Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul86

    őstag

    Sziasztok. Nem tudom, hogy ide lehet -e ilyen problémával írni, de egy fura jelenséggel (mellesleg pénzlehúzással) találkoztam.

    2 évig ECO díjcsomagom volt, mellette meg volt mobilinternet rendelve, GO!NET S, 30 megás, havidíj 600 ft.

    Ez év elején mint ha megszünt volna, mert sehol se volt megjelenítve, hogy lenne aktív mobilinternet csomagom. Mindegy, attól még vonódott lefele a havi 600 ft, meg kellett is az a mobilinternet..bár fura volt emellett, hogy se váltani, se lemondani nem tudtam, se SMS-ben, se netes felületen keresztül.

    Ok, október végén meghosszabbítottam a lejárt előfizetésemet, telefonvétel + díjcsomag váltás, Move S, benne foglalt 200 megás mobilinternettel + epack.

    Tök jó, fizetem a számláimat neten keresztül, előző hónapban telefon 5K, szokásos, move S 3490, ahogy szerettem is volna (epack díj miatt olcsóbb). Mostani számla szokásos telefon 5K, move S 4090 ft...mondom mi az isten, azt hittem először, hogy rászámoltak két havi epack díjat, mert úgy jött volna ki a 3490 -ből + 600 ft. De néztem a számlarészletezőt, és az epack miatt 3490 ft volt a MOVE S díjcsomagom, ami stimm, viszont a GO!NET S díjcsomagot is rászámolta, +600 ft-ot ,ami már elvileg nem is kéne lennie , hisz díjcsomagot is váltottam, nem írja ki sehol se, lemondani nem tudom, konkrétan NINCS ILYEN CSOMAG :D :D Írtam T-nek, nem reagál, szóval majd ma/holnap megyek be, hogy b***nak neki valamit, mert olyan díjcsomagot nem fogok fizetni havonta +600 ft-ossával, ami egyrészt már nincs, nem lehet lemondani, és nem használom.

    Valaki más járt már így, mit lehet tenni még, azon kívül hogy személyesen bemegyek t-hez ,állni 2-3 órát, hogy ilyen potom ügyintézést csináljak, amit amúgy lehetetlen magamtól megcsinálni?

    Az is fura, hogy előző hónapban nem számolta rá a +600 ft-ot.

Új hozzászólás Aktív témák