Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz #95590400 #10933 üzenetére

    Én csak úgy random benéztem mit írnak az emberek, azt hiszem, 4 vagy 5 éve vagyok Voda előfizető, erre kaptam ajándékba 10 percet (hálózaton belül) amit 3 nap alatt el kell használnom, vagy elvész. :) Nem kicsit röhejes, miután jópár-százezret hagytam eddig náluk, egész idő alatt 15ezer alatt ritkán volt számlám. Csak épp töprengtem, hogyan és kinek tudnám elmondani (mármitn nekik), hogy ez azért röhej és ugye viccelnek, dugják fel valahova...
    Amúgy az én előfizetésem már nem aktív csomag vagyis nem elérhető, de sokkal jobb a másik szolgáltatók ajánlatainál és megjegyzem az 50mb-om amit használok nekem elég volt mert csak yahoo mailre és nagyritkán google mapsre használtam (1-2x egy hónapban ha épp kerestem valami helyet). Valami web opciónak hívják, és lassítják 50mb után de hát az igazán nem zavart annyria, amire kellett jó volt. Évek óta terveztem, de eddig azért nem vettem adatcsomagot mert féltem a "te csak töltögess majd jön a számlán a meglepetés" dologtól.

    Csak mert láttam pár jó kis köpködős hsz-t megjegyezném, ez idő alatt egyszer sem vettem észre, hogy átvertek volna (3-4x volt, hogy úgy tűnt, mégis kiderült nekik van igazuk, 1x nem győztek csak meg de a többi tapasztalat alapján esélyes, hogy nem volt átverés akkor sem...).
    Vagyis annyira nem rossz cég sztem, de legalábbis kétlem, hogy a másik 2-nél rosszabb lenne, így általánosságban :)

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák