Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14500 üzenetére
Irving is nagyon szerethető lett.
Dereck Lively is jól érzi a ritmust a feladott labdáknál.Kleber volt az igazi hős és visszatérő. Nagyon kellett már egy stabil hármasozó.
Szerintem nincs komoly esélyük a végjátékra, mert nagy hullámokra képesek.
Egy friss és fiatal OKC nagy falat lesz.[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Knicks meccs ismét garantált hajtépés volt
-
szebe
addikt
Lakers kirakta Darvin Ham-et.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
saen
veterán
Klebernek meg vállsérülése van, úgy néz ki ennyi volt neki az idei szezon.
-
attiati
veterán
Minire nem hatott a magaslati levegő.
Rendesen elkapták a Denvert.
20mp-el a vége előtt -7nél már nem is támadtak Jokicék. Lementek a pályáról. Ilyet is ritkán látni.Bírók nem voltak a helyzet magaslatán.
Ez technikai.
Ez nem az?#14507borges7
Nagyon fog hiányozni. (Nem volt sportszerű az a védő mozdulat).Mondjuk szerintem nem ezen fog múlni.
5 vagy 6 meccs alatt lehozza OKC.[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Hozzáteszem, ehhez kell az is, hogy megtalálja Doncic a hármasait..
-
attiati
veterán
Doncic nem bírja fizikálisan. Meccs elején elfogy.
Ahhoz már későn vagyunk a szezonban, hogy kondit építsen.De nélküle nem fog menni egy egész párharc.
#14513 borges7
Irving a második félidőben durván feltámad.
Még az utolsó percben is robbanó a dinamikája.Szerintem fontos faktor lehet az étrendje, hogy ennyire bírja.
-
attiati
veterán
válasz attiati #14509 üzenetére
Ez volt az.
Ennyire nem látták értelmét az utolsó 20 másodpercnek? -
nmate91
tag
Felmossák a padlót a Nuggets-cel perpill. Nagyon kevés ez a lötyögés amit előadnak.
-
.LnB
titán
Belealudtak a Lakers elleni összecsapásba. Aztán mire felvennék a playoff tempót lehet, hogy a Mini kiejti őket.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #14516 üzenetére
Ezt nem lesz könnyű megemészteni, de adjuk meg a Minnesotának, ami jár, nagyon jól játszottak. Mi meg szarul.
Knicks-Pacers viszont óriási sorozat lehet, akár egy Knicks-76ers 2.0, csak több ponttal.
Mondjuk nem hiszem, hogy Brunson egy egész playoffon át bírni fogja, hogy támadásban mindent neki kell csinálnia, főleg a szoros végjátékokban. -
borges7
aktív tag
Ne legyen kétségünk, ez a Minnesota mindenkit le fog verni nyugaton, de még a Celtics ellen is ők lesznek az esélyesek.
-
.LnB
titán
Kemény ez a Wemby köszöntős videó: [link] Én mondjuk biztos jobban meghatódtam volna a helyében. Lehet nem volt ez neki igazából meglepetés, csak próbálta eladni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
Hát a Minnesotta eddig komoly erődemonstrációt tartott és még csak most mennek haza.... ez így érdekes lesz az biztos...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
nmate91
tag
Doncic ma szépen meg lett fojtva.
-
borges7
aktív tag
Jó eséllyel látni fogjuk. Szerintem a Wolves több matchup problémát jelent a Thundernek, mint fordítva, SGA és Williamsre megvannak az elit védőik, viszont az OKC-nek nem igazán van Towns és Gobert ellen, jó, Holmgren ki tudja húzni az egyiket a perimeterre támadásban, de a védekezés már necces lesz nekik.
-
hajsza
aktív tag
válasz attiati #14529 üzenetére
Most kapott Doncic pár nap pihenőt (úgy értem, hogy a két meccs között hosszabb idő telt el), talán ez segít rajta valamit. Talán még emlékeztek, hogy pár éve Giannis nagy meglepetésre játszani tudott azok után, hogy teljesen kifordult a bokája, még bajnoki címet is szereztek akkor. Én bízom abban, hogy az orvosok és gyúrók tudnak neki segíteni.
-
saen
veterán
Suns kirakta Vogelt, új edző után néznek, Budenholzer a legvalószínűbb... Személyes megjegyzés, jövő nyáron őt is kirakják
-
ben11
őstag
Na, ez elég meglepő nap volt. A Boston idén sem fog bajnokságot nyerni, ha megenged magának ilyen estéket.
Grat a Dallasnak, nagyon komoly volt amit ma műveltek. A kérdés, hogy ezt tudják-e hozni a további meccseken is. -
borges7
aktív tag
válasz attiati #14535 üzenetére
Meggondolandó, pláne így, hogy vezetnek 2-1-re. Murray-nek nem volt ennyi baja, és vele is csodát tett a többnapos szünet. Jó csapatjátékkal lehet esély nélküle is, Hardaway elég jól jött vissza, ő pontszerzésben hozzá tud tenni, inkább a játékszervezés lenne a kérdéses Doncic nélkül.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14538 üzenetére
Egyáltalán nem tetszik, amit csinál, amolyan Harden-féle Rockets érzésem van sokszor,
mikor a támadóidő fele azzal megy el, hogy egy-egyezik, ez a játékstílus sehova nem vezet. Pont a Thunder a jó ellenpélda, hiába van egy hasonló kaliberű sztárjuk, sokkal jobban megoszlanak a terhek.Érdekes, pont most olvasom a Lazenby-féle Jordan könyvet(ami állítólag a legjobb, legrészletesebb), és az első jópár évében Jordan is hasonló problémával szembesült,
a csapattársai nem voltak elég jók ahhoz, hogy komoly eredményeket tudjanak elérni vele,
így maradt az egyéni játék, ami neki hozott címeket, de csapatsikert nem.
Ahhoz kellett Phil Jackson, Pippen, és a háromszög-támadás, többek között.
(tényleg nagyon jó könyv egyébként, rengeteg bennfentes info, történet van benne) -
diegho
nagyúr
A LAkers Coach K-vel tárgyal. Nem tudom, hogy így majdnem 80 évesen ez mekkora ötlet, mindenesetre furcsa lenne, ha éppen most mondana igent egy NBA ajánlatra.
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14539 üzenetére
Valahogy idén kezdett megszűnni az a Doncic probléma, hogy cipeli a labdát.
Mivel Irving is beilleszkedett és egész jó igazolásaik voltak. Így kiegyensúlyozottabb a csapat.Szerintem az OKC ellen sem a tipikus Doncic gond jelentkezik.
Hanem a sérülése vagy a kondija.
Így védekezésben simán átmennek rajta és több terhet kap a csapat (most a 4. meccs pont kivétel volt ebben).Támadásban meg egyszerűen kihagy hármasokat, közelieket. Most a végjátékban büntetőt is hibázott.
Támadásban belassul tőle az egész csapat. Vagy még rosszabb, hogy 4-en támadnak és Doncic teljesen kimarad.Doncic vs. OKC
1. meccs: 19pont, 6/19, ebből 3pt 1/8
2. meccs: 29pont, 11/21, ebből 3pt 5/8
3. meccs: 22pont, 7/17, ebből 3pt 1/4
4. meccs: 18 pont, 6/20, ebből 3pt 2/9Washingtonnak minden meccsen jobb számai voltak.
Padra ültetném Doncicot mindenki érdekében.
Tegnap egy nyert meccset adtak el. Pedig ez az OKC egyáltalán nem olyan jó.[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14544 üzenetére
Nagyon elpuskázta a két otthoni meccset a Mini.
Vagyis Jokic megrázta magát.
3-0 vagy 3-1ről máshogy nézett volna ki
Az első meccsen mutatott Mini védekezés már csodaszámba ment, aztán most jön a bajnok rutinja.1 perccel a vége előtt -15nél megint fent volt mindkét csapat.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14545 üzenetére
Az a 2. meccs volt, amin nem játszott Gobert, mikor agyonvertek minket, az első még szoros volt.
A Denver tudott változtatni a játékán, taktikáján az első két meccs után, a Wolves meg nem. És persze Jokic zsenije mindenképp kellett hozzá. Találtam egy tök jó elemző videót a twitteren az 5. meccsről, érdemes megnézni!
Nikola Jokic's Perfect Quarter Jokic scored or created a ridiculous 36(!!) of Denver’s 38 points in the 3rd Quarter of Game 5. [link]
Mikor a zsákolásáról kérdezték, azt válaszolta: "I had an open lane, and I'm a freak of nature, so why not show my athleticism?"
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14546 üzenetére
Hatalmas
Mekkora mémek vannak már a neten, amikor Jordan zsákolásaihoz hasonlítjákDallas közben simán győzött.
Doncic-ot kicserélték fejben. Semmi túlvállalás. Jó dobóforma.
"I get down my teams in the last couple of games"Ja és semmi (zéró) reklamálás !
"Ahova irányítod a fókuszodat, oda megy az energiád."Ki lesz a bajnok idén?
Denver/Boston?[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
A dallas/okc párostól hatalmas eredmêny lenne, ha le tudnák győzni a (valószínűleg) denvert. Ezen a téren esélyesebbnek látom a mavst.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest