én is nyugi, és sztem mindenki aki írt ebbe a totyikba majdnem.. ezért kérdezem Motion_Blur-t h. ennyire biztosra állítja h. üres, mer én ''downloadingolnék'', mégha vmi bugos béta is a cucc...
[Szerkesztve] -
Bullet_
tag
Ja igen... mondjátok h. kb ugyanaz a gépigény kell neki.. hát sztem azért nem, hiszen tele lesz rendőrrel, nagyobb város lesz, váltakozó időjárás.. (tehát nem csak éjszaka) de úgy általában véve szebb lett... persze nem Xbox 360 grafika még sajnos (az nagyon üt) de legalább nemkell félni h. nemmegy... mint láttuk az Underground1 és 2 között is volt egy ugrás hardverigényben.. azelső ment fx5200vel a másik már 66gtvel ment fullosan.. pedig a graf szinte ugyan az volt... szal fog az emelkedni...
-
SoulReaver
veterán
Köszi az infokat Ezt nem is tudtam h nem csak éjszakai vandálkodás lesz majd benne
Elég jól hangzik
Remélem a rendörök Ai ja jobb lessz mint a 2 ben a versenyzöké! -
(Kolombusz)
veterán
Képeket láttam...
Bővebben: link
A többit lefordithatjátok. -
Viktor77
titán
válasz (Kolombusz) #431 üzenetére
Ügyesek. Kár, hogy a játék még nincs kész.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
P.Dude
őstag
Én már csak 800X600-azsban élvezem majd.De lehet kissebben.
Zoll
-
Gyuzi
tag
válasz (Kolombusz) #439 üzenetére
Eszt senki nem érti?Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
-
myrra
senior tag
nemsokára november, akkor mindenki-derül
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Bullet_
tag
de nem is a graf számit ombre... ha a játékmenet és az MI egy f*s... U2nél rosszabb grafikát ugyse kapunk akkor meg miért sír a szánk... szép lesz jó lesz.. ha meg nem akkor következő évben ugyis kiadja az EA a folytatását, mer annyi pénzük van mint a tenger.. és a neve alapján is sokat el fognak adni.. nagyot nem bukhatnak...
-
[pod]Diablo
őstag
Nmetudod hogy hogy lehet inene leszedni?hogy egészbe tudod leszedni vagy ahogy általába minden egyes kis fájlt egyenként?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
=Mentor=
őstag
Friss hírek:
Megjelenés dátuma:
Az EA Games hivatalosan közzétette a Need for Speed Most Wanted
amerikai megjelenésének dátumát!
A dátum: 2005 November 16
Az itthoni megjelenés dátuma:
Még sajnos bizonytalan, de kb 2005 November 25-26 körül lesz
megvásárolható minálunk is!
Need for Speed Most Wanted Black Edition
Az EA Games bejelentette, hogy a normál játék mellett kiad egy
másik változatot is, ami egy bővített változat!
A Black Edition tartalmazni fogja az interjúkat ami a játékról szól és
videókat a játék készítéséről!
Továbbá amitől még több ez a változat az eredetitől, az az, hogytöbb
kocsit fog tartalmazni,több pályát, sőt még a térkép is nagyobb lesz!
Ez a változat csak PlayStation®2, Xbox™ és PC-CD platformokon lesz
elérhető.
Nem is kérdés ez a változat kell nekem!!
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest