Hirdetés
Aktív témák
-
F.Misi
csendes tag
Táláltam egy jó magyar cikket!
Bővebben: link
Főleg a kék részek az izgisek! -
Type-R
őstag
Ez volt az utolsó trailer amit kiadtak: Bővebben: link
-
Raymond
félisten
Hat nezegetem itt az utolso trailer-eket es ugy nez ki visszater a jo oreg NFS hangulat Remelem nem turnak el semmit......
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Type-R
őstag
''Az Electronic Arts ismét A+ kategóriás kishölgyet szerződtetett az új NFS-felvonáshoz: a novemberben debütáló Need for Speed: Most Wanted-ban (PC / PS2 / XBOX / XBOX 360 / GC / NDS / PSP / GBA) a bájos Josie Maran (színésznő - Aviator, Van Helsing) aranyos pofikáját és figyelemre méltó domborulatait csodálhatjuk meg � méghozzá teljes pompájukban, köszönhetően az EA új �digitalizáljuk élethűen az aktorokat, ha már annyit fizettünk nekik� eljárásának. Josie kisasszonyról két kép tekinthető meg a galériában � az első fénykép, a második viszont már a játékból származik. Egye fene, felpakolok egy harmadikat is (bikinis fotó, természetesen), szerintem senki nem fog tiltakozni ellene�''
Bővebben: link -
Kiskokó
veterán
Bocs de a szvsz nemtudom miért van mindenki elszállva attól a szaros nissan Skyline-tól !
szerintem rohadtul csúnya + régi + eleve hogy NISSAN egy pocsékmárka. (na jó inkább ne térjünk ki a márkára mert rohadt nagy vita lesz belőle kinek mi .....)
De akkor is miért ez van sok játékban a ''csúcsragadozó'' helyén ?? mitől ez a legjobb autó ?? van ugyanilyen teljesitményű autó sok sok + ha azokat is tuningolják.....| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Type-R
őstag
A külső az izlés kérdése, eeről ne m kell vitát nyitni. Viszont hogy szar, azt azért már meg is indokolhatnád hogy miért, a tuningosok azért szeretik, mert a motor elég jól terhelhető, plusz ott van az AWD ami azért eléggé jól hat az autó gyorsulására, kanyarstabilitására.
És annyira nem is öregecske az autó az R34-es 99 óta van a piacon.
[Szerkesztve] -
F.Misi
csendes tag
nem illik csúnyán beszálni
Lehet, hogy valkinek a Nissan és valakinek a Mercedes jönn be!
de itt van egy új leképző rendszere
Az EA olyan új rendszert dolgozott ki, melynek révén a színészek arcát digitálisan leképezik és egy szintetikus videojátékra viszik fel. Ez a forradalmian új módszer eddig soha nem látott karaktereket, mozgás- és archűséget biztosít, ezzel a valódi 3 dimenziós ábrázolásmóddal .
Forrás és Bővebben: link
itt még írnak, hogy kik és még milyen Hollwoodi sztárok lesznek...
de szerintem a legfontosabb, amit ide kitettem -
F.Misi
csendes tag
Igaz, hogy kihaltunk azért belinkelek nektek egy érdekess dolgot!
Az NFS-MW lemezborítóit
további infó a nagy hírről:
amiért mondtam: [l]http://egeszsegpart.hu/fmp/nfs/index.php?subaction=showcomments&id=1119521390&archive=&start_from=&ucat=&" target="_blank">Bővebben: link
(kb egy hónapja fent volt már a lemezborító, amielőtt még hivatalosan is közzéadták volna
)
Félelmetes nem!?
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Remélem mire kijön a játék, meglesz az új gépem, mert ezen a szaron nem futna el az tuti
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Type-R
őstag
Pár új kép:
Bővebben: link -
[pod]Diablo
őstag
Valaki nemtudja kijött már a demója?ha igen akkor honan lehet letölteni?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
P.Dude
őstag
Még nincs meg nektek?
Zoll
-
=Mentor=
őstag
válasz Dying Fetus #225 üzenetére
LOL Nehogy már elhidd neki... Október közepénél előbb nem láttok demót az tuti...
NFS UG2-nél is így volt... -
Integra
titán
válasz Dying Fetus #225 üzenetére
nem kötekedni akarok, de a nicked azt jelenti, hogy ''haldokló magzat''??
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Dying Fetus #228 üzenetére
engem ez különösebben nem érdekel, mindegy..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Interceptor
addikt
kevés az infó a játékról az a baj. A másik ha tényleg nem lesz Ferrari a játékban agyonverem az EA-t remélem nem a licenszeléssel akadt gondjuk.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Interceptor
addikt
A tuner gépeknél meg a Hondákról nem írnak semmit.
-
kokobe
őstag
csak tudod a nissan skyline a világ legjobban tuningolható kocsia annyi versenyt nyert amit a ferrari porsche vagy akkármelyik luxus sportkocsi csak álmodni nem mer mert tudod a nissan skyline egy legenda jappán uccáin ott rohangálnak az 1000lóerő felletti r33-r34 es skylineok és tudod melyi kocsival érték el az 1000hp legelőször na találd ki igen pontosan egy r33 nissan skylineal http://www.gyorsulas.hu/magazin/autok/skyline_history/1/index.html nissan skyline a legenda amit sosem mertél megkérdezni olvasd el szépen ezt a cikket és a folytatását is 4 részes a kezdetektől! Nissan Skyline r33-r34 Forever
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]<---AMD___ATi--->
-
--TIKI--
tag
honan lehet leszedni a nfs most wanted???
létszi irjatok -
[pod]Diablo
őstag
válasz Interceptor #230 üzenetére
én úgytudom hogy ferrari nem lesz benne meg az autók listáján sem volt rajta
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
--TIKI--
tag
válasz [pod]Diablo #236 üzenetére
szint ugy én is skyline rajongó vok
-
--TIKI--
tag
bent lesz a játékban az új eclipse
-
Interceptor
addikt
Jó akkor nézz utánna a Ferrarinak hogy az 50 év alatt hány versenyágban indúltak és melyikben hány győzelmet arattak.a te skyline-od csak álmodhat ilyesmiről.Az 1000 lovas skylineról meg annyit hogy maximum gyorsulási rekord döntögetésekre alkalmazzák őket,ugyanis azoknak az autóknak a motorját pár ilyen gyorsulás után dobják a kukába.1984-ben Testarossából csináltak 1000lovas 1000nm-es verdát csak turbot pakoltak bele plusszként.
-
Interceptor
addikt
válasz [pod]Diablo #235 üzenetére
Az autók listáján még sok márka/típus nincs rajta ami benne lesz majd a gameben.Azt meg sehol nem írták hogy nem lesz benne ferka,egyik külföldi oldalon írtak csak ilyet de hogy mennyi valóságalapja van azt nemtudom,sehol nem erősítették meg a hírt.reménykedek
A Honda sincs rajta a listán nem hiszem hogy az is kimaradna.Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Interceptor #242 üzenetére
szerintem tuti hogy nem lesz,mert akkor nemtudnának nár ojan sok autót beujjítani a következő NFS:be.
amúgy nemtudjavalaki bugatti lesz benne?"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Type-R
őstag
válasz [pod]Diablo #244 üzenetére
Kétlem, hogy az új Veyront beletennék a játékba, és szerintem más modellek se fognak ajátékba előfordulni.
-
kokobe
őstag
válasz Interceptor #240 üzenetére
csak hogy van egy videom az r33-mas 1000hp-s skylineról és ott is mondja a pacák hogy a leg eröteljesebb kocsi az utakon!és nézd már meg azt a linket amit adtam ott is leírják hogy a skyline verhetetlen volt és baromi jó motorja van legendás hathengeres baromira bírja a strapát rengeted skylineos videóm van és arat mint a huzat csómó videóba is mondták hogy a skyline fastest road car in the worldúgyhogy erröl ennyit a ferrári álmodhatott volna arról mint a skyline a ferrárikat úgy oda durrantja a skyline mint a huzat amúgy a porschek is jobbak mint a ferrárik de erröl ennyit skyline a legkirájabb
[Szerkesztve]<---AMD___ATi--->
-
Interceptor
addikt
Oké látom a színvonal megvan.Rendben.Előszőr is magyarázd el miben jobb egy Porsche a Ferrarinál?Mielött válaszolnál még hozzáfűzöm hogy idén is egy Ferrari(történetesen az F430-as)nyerte az év sportautója címet!Még a auto und motorsport is a Ferrari F430-at hozta ki bajnoknak nem a Porschet.Szóval itt már meg is buktál.Második a Ferrari rentgeteg 24 órás versenyen részt vett anno és még részt is vesznek igaz manapság már nem gyári csapattal,de végigmennek sokszor nyernek is.A legjobb technikáról meg annyit hogy sportautók közűl az F430 motor váltóegyüttese a legfejlettebb jelenleg.Nézz utána.
-
Interceptor
addikt
Kiváncsi lennék egy 1000 lovas skyline hogy bírná végig a 24 órát.Szerintem sehogy
-
Interceptor
addikt
Azt még elfelejtettem írni hogy ha japán autó akkor már inkább a Honda!Ők építik a legjobb japán motorokat egy Nissan elbújhat mellette.Ez tény.
-
Type-R
őstag
válasz Interceptor #248 üzenetére
A Skyline-al is indulnal 24 órás versenyeken, a Falken Skyline a Nürburgringi 24 órás versenyen második volt amig ki nem esett.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest