Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz joghurt #26448 üzenetére

    Imho felfele lehet upgradelni -jézus, mit írok, kétszer is- a biztosítási szerződést ugyanannál a biztosítónál, és az módosítástól indul az 1 év, onnantól az lesz a fordulódátum, lefele nem lehet csak módosítani, meg persze felmondani sem.
    Ha nagyon horror a jelenlegihez hozzáadni a napelemet, akkor máshol, a kedvező helyen kell kötni egy legfapadabbat napelemmel, a régit határidőre felmondani, ezt az újat meg a régi lejártával valós fedezetre módosítani.

    De aranyos amúgy ez a Groupamás biztosítás, azt mondja vihar esetén nem tériti: az épületek üvegezésében keletkezett károkat; jégverésnél nem téríti: az épületek üvegezésében, üvegtetőkben keletkezett károkat.
    Amúgy ha jól értem, itt simán csak az épület vagyoncsoport biztosítási összegét kéne emelni a napelemes rendszer értékével, vagy ha nem számít az ember azzal, hogy a földdel lesz egyenlővé az ingatlan és az ingatlan újjáépítési ára + napelem összeget kéne téritenie a biztosítónak, akkor szerintem az már most is biztosítva van. Mit mondtak, milyen indok miatt kellene új biztosítás meg felár, mert nekem nem jön össze.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák