Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrazySouls
tag
Hello!
Telekom előfizetéssel vettünk 7 hónapja egy TCL TV-t, ami hibás lett. Szerviz elvitte, valószínűleg csereutalvanyt fognak adni. A kérdésem az lenne, hogy az előfizetés apám nevére szól, ahogy a számla is, viszont a munkalapra engem írtak, és az utalványt is valószínűleg a nevemre állítják ki. Ilyen esetben be kell mennem egy Telekomhoz, nézek egy TV-t, ha drágább ráfizetéssel, de nem kell hozzá apám? Illetve az igaz hogy szolgáltatás nélkül csak üzletben lehet rendelni? -
CrazySouls
tag
Hello!
Ha egy tv készülék egy apám néven van előfizetésre, de meghibásodik és a szerviz a munkalapot és a csereutalvanyt is a nevemre állítja ki, akkor nem kell új tv vásárláshoz a apám? Ez nem előfizetésre lenne, abból meg csak pár hónap van vissza. -
CrazySouls
tag
Hello!
Ha egy készülék tönkrement és a szerviz csereutalvanyt állított ki azt a Telekom kifizeti?
Ugyanolyan készülék nincs náluk, amit néztem az pedig 80k-val drágább náluk, mint arukereson bármelyik értelmes helyen. -
CrazySouls
tag
válasz dptrsk #128345 üzenetére
Köszönöm szépen.
Közben hívtam őket most reggel, mert chaten az ügyintéző szerint azonos árban lévő és hasonló tudású készülékre lehet beváltani, még markában sem lehet eltérő. Ehhez képest lehet bármilyen TV, maximum ha drágább rá kell fizetni.
Kedvezmény sajnos nem túl sok volt, lényegében semmi. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
CrazySouls
tag
válasz blackmajesty #128347 üzenetére
Már a 4. ügyintéző mondta hogy rá lehet fizetni.
Nekem igazából jobb lenne a pénz vissza téma, olcsóbb minden értelmes tv bárhol, mint Telekomnal. -
CrazySouls
tag
Hali!
Beégett kijelzőt cserél a Telekom?
Körülbelül fél éves a telefon, erre olyan szépen látszik a térerő, WiFi, NFC, Bluetooth, akksi jele és az óra is. Az egész sáv néhány árnyalattal halványabb. -
CrazySouls
tag
Hello!
Van egy előfizetés TV a Telekomtol. Hibás lett, kaptam csereengedelyt. Miért van az, hogy nem elég, hogy apám bejön szépen egy Telekom üzletbe, kifizetem a különbözetet és rendelünk egy TV-t. Átvételkor is jelen kell lennie az ügyintéző szerint. Szóval 2 opció. Vagy feljon Bp(80km) vagy rendelem az o cimere es szerezhetek fuvart.
Ha csereengedelyt adtak akkor is fizethetem tovább a halott TV-t, azert nem értem. Nem előfizetéses lenne a másik. Az érthető hogy bevaltaskor ott kell lennie az előfizetőnek, de miért nem rendelhető máshova? -
CrazySouls
tag
válasz m1lan #128452 üzenetére
Nemrég értünk haza.
Írtam egy hosszú levelet nekik.
A készülékcserére jogosító igazoláson az én nevem van.
Az előfizető apám. Viszont ott a gyári szám, ami egyezik a számlán és garanciajegyen lévővel. A szerviz azt mondta, hogy teljesen mindegy kinek a neve van rajta. Ügyintézéshez kell az előfizető.
Elmondtam, hogy normális készülék egy volt, egy 65-os LG Oled, de már az sincs készleten, más nem érdekel, mert sokkal drágább náluk, mint arukereson bárhol. Kérnénk a készülék vételárát. Az igazoláson is az van, hogy vagy megfelelő készülék vagy vételárat vissza.
Erre majd hívják apám néhány nap múlva 3 készülék árával, ha nem fogadja el(és nem fogja), akkor újból be, és lehet kérvényezni a vételár kifizetését. Viszont azt mondták az igazolást kérjem ki újra apám nevére.
Hívtam a szervizt, azt mondták teljesen jó így, gondoljak bele XY vesz TV-t 5 év garanciával, eladja az ország másik végében, rá 1 évre meghal. Szerviz, csereutalvány. Ő se szedheti össze a tulajt a világ másik végéről.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből. Hiába előfizetéses, fizetnem kell a részletet, a TV meg kuka. -
CrazySouls
tag
válasz blackmajesty #128457 üzenetére
Nekem tökéletes megfelelne az is. Tudom, hogy mivel apám néven van minden, ezért személyesen ott kell lennie neki is. TCL TV volt. Viszont azt nem értem, hogy mi ez a felesleges huzavona. Fizetem tovább a részletet csak fizessék ki a készüléket, vagy töröljék a részleteket és fizessék ki a már befizetettet. És probléma megoldva.
Azt pedig nem tartom reálisnak, hogy az igazoláson is egyeznie kell a névnek, ugyanis mi van ha veszel valamit 5 év garanciával, eladod 2 év után papírokkal együtt persze, és Gipsz Jakab az ország másik végén lakik, de épp a közeledben járt, megvette, elvitte a készüléket. Rá 1 évre kampó a terméknek. Üzlet, szerviz, javíthatatlan, csere engedély. Akkor nekem el kell mennem az ország másik végére?
Vagy még szebb, ha külföldön dolgozik és lakik az illető és csak évente 1x jár haza.
Szerintem a szerviz jól mondta. Ott a gyári szám, ami rajta van a garancia papíron és a számlán szintén. Ha minden műszaki terméket csak az eredeti tulaj tudna gariztatni szép világ lenne.
A panaszt felvették, normálisan leírtam mindent és csatoltam az összes dokumentumot. Nem szeretnék náluk semmire ráfizetni, mikor pl Samsung oldalán egy ~880k-s TV kijon egy ~300k-s soundbarral jelenleg 520k-ert. Meg persze arukereson az összes értelmes boltban jobb árak vannak.
Valószínűleg akinél voltam srác új volt, azzal kezdte hogy odahivott valakit. És eddigi tapasztalataim alapján ahány ügyintéző annyi válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest