Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz nmate91 #14551 üzenetére
Elég durvának tűnik a számok alapján.
Érdekesnek találnék egy fiatalok uralta nyugati döntőt a Thunder és a Timberwolves között.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
attiati
veterán
na akkor újra
Denver vagy Mini?Nem merek a Denver ellen fogadni.
Vajon elindulnának ott nagy változások, ha még a nyugati konferenciadöntőbe se jutnak be?
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Én most bátor leszek és a bajnok ellen fogadok. Wolfs in 7
De előtte Mavs in 6.[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Nem túl bátor azért Wolves csapatként jobban mutat.
-
hajsza
aktív tag
Én most bátor leszek és a bajnok ellen fogadok. Wolfs in 7
De előtte Mavs in 6.
Az egyik bejött, bár eléggé rezgett a léc. Én is ebben az eredményben reménykedtem (rezgő léc nélkül persze ), mert a Mavericks-nek szurkolok több, mint 20 éve. Így most Doncic-nak egy kicsit több ideje lesz pihenni.A másik meccs eredményében én a Denvert tippelem meg győztesnek, de nem fog meglepni az sem, ha a Minnesota nyeri.
-
attiati
veterán
válasz hajsza #14562 üzenetére
Az egyik legjobb PO meccs volt. Nem kaptak hazai fújást egyáltalán, ment is a fight a bíróval.
Dallasnak jó nagy mákja volt a végén.
-1nél Doncic cipeli a labdát. Nem tud dobóhelyzetet kialakítani.
Így 4mp-el a vége előtt odatolja a labdát a sarokba a szorult helyzetben levő PJW-nek, hogy engedje el ő.Igazságosan ezt egy 7. meccsen kellett volna eldönteni (bármennyire is a Dallasnak szurkolok).
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Jokic + Murray 69 pont a 90-ből.
Knicksnél nem maradt egészséges játékos szerintem, túlórázhat minden csapatorvos a nyáron. Nagyot ment a csapat, egy teljesen közepes kerettel, mindent kiraktak, respekt.
-
saen
veterán
válasz nmate91 #14564 üzenetére
Knicks-Pacers jó volt nagyon. Iszonyat hajtás, de a Pacersnek minden bement. Playoff rekord is lett amilyen jól dobtak.
Nuggets meccset nem láttam, de szerintem várható volt, hogy nem ők idén a bajnokok. Wolves-Mavericksra is kiváncsi leszek, Dallast mindig alulértékelem, most se bízok bennük, pedig tudom jó csapat.
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #14564 üzenetére
Hát a másik oldal sem volt túl fényes.
Félidőig Gobertre nem lehetett számítani támadásban. Edwards meg valami 2 ponton állt. Míg Murray 20-on. Towns hozta a támadásokat úgy, hogy közben védekezett Jokicon.
Ez a meccs is lefutottnak tűnt -16nál.
Aztán valahogy visszajöttek. Pedig néztem a meccset, de nem tudom hogyan.Edwards szájáról le lehetett olvasni a 3. negyed végén.
"I feel pain in my arm"Pont akkor és csak annyi időre váltott rá a kamera a kispadon
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #14568 üzenetére
"Aztán valahogy visszajöttek. Pedig néztem a meccset, de nem tudom hogyan."
A védekezésükkel, a 2. félidőre lebontották Murray-t is, végül csak Jokic maradt hellyel-közzel, volt pár labdaszerzésük is, amiből tudtak indulni, könnyű kosarakat szerezni,
és ekkor már a triplák is jobban beestek nekik, mint az első félidőben.
Nuggets meg nem tudott változtatni, mert nem nagyon maradt mihez(kihez) nyúlni. -
nmate91
tag
Pfú, ne hagyjátok ki ezt a Dallas - Wolves meccset, nézzétek végig, piszok jó volt
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #14570 üzenetére
Spoilerbe teszem az egészet. Tényleg izgalmas meccs volt. Már az elején éreztem, hogy van keresnivalónk, hogyha a 3 pontos statunk 2/18 és mégis meccsben vagyunk. Mi lenne itt, hogyha Kleber is játszott volna. Elvileg ebben a sorozatban visszajön. Gobert nagyon jó párosítás Gaffordnak. Néha ugyanannyira nem érzik a ritmust a pályán Így legalább egál. Például Zubica ellen rettentően szenvedett. Nagyon jó volt a védekezésünk is ! Nagyon tetszik ez a párharc. Úgy tűnik a Wolfsnak semmit sem jelent a hazai pálya. Nagyon fura, hogy a Dallas rosszabb matchup Wolfsnak, mint Denver. [ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Egyébként miért vérzik Dondic térde állandóan?
Milyen egy sérülés az?
Egy seb már rég meggyógyult volna hetek alatt -
borges7
aktív tag
válasz attiati #14574 üzenetére
Nem tudom, de ha nagyon érdekel, rákérdezek a Mavs facebook csoportban, ők tuti tudják, vagy legalábbis sokkal többet tudnak róla nálam.
Pacers nagyon elszúrta az első meccs végét, a rendes játékidőben, a kezükben volt a győzelem, de olyan labdákat adtak el, hogy rossz volt nézni, Celtic mázlival hozta hosszabításra, ott aztán már jobbak voltak.
Ezzel gyakorlatilg vége is ennek a párharcnak szerintem. Esetleg egyet nyer a Pacers otthon. -
őstag
Luka egy állat...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
diegho
nagyúr
Nem hittem volna, hogy a Dallas elhozza mindkettőt. Ez eddig szerintem a playoff legnagyobb meglepetése.
-
saen
veterán
Haliburton nem játszik ma este, sérült, így kb Boston döntős.
Dallasról meg lehetett tudni, hogy jó csapat, csak ne utálnám őket annyira
-
borges7
aktív tag
A Mavs nem csak Doncicbol áll, és most nagyon együtt vannak, szerintem a Celtics annyira nem fog örülni, ha őket kapja a döntőben, még egy sérült Lukával sem.
Doncic inkább bizonyított már a rájátszásban, jóval gyengébb csapatokkal is, a Celtics meg elpuskázott jó pár lehetőséget. -
borges7
aktív tag
Luka Doncic Broke Down the Wolves. Then He Ripped Their Hearts Out. [link]
-
attiati
veterán
válasz borges7 #14582 üzenetére
Gobert ahogy integet védekezés közben !
Mintha varázsolni akarna"Can't guard me, motherfucker."
Gondolom a meccs eleji ütés miatt is pipa volt. Bár így is erős.[So he can't effing guard you?
Huh? Sorry? Who said that? ]
I was speaking Slovenian[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Akkor lassan lehet tippelni ki nyeri a döntőt, Dallas vagy Boston? Kiváncsi leszek...
-
-
saen
veterán
-
attiati
veterán
Dallas egy kipróbált, csapágyasra járatott, jó hangulatú csapat.
Boston mellett szól a rutin és a jobb egyéni képességek.
De a győzelem kapujában megremegnek.Ha felépül Lively, Kleber és Doncicot összedrótozzák, akkor szoros döntőre számítok és remélem, hogy a csapatszellem győz.
Hogyan dől el a hazai pálya sorsa?
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Sorry ha nagyon off:
BP-n lehet/érdemes valahol ingyenesen kosarazni?
Vagy ha van is ilyen hely, fullon van általában és valamilyen fizetős a jobb megoldás?Csak a mozgás miatt vágnék bele, hogy sportoljak, de nem célom, hogy versenyezzek, vagy bármi ilyesmi.
-
.LnB
titán
Na, akkor a Boston nyerje meg a döntőt is. Kerüljön végre pont ennek a csapatnak az útjára.
Bár ha a Timberwolves jut a döntőbe, akkor nekik szurkolnék. Doncic meg nyerjen mondjuk jövőre.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz nmate91 #14595 üzenetére
Jó, egy kicsit igen.. De legalább nem unszimpatikusak mint a laposföldhívő Kyrie.. (Aki mostanában meglepően értelmesen viselkedik amúgy..)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest